Aralık ayı hamile kalmak isteyenler...

Boşver canım sen uyguluma boşver.
Gerçi sen bilirsinde bana cok mantıklı gelmiyor hala.
Bazı otlar var gömeç otu bilirmisin ?
Onu gündüz bi güzel kaynat buharına otur 10dk.
Oda çok güzel yumurtaliklari çalıştırıyor yengemin bebeği olmuyordu bu şekilde oldu yada vesileydi bilemem tabi.
Şimdi bende cok istiyorum ama daha buralarda çıkmadı beklicem artk mecbur

Kizlar merhaba. Bende bu ay hamile kalmam istiyorum bi grubu gorunce cok sevindim adetim biteli 4 gun oldu.bende baslayayim diyorum artk calismalara. Insallah herkesin gonlune gore olur hersey.

benim de adetim yeni bitti ovulasyon testiyle takip edecegim. İncir kurune baslayacagm. Ve folik aside basladim.
İnsallah bu ay nasip olur. Olmazsa da ocak da olur :)
ama cok istiyorum hamis olmak

Kızlar daha kolay hamile kalmanın püf noktalarını öğrendim belki yararı olur

Eşi sigara içenler benimki gibi ona söyleyin birkaç gün en azindan içmeyi bıraksın sigara sperm sayısını cok etkiliyor

Bol bol ikinizde c vitamini alın

Asla kalori kaybetmeyin bu gunlerde o bile tutmasını etkiliyormus

Ve ilişki oncesi sevişmeyi uzun tutun inşallah bu ay hamile kalırız iyi beslenmeye zararlı şeylerden uzak durmaya bakın

Kızlar benim bat 1 ocak sizin kaç kimler deniyor bu ayyyy

22 aralık bakalım ne olacak sonuç bu ay hamiş kalmazsam birkaç ay erteleyecem spora baslayip biraz kafa dağıtıp yaza doğru tekrar odaklanacam 6kg almisim diyeti bıraktiktan sonra hep bebek sevdasına:))

Benim bat 15 aralık. Ovulasyon testiyle yumurtladigim gunu yakaladim. Gerisi beklemeye kaldi ama heyecanlaniyor insan. İlk denememizdi ama düşünmeye başladıgım andan itibaren öyle cok istiyorum ki.. Yine de hayirli zamanda gelsin tabi.

Bende istiyorum ama once regl olmam lazım ilk kez gecikti gittim ve pco dedi doktor ve lh hormonu yüksek dedi ilaç kullanıyorum aynı zaman da regl olmak için tarlusal kullanıyorum regl olup bende denemek istiyorum ama pco dan ötürü olur mu bilemiyorum nasip

Mrbbbbbb hu huuu kimse yok muuu ?? Umitler mi bitti kizlar ? Yoksa hepiniz hamismisiniz bende bu ay gebe kalmak istiyorummm.. gerci 10 aydir istiyorumda insallah bu aya kismet olur :)

Bende burdayım,canın,soğan kürü yapıyorum 8 gündr bata 15 gün kaldı,bu günler yumurtlama günleri değerlendircz bakalım,inş olur artık,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…