Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Öncelikle günaydın kızlar. Ben dün beta hcg yaptırmıştım negatif çıktı ve niyeyse hamile hissediyorum göğüslerim 10 gündür fena. Baya büyüdü Yatarken eğilirken falan çok acıyor.Cuma günü günüm geliyor. Çevrenizde beta hcg si düşük olup sonradan yükselen var mı?

kızlar günaydın bende 1,5 yıllık evliyim kendimizi toparladıktan sonra şükür bebek yapmaya karar verdik 3 aydır deniyoruz ama henüz birşey yok. adet dönemlerim genelde düzenlidir 23 günde bir olur bu ay 1 hafta erken geldi ilk 3 gün kahverengi lekelenme oldu sevindim acaba tutunma kanaması mı diye düşündüm ama 2 gündür gayet normal hastalanıyorum aslında bugün bitiyo olması lazım ama yoğun bir şekilde devam ediyor anlamadım dün de test yaptım negatif

Merhaba hanımlar bugün test yaptirdim beta hcg 5.69 cikti dun adet olmam gerekiodu olmadim normalde duzenli adet olurum, gebelik varsa deger boyle mi cikar sizce ihtimal varmi bu durumi yasayan varmi

Kizlar gunaydin bisey soracaktim size 2 hafta once sag yumurtaliktan 5 cm dermoid kist aldirdim ve tuplerime bakildi tuplerim acik cikti cok sukur dun kontrolum vardi sol yumurtalikta 2.13 cm yumurtam gelismis doktor degerlendirin dedi aksam sol tarafimda igne batmasi gibi agrilarim oluyordu simdi yok sizce yumurtlama belirtsi olabilir mi

Merhaba hanımlar bugün test yaptirdim beta hcg 5.69 cikti dun adet olmam gerekiodu olmadim normalde duzenli adet olurum, gebelik varsa deger boyle mi cikar sizce ihtimal varmi bu durumi yasayan varmi
MRB cnm 5 ve üzeri gebelik diolar ama inş hamilesindir 2 gün sonra tekrardan kan ver artıs varmı yok mu ona baktirirsin inş hamilesindir yaa...

Test yapacaklar gzl haberler alırlar. Bat bekleyenlere hiiiiicccc gelmez umarım.benim bat 3 aralik

Kızlar yeni öğrendiğim bir şeyi paylasmak istedim sizinle dün basladım günde 66 defa ihlas süresi ve peşine de Ya samed cella celalühü 134 defa okuyup dua edinin duası kabul olurmus

bende 28 yasindayim ve bat 2 aralik olmasi gerekiyor ama sanirim baya gecikicek :/ ateste artis olmadi ve adet belirtilerim de yok. ayrica nasipse ilk cocugumuz olucak. ne tatli bu cümle yaa :)

Rica ederim canim günlerim yoğun geciyo valla gorumcem taşınıyor ona yardım ediyorum fırsat buludugumda girerim buraya giremezsem unuttum sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…