Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

Ooo durucum hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini canim şu anlık bir belirtin yok valla sadece arada sağ kasigima agri girip çıkıyor o kadar bu deniyim muhakkak olumlu olumsuz haber ederim merak etme

Son düzenleme:
Ooo dusugum hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini canim şu anlık bir belirtin yok valla sadece arada sağ kasigima agri girip çıkıyor o kadar bu deniyim muhakkak olumlu olumsuz haber ederim merak etme
hoşbuldum canım buralardayım ama pek fazla girmiyorum psikiyatri doktorum yasakladı

Ooo durucum hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini canim şu anlık bir belirtin yok valla sadece arada sağ kasigima agri girip çıkıyor o kadar bu deniyim muhakkak olumlu olumsuz haber ederim merak etme
Amasyali05 deepandfury kizlar coook uzun zamandir yokum biliyosunuz canimin cani biricik yigenimi 16 yasinda kaybettik acisi tarif edilemez rabbim kimselere yasatmasin ve rabbimin yine bir mucizesi esimle bir kez iliskiye girmistik cenazeden iki gun once ve yumurtlama zamanimda degildi fakat tahminimce hamileyim cooook uzun zamandir deli gibi istiyodum topigi acarken yazmistim icim buruk tabiki lakin binlerce kez sukurler olsun rabbime bana boyle bi zamanda nasip etti rabbim sizlerinde gonlune gore verir insallah cani gonulden istiyorum

Silik çizgiyi gordum canim tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah dağlarında bizide eksik etme olurmu insallah yarın bende alicam test bende görürüm çift çizgiyi

Silik çizgiyi gordum canim tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah dağlarında bizide eksik etme olurmu insallah yarın bende alicam test bende görürüm çift çizgiyi
Insallah kuzum insallah rabbim dileyen isteyen herkese banada sanada nasip eder insallah kucagimiza almayi benim bata 5 var boyle dusun senin ne kadar var

Cnm basın saolsun Rabbim size ailesine sabırlar versin çok üzüldüm yaa buarada testi gördüm çizgi var gibi yarın ilk idrarla yap net çıkar cnm şimdiden hayırlı olsun
Allah razi olsun canim ta iki gun onceden gormeye basladim bata daha 5 var beklesemmi kan icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…