Aralık ayı hamile kalmak isteyenler...

Husrana ugramak istemiyorim beklicem insallah olur cok korkuyorum 6aydir aolmuyor bebeğim bindusukle kurtaj olmak zorunda kaldim o gunden beri bebegim olmuyor
benimde oyleydi cnm bir kurtaj bi dusuk yasadim ve kurtajdan 10 ay sonra hamile kaldim içini ferah tut hanile kala biliyorsun kalamiyo olsan diger gebeliklerinde olmazdi

[QUOyazask25, post: 49120937, member: 725122"]benimde oyleydi cnm bir kurtaj bi dusuk yasadim ve kurtajdan 10 ay sonra hamile kaldim içini ferah tut hanile kala biliyorsun kalamiyo olsan diger gebeliklerinde olmazdi[/QUOTE]
Hoc umudum kalmadi artik durup durup Ağlıyorum surekli

Canım regl bitince hemen başla.
Sabah ilk idrarını kullanma ve testte 2
3 saat önce sıvı alımını azalt.
Muhtemelen ovülasyon günün yaklaşana kadar T çizgisi ya silik çıkacaktır yada hafif belirgin.
Ovülasyon günün yaklaşınca hafif koyuluklar başlar T çizgisi C çizgisine eşit koyuluk yada T çizgisinin en koyu olduğu gün yumurtan catlamaya hazır demektir.
Muhtemelen ertesi güne catlar ama sen en koyuyu yakaladığın gün eşinle çalışma yap yumurtan catlayinca sperm canlı kaldığı için hazır bulunsun yani.
Ondan sonraki 3 günde ise ister hergün ister gün aşırı devam et.
Kimisi sperm kalitesi için gün aşırı devam edin diyor kimisi işinizi garantiye alın hergün yapın diyor 3 gün boyunca yani o sana kalmış benim doktorum gün aşırı yapma eşinin spermlerinde sorun yoksa zaten hergün kaliteli olacaktır dedi.
Birazda o günlerde enerji veren şeylerle beslenebilirsiniz :) kuru incir ceviz fındık fıstık keciboynuzu pekmezi vss tabi abartmadan.
En koyu çizgiyi ne zaman yakalarsin bilinmez adet döngüne göre değişiyor ben geçen ay 9. Gün yakaladım bu ayda 9. Gün deyim ama koyulaşma olmadı henüz bence birkaç günüm daha var

Gunnes1927 verdiğin bilgiler için için sağol tatlım bende ovülasyon denicektim bu ay çok işime yaradı yazdıkların. Anladığım kadarıyla yumurta çatlamaya en yakın zamanı bulup ve değerlendirmek

Aynen öyle tatlım iki koyu çizgiyi yakala ve 3 günü değerlendir
Gerçekten ovülasyon takibi mükemmel bir şey.
Umarım bizimde bebislerimiz olur

Kizlar gunaydin.adetime 4 gun var lekelenme yaşıyorum digrr akintilardan cok farkli ilk kez karsilastim.gebelik olabilirmi

Çok teşekkür ederim bugün 15.gün daha yeni belirginleşmeye başladı ilk kez yapıyorum inşallah işe yarar hepimiz hamile kalırız ☺

Husrana ugramak istemiyorim beklicem insallah olur cok korkuyorum 6aydir aolmuyor bebeğim bindusukle kurtaj olmak zorunda kaldim o gunden beri bebegim olmuyor

Benimde bir düsügüm oldu 2 sene önce o zamandan bu zamana olmuyor Allah yardımcımız olsun elimden gelen herşeyi yaptım ama olmadı aşılama düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…