- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Evet bende öyle duymuştum ama doktor çekmiyor anlamadım hem çekilmesi gerektiği söylüyor hemde çekmiyorHemen endiselenme canim insallah birsey yoktur hem filmi cektirdikten sonra hamilelik ihtimalin artıyor
Zaten benim doktorum değil sadece rahim filmi için gittim oda araştırmada daha iyi olur diyevardır bir bildiği bekle bakalim ha baktin oyalıyor dr degistirirsin canim
Bir tanesini adet olmadan aldı bir tanesi adetin 3 günü bir tanede 21.gunu alınacak tuhaf bir doktor ya ne tahlili yaptiginida söylemiyor anlamadım gittiAnladim canim ne tür kan tahlilleri istedi senden
Öyle cnm az kaldı gitmeme bu sefer ne diyecekAynen canim öyle yaparsın boşuna vaktini kaybettmemis olursun
İnşallah cnm hepimizin isteği hayırlısıyla olurinsallah istedgin gibi olur herşey canim
Cnm benimde bir kaç 1.20 çıktı ve hiç yukselmediKızlar sonuç 1.20 malesef negative. regline 4 gün var ama çıkacağını sanmıyorum.Dr olmazsan tekrarlarız dedi ama yok bu ay..
Cnm ben anestezi li oldumm hiç bişe hissetmedim korkulacak bişe yok bittikten sonra hafif adet ağrısı gibi agrin oluo o kadarDoktor bakalım dedi açık mı diye hsg çekecem cumartesi günü ,ağrısı falan var mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?