Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin inşallah çünkü çok zor kızm gözümün önünde hiç gitmiyorBasın sağolsun canim çok zor zamanlar gecirmissin
Selam kızlar ben de inşallah aralık ayında hamile kalmak istiyorumm , bu ay yerleşme kanaması mı acaba derken regl oldum, inşallah aralıkta hamile kalırım
Öyle cnm hayırlısı olsun bakalım allah büyüktürCanımmm başın sağolsun, çok zor zamanlar geçirmişsin. Hepimizin sınavı farklı. Sen bu sınavın mükafatını çok yakında göreceksin gör bak. Öyle güzel bir bebeğin olacak ki, herşeyi unutturacak sana. Tek yapmamız gereken sadece braz daha sabretmek..
Öyle cnm hayırlısı olsun bakalım allah büyüktür
Anlaştık cnmMoralimizi toparlamamız lazım. Olumsuz, bizi rahatsız eden, strese sokan ne varsa çıkaralım hayatımızdan. Bizim pıtırcıklar bize sürpriz yapana kdr, toparlayalım kendimizi, anlaştık mı?
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah cnmAh canim benim ya ne desen bilemiyorum senin kadar olmasada bende yaşadım tarifsiz bir acı Rabbim tez zamanda yüzünü guldursun insallah
Bende sürekli olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum kiloma da dikkat ediyorum inşallah bebislerimize en kısa zamanda kavuşuruzBen kafamı dağıtmak için ve bebeğimi en güzel şekilde karşılayabilmek için sağlıklı yaşama adadım kendimi :) İnanın kafanız çok dağılacak. Yediğim yemeklerin kalorileriyle, giden kilolarımla ilgilenirken bir bakıyorum bir nebze olsun unutmuşum.
Hoş yine canlı mı çekiyor lar cnmAmin canim amin
Bende sürekli olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum kiloma da dikkat ediyorum inşallah bebislerimize en kısa zamanda kavuşuruz
Aynen öyle birde bebislerimize kavuştuk mu Allahın izniyle tam olacakKavuşuruz kuzum sen hiç merak etme. Hem fit olcağız, hem de bebişlerimiz olacak, ogh!:)
Haklısın akışına bırakmak gerek bende öyle yapıyorum artık ne kadar yinede aklıma gelsede yumurtlama günü vs takip etmemeye çalışıyorum öyle daha çok strese giriyorum yoksa
Bende birşey var mıdır acabaCanim ben canlı çektirdim sadece o bölgeyi uyusturdu o kadar benim gözümü cok korkutmuslardi korka korka girdim ama cok sukur atlattim en azindan sikintimi ogrendim
Amin inşallah cnmKesinlikleee. Ben sadece şöyle düşünüyorum, çok iyi geliyor bana. Tüp bebek deneyip olmayanlar, aşılama yapıp tutmayanlar, hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar, hamile kalamazsın dendiği halde hemen anne olanlar, korunurken gebe kalanlar... Vakti saati geldiyse her türlü oluyor, gelmediyse bişeyler bahane oluyor. Hepsi bundan ibaret. Daha önce de dediğim gibi herkesin sınavı farklı. Tek duam allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, evladımızın sağlığı ile sınamasın bizleri. Onun dışında birkaç sene sonra bugünleri hatırlayıp, kucağımızda kuzucuklarımızla güleceğiz hallerimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?