HB cnm nasılsın
Bende öyle oldum bu ay hatta 10 gün önce kasıj ağrım başladı vücut ısım yükseldi yumurtlamadan sonrada aynıydı fakat malesef. Yalancı gebelik oldum galibaBen her ay adete bir hafta kala mide bulantısı baş dönmesi kukulara hassasiyet oluyor sonra kırmızı gelince kendi kendime diyorum ki belki yeni yerleşiyor dur sonra çoğalıyor ve bir üzülüyorum ve ben anladım ki ben psikolojik olarak böyle oluyorum
Bence biz istiyoruz ya o yüzden böyle hissediyoruz biz istediğimiz içinBende öyle oldum bu ay hatta 10 gün önce kasıj ağrım başladı vücut ısım yükseldi yumurtlamadan sonrada aynıydı fakat malesef. Yalancı gebelik oldum galiba
iyiym tatlım sen nasılsınNasilsin :)
iyiyim tatlımm sen nasılsın :)Nasilsin :)
Evet bencede.. Ama o kadar emindim ki negative olduğunu duyunca şaşırdım ne yalan söyliyimBence biz istiyoruz ya o yüzden böyle hissediyoruz biz istediğimiz için
Kizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
Aynen büyük bir hayal kırıklığı oluyor ve ben her ay bunu yaşıyorum cnmEvet bencede.. Ama o kadar emindim ki negative olduğunu duyunca şaşırdım ne yalan söyliyim
Canim ben sana bi yol söyliyim biz eşimle bebek dsunmuyodik bir gün nasılsa dikkat ediyoruz diye kendi kendime deney yaptım eşim içime boşalMadi ama üzerime gelmişti o dustayke ben ayaklarımi topladım yattım sonra duş aldım neyse adet olmuyorum bir türlü kist var heralde diye doktora gittim. Bi baktı ki hamileyim şok oldum kocakari yöntemi tuttubence sende dene sonra ben malesef düşük yaptım ama calismaya folikasidimi içip başlıyorum kismtseKizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
Senin ilk çocuğun mu olacak ve kaç aydır istiyorsun?Aynen büyük bir hayal kırıklığı oluyor ve ben her ay bunu yaşıyorum cnm
Amin canım bende nasılsa bir kere oldu ALLAH sağlıklı sini nasip etsin İNŞALLAH deyip yola devam edecem kismtse ALLAH isteyen herkese versin aminnn
5 bitti 6 ya girdim cnm 4 gebelik oldu ama malesef olmadıSenin ilk çocuğun mu olacak ve kaç aydır istiyorsun?
Tamam canım çok sağolCnm ben anestezi li oldumm hiç bişe hissetmedim korkulacak bişe yok bittikten sonra hafif adet ağrısı gibi agrin oluo o kadar
İnş canımİstediğin sonucu alırsın inşallah cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?