- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
erken gebelik testlerinden al istersen canım daha kesin olur diğerlerinde geç döllenmeyle bağlı olarak çıkmadığı olabiliyor inşallah vardır tatlım Rabbim gönlüne göre versin yaparsan muhakkak haberdar etBende yarın yapmayi dusunuyorum gunune 3 gun var cikarmi acaba varsa
hoşbuldum canım buralardayım ama pek fazla girmiyorum psikiyatri doktorum yasakladıOoo dusugum hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini canim şu anlık bir belirtin yok valla sadece arada sağ kasigima agri girip çıkıyor o kadar bu deniyim muhakkak olumlu olumsuz haber ederim merak etme
Ooo durucum hosgeldin nerelerdesin ozlettin kendini canim şu anlık bir belirtin yok valla sadece arada sağ kasigima agri girip çıkıyor o kadar bu deniyim muhakkak olumlu olumsuz haber ederim merak etme
Allah razi olsun yaptim canim tahminimce erken dollenmeKuzummm basın saolsun çok üzüldüm Rabbim sabır versin sizlere test yaptinmi canim çok sevindim senin adına darısı bize insallah
Cnm basın saolsun Rabbim size ailesine sabırlar versin çok üzüldüm yaaCanim var dimi sencededeepandfury
Kuzum nasilsjn gorusemioruz hiçSilik çizgiyi gordum canim tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah dağlarında bizide eksik etme olurmu insallah yarın bende alicam test bende görürüm çift çizgiyi
Insallah kuzum insallah rabbim dileyen isteyen herkese banada sanada nasip eder insallah kucagimiza almayi benim bata 5 var boyle dusun senin ne kadar varSilik çizgiyi gordum canim tebrik ederim sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah dağlarında bizide eksik etme olurmu insallah yarın bende alicam test bende görürüm çift çizgiyi
Caniiiim yazdigim yaziyi okudunmuKuzum nasilsjn gorusemioruz hiç
HB cnm benimAmasyali05 hosgeldin cicim
Allah razi olsun canim ta iki gun onceden gormeye basladim bata daha 5 var beklesemmi kan icinCnm basın saolsun Rabbim size ailesine sabırlar versin çok üzüldüm yaabuarada testi gördüm çizgi var gibi yarın ilk idrarla yap net çıkar cnm şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?