Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Öyle cnm hayırlısı olsun bakalım allah büyüktür

Ah canim benim ya ne desen bilemiyorum senin kadar olmasada bende yaşadım tarifsiz bir acı Rabbim tez zamanda yüzünü guldursun insallah

Öyle cnm hayırlısı olsun bakalım allah büyüktür

Moralimizi toparlamamız lazım. Olumsuz, bizi rahatsız eden, strese sokan ne varsa çıkaralım hayatımızdan. Bizim pıtırcıklar bize sürpriz yapana kdr, toparlayalım kendimizi, anlaştık mı?

Ben kafamı dağıtmak için ve bebeğimi en güzel şekilde karşılayabilmek için sağlıklı yaşama adadım kendimi :) İnanın kafanız çok dağılacak. Yediğim yemeklerin kalorileriyle, giden kilolarımla ilgilenirken bir bakıyorum bir nebze olsun unutmuşum.

Bende sürekli olarak birşeyler yapmaya çalışıyorum kiloma da dikkat ediyorum inşallah bebislerimize en kısa zamanda kavuşuruz

Haklısın akışına bırakmak gerek bende öyle yapıyorum artık ne kadar yinede aklıma gelsede yumurtlama günü vs takip etmemeye çalışıyorum öyle daha çok strese giriyorum yoksa

Canim ben canlı çektirdim sadece o bölgeyi uyusturdu o kadar benim gözümü cok korkutmuslardi korka korka girdim ama cok sukur atlattim en azindan sikintimi ogrendim

Son düzenleme:
Haklısın akışına bırakmak gerek bende öyle yapıyorum artık ne kadar yinede aklıma gelsede yumurtlama günü vs takip etmemeye çalışıyorum öyle daha çok strese giriyorum yoksa

Kesinlikleee. Ben sadece şöyle düşünüyorum, çok iyi geliyor bana. Tüp bebek deneyip olmayanlar, aşılama yapıp tutmayanlar, hiçbir sorunu olmadığı halde hamile kalamayanlar, hamile kalamazsın dendiği halde hemen anne olanlar, korunurken gebe kalanlar... Vakti saati geldiyse her türlü oluyor, gelmediyse bişeyler bahane oluyor. Hepsi bundan ibaret. Daha önce de dediğim gibi herkesin sınavı farklı. Tek duam allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin, evladımızın sağlığı ile sınamasın bizleri. Onun dışında birkaç sene sonra bugünleri hatırlayıp, kucağımızda kuzucuklarımızla güleceğiz hallerimize:)

Aynen canim ya ay insallah tek isteğim bu fazlasında çözüm yok birtane olsada yeter bana :)

Amin inşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…