Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

kusburnu ye canım bol bol kana ıyı gelır ben yıyodum acayıp coktu kanım
Hımm kansizliga mi ii gelio cnm tmm denerim... ben beta hcg değerime baktirdim aslında onu demek istedim ama bu bilgiyi de öğrenmiş oldum tsk ederim :)

İyi Çok şükür cnm kucağına alacağın günüde görmeyi nasip eder inşallah sana cnm bizde yazar haber verirsin
Amin nn inş cnm mm en kisa zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin... sen ne zaman dan beri istiosun ?

23 yaşındayım
Hımmm çok erken evlenmiş sin sen ozaman... daha yasin çok büyük deil bence sorun etme kendine akışına bırak cnm... gittin mi Dr falan esin gitti mi bi sıkıntı var mı yum.tembellik gibi falan ?

Hımmm çok erken evlenmiş sin sen ozaman... daha yasin çok büyük deil bence sorun etme kendine akışına bırak cnm... gittin mi Dr falan esin gitti mi bi sıkıntı var mı yum.tembellik gibi falan ?
Ben daha önce dört defa hamile kaldım cnm 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü ikigun tek yaşadı

Selam kizlar bende 3 yillik evliyim ve 2 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor. Yarin rahim filmi cekinecegim hadi hayirlisi ha bu arada birde yaki bandi ile hamile kalanlari duydum yarin filmden sonra birde onu deneyecegim insallah 2017 ye hepimiz hamile olarak gireriz

Ben daha önce dört defa hamile kaldım cnm 3 kürtaj oldum bir doğum yaptım ama kızım öldü ikigun tek yaşadı
Basın sağolsun cnm çok üzüldüm yaa Rabbim başka acı göstermesin inş. .. peki düşüklerin sebebini araştırdı mi Dr bişe solemedi mi ?

Basın sağolsun cnm çok üzüldüm yaa Rabbim başka acı göstermesin inş. .. peki düşüklerin sebebini araştırdı mi Dr bişe solemedi mi ?
Araştırdım ama ne benden nede eşimden bir şey çıkmadı cnm ve ben bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyor kızım öleli birbucuk yıl oldu neden olmuyor anlamadım gitti doktor sürekli birşey yok diyor zamanı gelince olur diye bekliyorum bende cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…