Amin cnmkızlar burası baya alışkanlık yapıyormuş yahu
benim bat ım 2aralık ama hiç belirtim yok malesef ne güzel olur şöyle "kızlaaar bir mucize oldu" desem
amin amin
Ben 12 Aralıkta olacam[/
benımkı de 12 beraber bekleyelimBen 12 Aralıkta olacam
taze anne adayı sen napıyosunİyi geceler kızlar Nasılsıniz
İim cnm bol bol dinleniorum napimm bugün kan değerime baktirdim çok şükür zaman geçiriyorum sen napiosuntaze anne adayı sen napıyosun
Evet cnm inşallah ikimizde olmayız bebisler gelirbenımkı de 12 beraber bekleyelim
kusburnu ye canım bol bol kana ıyı gelır ben yıyodum acayıp coktu kanımİim cnm bol bol dinleniorum napimm bugün kan değerime baktirdim çok şükür zaman geçiriyorum sen napiosun
Hımm kansizliga mi ii gelio cnm tmm denerim... ben beta hcg değerime baktirdim aslında onu demek istedim ama bu bilgiyi de öğrenmiş oldum tsk ederim :)kusburnu ye canım bol bol kana ıyı gelır ben yıyodum acayıp coktu kanım
Çok şükür cnm gusel artış düzenli gidiomus beta degerim ilk öğrendiğim de 96 ydi bugün 656 olmuşKan değerlerin nasıl çıktı cnm iyidir inşallah
İyi Çok şükür cnm kucağına alacağın günüde görmeyi nasip eder inşallah sana cnm bizde yazar haber verirsinÇok şükür cnm gusel artış düzenli gidiomus beta degerim ilk öğrendiğim de 96 ydi bugün 656 olmuş
Amin nn inş cnm mm en kisa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin... sen ne zaman dan beri istiosun ?İyi Çok şükür cnm kucağına alacağın günüde görmeyi nasip eder inşallah sana cnm bizde yazar haber verirsin
6 yıl olacak cnmAmin nn inş cnm mm en kisa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin... sen ne zaman dan beri istiosun ?
Kaç yaşındasın cnm6 yıl olacak cnm
Hımmm çok erken evlenmiş sin sen ozaman... daha yasin çok büyük deil bence sorun etme kendine akışına bırak cnm... gittin mi Dr falan esin gitti mi bi sıkıntı var mı yum.tembellik gibi falan ?23 yaşındayım
Ben daha önce dört defa hamile kaldım cnm 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü ikigun tek yaşadıHımmm çok erken evlenmiş sin sen ozaman... daha yasin çok büyük deil bence sorun etme kendine akışına bırak cnm... gittin mi Dr falan esin gitti mi bi sıkıntı var mı yum.tembellik gibi falan ?
Basın sağolsun cnm çok üzüldüm yaaBen daha önce dört defa hamile kaldım cnm 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü ikigun tek yaşadı
Araştırdım ama ne benden nede eşimden bir şey çıkmadı cnm ve ben bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyor kızım öleli birbucuk yıl oldu neden olmuyor anlamadım gitti doktor sürekli birşey yok diyor zamanı gelince olur diye bekliyorum bende cnmBasın sağolsun cnm çok üzüldüm yaaRabbim başka acı göstermesin inş. .. peki düşüklerin sebebini araştırdı mi Dr bişe solemedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?