- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Süperkızlarrrrrrrr müjdeee bebiş geliyorrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süperkızlarrrrrrrr müjdeee bebiş geliyorrrrr
hayırlı olsun canım Alah kucağına almayı nasip etsinkızlarrrrrrrr müjdeee bebiş geliyorrrrr
kızlarrrrrrrr müjdeee bebiş geliyorrrrr
yokmuş, kan testi yaptırdım bu sabahbence bekleme yarin hemen test yap sanki.var bisiyler insallah hayirlisiyla vardirda bizEde duaci olursun![]()
İnsallah bidahaki aya kismet olur uzulmeyin stres direk hormonlarimizi etkileyip yumurta kalitesini dusuruyorYokmuş değilmiş malesef![]()
Bat 11 ocak, adet bittiğinden beri ilişki oluyor.Bat nezaman cnm. Benimde aydı. Ovu testi aldım geçen ay hiç pozitif görmedim. Ve günümden öncede adet oldum. Bu ayda yapıyorum yine bişey yok. Ovu testine gereksiz stres demişlerdi haklılarımş. Hergün morali bozulyo insanın keşke almasaydım diyorum
Bende dort gundur adet gecikmesi yasiyorum bir turlu test alip yapamadimAminn kızlar inşallah.. bende adetime 8 gün varken b hcg yaptırdım 15.02 çıktı inşallah yükselmiştir ve hamileyimdir yarın adet olmaması günüm çok istiyorum dua edin nolur yeni yıla hamile olarak gireyim :)
Sonuç ne oldu?Bende dort gundur adet gecikmesi yasiyorum bir turlu test alip yapamadim![]()
Cok sukur hamileyim canim idrar testi yaptim besinci gun yedinci gun de kan testi.Sonuç ne oldu?
Süper. Gözünüz aydınCok sukur hamileyim canim idrar testi yaptim besinci gun yedinci gun de kan testi.
Tesekkur ederim.Süper. Gözünüz aydın
Canım bence kan testi yaptır onda daha erken çıkıyor ben hamile olduğumu daha adetime 4 5 gün varken ögrendim hcg değerimde çıkmıştı hemen testler erken sonuç veremeyebilirKizlar adetime 3 gun var ama test yapamk istiyorum cok mu erken![]()