Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Paranoyak oldum resmen artık vucudumda en ufak bişey hissetsem acaba diyorum snra da böyle üzülüyorum galiba çok fazla stres yaptığım için olmuyor. Neyse canlarim inşallah önümüzdeki ay hepimiz güzel haberler veririz birbirimize :$

Bencede sakin öyle düşünme inşallah hepimiz muradimiza ercez vakti zamanı gelince içini ferah tut sakin moralini bozma hepimizin bebisi olucak olucak olucak evrene pozitif enerji gönderelim :)

Ben her ay adete bir hafta kala mide bulantısı baş dönmesi kukulara hassasiyet oluyor sonra kırmızı gelince kendi kendime diyorum ki belki yeni yerleşiyor dur sonra çoğalıyor ve bir üzülüyorum ve ben anladım ki ben psikolojik olarak böyle oluyorum

Haklisiniz canlar ama ne biliyim alıştığım için hep negatif görmeye kolay kolay olmaz gibime geliyor belirtilere takilmamak lazım bakarsınız hiç belirtiniz olmaz ama hamissinizdir belli olmaz bu isler :)

Haklisiniz canlar ama ne biliyim alıştığım için hep negatif görmeye kolay kolay olmaz gibime geliyor belirtilere takilmamak lazım bakarsınız hiç belirtiniz olmaz ama hamissinizdir belli olmaz bu isler :)
Aynen öyle cnm benim hiçbir hamileligim aynı değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…