Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Kizlar bnde de bi yorgunluk halszlik var 2 once otobuste ck kotu oldm mdem bulandi basma bi agri grdi pko oldqm icn adet günümü kestiremiom goguslerm son bi haftadr ck hassas oldu ümitle bkliym bnde dilerim hersey Hayrlisi ile gönlümuzce olur

Canim gecmis olsn genetige gttimi peki yada esinle kan verdnzmi belki pihtilasma falan vardr
Malesef cnm ya.bu olayları yaşadık ama hiç ne yapsak diye düşünmedik. Vaktimizde yok hiç.bikaç ay daha bekleyip skntı olursa yaptırırız diye düşünüyorum

pembe olan lekelenmem biraz kırmızı olmaya başladı yaaa kısmet artık

Benim 3. Gün gecikmede test yaptım pazartesi negatif bugün yaptım ilk böyle silik gibi çıktı sonra kayboldu böyle bi durum yaşadınız mı?

Canim yaşamadım ama 3 tane test yapmıştım geçen aydi galiba tam hatırlamıyorum 3 ise silik çıkmıştı ama adet olmuştum bazı testler yanıltıcı olabiliyor

Merhaba canım evleneli bir buçuk yıl oldu.bizde takvimimize göre yarın denemelere başlıcaz.rabbim bütün isteyenlere versin.bizim ikinci denememiz olacak bu ay.gecen ay çok ümitli ve hevesliydim sanki bu kez korkuyorum.biliyorum çok erken bunu söylemek icin.ne yapmalıyım bi önerisi olan varmi?yapacağımi kürde neler var canım? Simdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…