Evet cnm yakı bandı ise yarıyor bende denemiştim hemen hamile kaldımSelam kizlar bende 3 yillik evliyim ve 2 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor. Yarin rahim filmi cekinecegim hadi hayirlisi ha bu arada birde yaki bandi ile hamile kalanlari duydum yarin filmden sonra birde onu deneyecegim insallah 2017 ye hepimiz hamile olarak gireriz
nasil birsey bu kizlar? nasil bir faydasi oluyor?Evet cnm yakı bandı ise yarıyor bende denemiştim hemen hamile kaldım
Anladım cnm stres yapma kendine akışına bırak duanı yap rabbime havale et hayırlısını en iyisini o bilir...Araştırdım ama ne benden nede eşimden bir şey çıkmadı cnm ve ben bir yıldır bekliyorum ama hamilelik olmuyor kızım öleli birbucuk yıl oldu neden olmuyor anlamadım gitti doktor sürekli birşey yok diyor zamanı gelince olur diye bekliyorum bende cnm
Belde bosluk oluyormus galiba yaki bandini takdigin zaman sicak tutuyormus ve o bosluk kapaniyormus bi yerde okumustun bugun gittim aldim eczaneden deneyecegim bu ay insallah olur olursa kesinlikle yazarim burayanasil birsey bu kizlar? nasil bir faydasi oluyor?
Öyle cnm valla allah büyüktürAnladım cnm stres yapma kendine akışına bırak duanı yap rabbime havale et hayırlısını en iyisini o bilir...
Aynen cnmÖyle cnm valla allah büyüktür
Basin sag Olsun canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve butun uzuntulerini evladinin acisini dindirir insallahSelam kizlar bende 3 yillik evliyim ve 2 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor. Yarin rahim filmi cekinecegim hadi hayirlisi ha bu arada birde yaki bandi ile hamile kalanlari duydum yarin filmden sonra birde onu deneyecegim insallah 2017 ye hepimiz hamile olarak gireriz
Canim ne zaman uyguladin adetten sonra mi bir de kac gun kaldi cevaplarsan cok mutlu olurumEvet cnm yakı bandı ise yarıyor bende denemiştim hemen hamile kaldım
Ben daha önce hamile kaldim. Ama düştükten sonra 2 yıl olması doktor her seferinde birşey yok deyip beni gonderiyordu ablamın kaynanası bana dedi yaki al yanıma gel dedikten sonra ben aldım gittim yakiyi sırtıma yapıştırdı ve ben o ay hamile kaldım doğum yaptım ama kızım öldüBelde bosluk oluyormus galiba yaki bandini takdigin zaman sicak tutuyormus ve o bosluk kapaniyormus bi yerde okumustun bugun gittim aldim eczaneden deneyecegim bu ay insallah olur olursa kesinlikle yazarim buraya
Adetin bittiği gün banyo yap ondan sonra yap cnmCanim ne zaman uyguladin adetten sonra mi bir de kac gun kaldi cevaplarsan cok mutlu olurum
Sağol cnm herşeyi hayırlısı olsun allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin inşallahBasin sag Olsun canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve butun uzuntulerini evladinin acisini dindirir insallah
O zaman bu ayda yaki bandi deneyelim insallah hamis kaliriz allahin izniyle. Tekrar basin sag Olsun bebegin cennette sefaatcin olsun insallah.Ben daha önce hamile kaldim. Ama düştükten sonra 2 yıl olması doktor her seferinde birşey yok deyip beni gonderiyordu ablamın kaynanası bana dedi yaki al yanıma gel dedikten sonra ben aldım gittim yakiyi sırtıma yapıştırdı ve ben o ay hamile kaldım doğum yaptım ama kızım öldü
Amin insallahSağol cnm herşeyi hayırlısı olsun allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin inşallah
Doktor seni için ne diyor olmasının sebebi bulundumuAmin insallah
İnşallah cnm bende olmuştu inşallah sende istediğin sonucu alırsın ama dikkat et hatta başkası yapsın daha iyi olur benceO zaman bu ayda yaki bandi deneyelim insallah hamis kaliriz allahin izniyle. Tekrar basin sag Olsun bebegin cennette sefaatcin olsun insallah.
Kalçadan biraz yukarıya doğru cnmTam olarak nereye yapistirayim2 belime mi sirtimami amin insallah canim
slm bi tokatlı da ben bende erbaalıyımniksar ben eşim erbalı siz_?
yumurtaliklarim yavas calisiyormus benim hap tedavisi gordum 4 ay boyunca ama olmadi. Yarin rahim filmi cekinecegim bakalimDoktor seni için ne diyor olmasının sebebi bulundumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?