Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Evet cnm yakı bandı ise yarıyor bende denemiştim hemen hamile kaldım

Anladım cnm stres yapma kendine akışına bırak duanı yap rabbime havale et hayırlısını en iyisini o bilir...

Basin sag Olsun canim insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve butun uzuntulerini evladinin acisini dindirir insallah

Belde bosluk oluyormus galiba yaki bandini takdigin zaman sicak tutuyormus ve o bosluk kapaniyormus bi yerde okumustun bugun gittim aldim eczaneden deneyecegim bu ay insallah olur olursa kesinlikle yazarim buraya
Ben daha önce hamile kaldim. Ama düştükten sonra 2 yıl olması doktor her seferinde birşey yok deyip beni gonderiyordu ablamın kaynanası bana dedi yaki al yanıma gel dedikten sonra ben aldım gittim yakiyi sırtıma yapıştırdı ve ben o ay hamile kaldım doğum yaptım ama kızım öldü

O zaman bu ayda yaki bandi deneyelim insallah hamis kaliriz allahin izniyle. Tekrar basin sag Olsun bebegin cennette sefaatcin olsun insallah.

Kızlar ben şöyle duydum rahim filminden sonra hamilelik şansın artıyormus dogrumu

O zaman bu ayda yaki bandi deneyelim insallah hamis kaliriz allahin izniyle. Tekrar basin sag Olsun bebegin cennette sefaatcin olsun insallah.
İnşallah cnm bende olmuştu inşallah sende istediğin sonucu alırsın ama dikkat et hatta başkası yapsın daha iyi olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…