Bende baktıracagim ama bir türlü yapmadılar sürekli kan tahlili yapiyorlarŞislide özel bir görüntüleme merkezinde çektirdim canim 390 tl ödedim memnunda kaldım
ama doktor küçük diyoryaşla ilgili bir sorun yaşamadım devlettemi cektirceksin ozeldemi çok soru sordum ama yasin kac
İnşallah cnm istediğin olur hepsinde bebislerimize kavuşuruzMerhaba kızlaaaarr, ben de yaklaşık 1 senedir hamile kalmaya çalışıyorum. Geçtiğimiz ay doktora gittim, pcos tanısı koydu. Yapılan testlerimde de prolaktin hormonum 80 çıktı. Doktorum hemen ilaca başlattı. Yorumları okuyorum. prolaktin için ilaç kullanıp, aynı ay hamile kalan çok insan var. O yüzden bir yanım çok ümitleniyor, diğer yanım onu bastırıyor. İnş bu ay güzel haberi alırız da 2017 ye kuzucuğumuzla gireriz.
Bende anlamadım aslında bukadar gebelik kaybı yaşadım hemen çekmeleri gerekmez miYasitmisiz neden öyle dedi acaba doktorun
Hoşbulduk canımmmGipsy_nn hosgedin canim amin insallah
Hoşgeldin bu arada cnmHoşbulduk canımmm
Kayıplarının nedenleri araştırıldımı hiç kan pihtilasmasida düşüge sebeb oluyormuş canim insallah yoktur bir sikinti ben önce hormon tahlillerini yaptim sonrada filmi cektirdim[/QUOTE valla cnm 5 yıldır evliyim çok doktora gittim hiçbir sebebi bulunamadı
Gipsy_nn prolaktinin ne durumda canim düşmüştür insallah
Bende 5 yıldır oldu ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldüAllah yardımcımız olsun canim ya insallah güzel haberini alırız bende 2 yıllık evliyim bir dusugum var sonrada olmadi site bekliyoruz
Allah yardımcımız olsun canim ya insallah güzel haberini alırız bende 2 yıllık evliyim bir dusugum var sonrada olmadi site bekliyoruz
Bende 5 yıldır oldu ve 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?