Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Insallah bir an önce tüm bu süreçleri anlatirda guzak haberlerle gelirsin bize canim

İnşallah cnm istediğin olur hepsinde bebislerimize kavuşuruz

Kayıplarının nedenleri araştırıldımı hiç kan pihtilasmasida düşüge sebeb oluyormuş canim insallah yoktur bir sikinti ben önce hormon tahlillerini yaptim sonrada filmi cektirdim

Va

Allah yardımcımız olsun canim ya insallah güzel haberini alırız bende 2 yıllık evliyim bir dusugum var sonrada olmadi site bekliyoruz

Allah yardımcımız olsun canim ya insallah güzel haberini alırız bende 2 yıllık evliyim bir dusugum var sonrada olmadi site bekliyoruz

O da gelmek için vaktini bekliyor aslında ama insan üzülüyor gerçekten. Kafadan atmak imkansız. İnş en kısa zamanda kucağına alırsın bebeğini

Aynen canim kafaya yakıyoruz ister istemez benimde prolatin problemim vardı 78 çıkmıştı çok şükür düştü şimdi varmidir aynı sikinti bilemiyorum insallah sendende bebis haberini alırız kısa zamanda

Selam kızlar ben de inşallah aralık ayında hamile kalmak istiyorumm , bu ay yerleşme kanaması mı acaba derken regl oldum, inşallah aralıkta hamile kalırım

Bende 5 yıldır oldu ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü

Canımmm başın sağolsun, çok zor zamanlar geçirmişsin. Hepimizin sınavı farklı. Sen bu sınavın mükafatını çok yakında göreceksin gör bak. Öyle güzel bir bebeğin olacak ki, herşeyi unutturacak sana. Tek yapmamız gereken sadece braz daha sabretmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…