- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Okudum cnm cvp verdim de allah rahmet eylesin Rabbim sabrini versin çok zor bi durumCaniiiim yazdigim yaziyi okudunmu
Cnm yarın idrar testini yap eğer çıkarsa beklemene gerek yok bence hemen kanda baktır erkenden önlemini al derim imkanın varsa izin alabilirsen okuldan..Allah razi olsun canim ta iki gun onceden gormeye basladim bata daha 5 var beklesemmi kan icin
Canim benim gogsum acidi biraz ve yogun su gibi sarimsi akintim var baskada biseyim yok zatenBenimki 11 aralikta kuzum gerçi ilk hamileligimde 7 gun gecikmeli çıktı ama varsa eğer çıkar insallah inanirmisin sağ kasigima agri girip çıkması dışında ne adet nede hamilelik belirtisi var birde usuyorum
Canim hastane okulum karsisi yaptirabilirim hemenCnm yarın idrar testini yap eğer çıkarsa beklemene gerek yok bence hemen kanda baktır erkenden önlemini al derim imkanın varsa izin alabilirsen okuldan..
Canim yigenim melekti zaten engelli downsendromluyduBende dedim ankey nerelerde hiç görünmüyor mekanı cennet olsun inşallah canim
Oo süper ozaman cnm sabah ilk idrarla testini yenile sonra git kan ver hayırlı olsun şimdiden haber ver bizede mutlaka olur muCanim hastane okulum karsisi yaptirabilirim hemen
Oyyy kurban olurum yaa Rabbim yanına almış günahsiz melek dediğin gibiCanim yigenim melekti zaten engelli downsendromluydu
Vericem canim bunu paylasmayi kendime borc bildigim icin girdim ve paylastim sizlerle yoksa gunlerdir teli elime aldigim yokOo süper ozaman cnm sabah ilk idrarla testini yenile sonra git kan ver hayırlı olsun şimdiden haber ver bizede mutlaka olur mu
Anliorum cnm ama hamile olmana çok sevindim inan ki ayağımi surukleyerek gidecem demiştim arkamdan geliosunuz ne gusel işte Rabbim kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir bize inş ve herkese bu duyguyu yasatsin inşVericem canim bunu paylasmayi kendime borc bildigim icin girdim ve paylastim sizlerle yoksa gunlerdir teli elime aldigim yok
Amin insallah canim bisey sorabilirmiyim diyelimki yarin kandada cikti doktora ne zaman gitmeliyimAnliorum cnm ama hamile olmana çok sevindim inan ki ayağımi surukleyerek gidecem demiştim arkamdan geliosunuz ne gusel işte Rabbim kucagimiza aldigimiz günleri de gösterir bize inş ve herkese bu duyguyu yasatsin inş
Insallah kuzum hadi sende gel pes pese dogum yapalim
Tabiki sorabilirsin her konuda.. benim hemşire komşum var o yönlendirio beni kan verdim 10 gün sonra yani 5. haftalık olunca keseye bakilio cnm o zaman dr a gidilio ama Dr n varsa konuş ne zaman çağırır seni ona göre gidersin ama 5 haftadan önce bakmiolar kese için degerin 1500 çıkması lazımmışAmin insallah canim bisey sorabilirmiyim diyelimki yarin kandada cikti doktora ne zaman gitmeliyim
İnş cnmm valla dua ediorum
Aynen umitlenme ama kendini yoracak işte yapmiosun tamam mı tedbirini al günün gelene kadar :)Arada bi göğsünde agri oluyo ama su an yok cokda umitlenmiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?