• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik ayi hamile kalmak isteyenler

herkese cok teşekkür edrim hepiniize dua ediyorum inş isteyen herkes bu duyguyu yaşar bol bol meryem suresi okuyunn

Bat nezaman cnm. Benimde aydı. Ovu testi aldım geçen ay hiç pozitif görmedim. Ve günümden öncede adet oldum. Bu ayda yapıyorum yine bişey yok. Ovu testine gereksiz stres demişlerdi haklılarımş. Hergün morali bozulyo insanın keşke almasaydım diyorum
Bat 11 ocak, adet bittiğinden beri ilişki oluyor.
Ama işte gerçekten kafamı kurcaladı hep ovulasyon, önümüzdeki ay dr gideceğiz eğer kırmızlar gelirse yine

Kızlar selam ben çarşamba günü kan testi yaptırdım adetime 4 gün vardı 1.20 cikti sonuc negatif ama doktor adet olmazsam testi tekrarlamami soyledi kasiklarim çok şiddetli ağrıyor hiç adet olcagim zaman göğüslerim sisip agrimazdi bu sefer dokununca bile ağrıyor sizce olabilir mi kanda çıkmaması mümkün mü ?

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım gerçi 1 senedir üyeliğim var ama ilk 3-5 ay çok baktım forumlara şuanda 7 aylık hamileyim çok şükür bir oğlum olacak nasipse sormak istediğiniz birşey olursa eğer biliyorsam yardımcı olmaya çalısırım çünkü bende 4 ay kadar aradım çok şükür hamile kaldım. RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Aminn kızlar inşallah.. bende adetime 8 gün varken b hcg yaptırdım 15.02 çıktı inşallah yükselmiştir ve hamileyimdir yarın adet olmaması günüm çok istiyorum dua edin nolur yeni yıla hamile olarak gireyim :)

Aminn kızlar inşallah.. bende adetime 8 gün varken b hcg yaptırdım 15.02 çıktı inşallah yükselmiştir ve hamileyimdir yarın adet olmaması günüm çok istiyorum dua edin nolur yeni yıla hamile olarak gireyim :)
Bende dort gundur adet gecikmesi yasiyorum bir turlu test alip yapamadim :(

Ay ben aldik ama pardon 3 yazmiaim 2 gun var ama icime bisi dustu yapasim geliyo olumsuz olursa cok uzlurum:(

Hanimlar 4 gun gecikmeyle bu ayda adet geldi :( ama diger aylara gore agrim daha fena artik cok uzluyorum

Kizlar benim de batim ocak 26. Bu tarihten itibaren biz korunmayi birakicaz. Hakkimiz da hayirlisi olsun insallah cümlemizin

Back
X