kist fln olabilirmi acaba. soğan suyu deneseneBir şey sorabilirmiyim benim adetim bugün bitti ama karnım adet olcakmışım gibi agrıyor ve bir yumurtalığım da şuan kötü ağrı var sebebi ne sence
bende kesin değilim bu ay hiç belirti yokBenimde 11 aralık daha çok var ama bir beklentim yok
Allah iilik versn cnmBende iim :)
İnşallah Allh razi olsunMaşallah allahım ayirmasn canm insallah birde çocuk olur
Malesef cnm ya.bu olayları yaşadık ama hiç ne yapsak diye düşünmedik. Vaktimizde yok hiç.bikaç ay daha bekleyip skntı olursa yaptırırız diye düşünüyorumCanim gecmis olsn genetige gttimi peki yada esinle kan verdnzmi belki pihtilasma falan vardr
Ay regl olayım o zaman sürekli tetikte olmak çok zorCanim yaşamadım ama 3 tane test yapmıştım geçen aydi galiba tam hatırlamıyorum 3 ise silik çıkmıştı ama adet olmuştum bazı testler yanıltıcı olabiliyor
ben yaşadım canım sonuçBenim 3. Gün gecikmede test yaptım pazartesi negatif bugün yaptım ilk böyle silik gibi çıktı sonra kayboldu böyle bi durum yaşadınız mı?
İnşallah canımInşallah bebisin seninledir canim benim ilk hamileliğin 7 gunluk gecikmeyle cikmisti
Ofsaytben yaşadım canım sonuç
İlk hamileliğimde ben regl olmam gereken günde yaptım çıkmıştı inşallah çıkar canımBende yarın yapmayi dusunuyorum gunune 3 gun var cikarmi acaba varsa
Kizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
Merhaba canım evleneli bir buçuk yıl oldu.bizde takvimimize göre yarın denemelere başlıcaz.rabbim bütün isteyenlere versin.bizim ikinci denememiz olacak bu ay.gecen ay çok ümitli ve hevesliydim sanki bu kez korkuyorum.biliyorum çok erken bunu söylemek icin.ne yapmalıyım bi önerisi olan varmi?yapacağımi kürde neler var canım? Simdiden teşekkürlerKizlaaaaaar 2016 bitmeden yilin son suprizi bebisimizden olsun . bizlerde yeni yila hamile girelim. 4 yillik evliyim ve 20 aydir deniyoruz fakat hala sonuc alamadik. Umudumu hic tuketmeden her yeni aya yeni baslangic yapiyorum tipki bu ay gibi. Lutfeeeeeen aralik bizlere umut olsun herkes bebisine kavussun. Calismalara baslayacaklar gun sayanlar kür yapanlar buyrun birbirimize destek olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?