Bende cektirecegim ama rahim film den sonra gebelik şansın artıyormus cnmyumurtaliklarim yavas calisiyormus benim hap tedavisi gordum 4 ay boyunca ama olmadi. Yarin rahim filmi cekinecegim bakalim
Ay hadi insallah film cekilirken tupler acikmi degil mi diye bakiyorlarmis eger tupler kapaliysa aciyolarmis belki de tupler kapali o yuzden hamile kalamiyoruz.Bende cektirecegim ama rahim film den sonra gebelik şansın artıyormus cnm
Hayırlısı olsun cnm ben inanıyorum hepimiz de annelik duygusunu tatacağızAy hadi insallah film cekilirken tupler acikmi degil mi diye bakiyorlarmis eger tupler kapaliysa aciyolarmis belki de tupler kapali o yuzden hamile kalamiyoruz.
slm bi tokatlı da ben bende erbaalıyım[anamm bende resadiye
slm bende tokat
benimki sanirim c. tesiydi oyle hissettim ama o gin bisey yapamadik illa o gunmu yapmak gerek annemlerdeydik cenaze falan vardicanlarım günaydınnn .. yumurtlama günleriniz ne zaman :)
Daha kucuksun bir sorun yoksa dert etme canim ben26 yasinda hamile kaldim ilk cocugumaBen 23 yaşındayım ALLAH nasip ederse ilk çocuk
dr gittinmi hic beni sivi geliyor gecen ayda ayni seyleri yasadim sivi kasik agrisi falan dr esimden tahlil istedi sorun yok sende dediBenimde yumurta çatlamiyor galiba o sıvıyı bir türlü göremedim ya cok agrim sizimda olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?