Aralık ayı hepimize şans ve umut olsun hamis kalmak isteyenler

Kızlar görünce paylaşmadan edemedim

Canım nasıl yiyorsun pekmezi günde kaç defa ve miktarı söylermisin..benimde yumurtalar gelismio

Kizlar aranizda kilolu ama hamile kalmak isteyen varmi
Canım çok fazla bir kilom yok ama halam dan biliorum 5 kere düşük yaptı ondada pko vardi iğneler le zor yumurtası oluyodu yani hem sağlık açısından hemde düşük yapma riskin fazla oluyo ama tabiki hicbirsey annelikten daha önemli değil allah hepimize yardimci olsun

Kızlar merhaba bende gizliden gizliye forumları karıştıranlardandım ama artık yoruldum 11. Ay hüsranımı yaşadım ve birileriyle paylaşmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız herhangi bir işlem olmadan 11 aydır doğal yolla hamile kalmayı bekledim bu süreçte üç doktor değiltirdim şuan ki doktorumdan memnunum , 1,5 yıldır evliyim . Bu ay rahim filmim çekilecek, bundan önce hormon testi (progestoron) yapıldı doktorum sınırda demişti , ben ne olur ne olmaz aç karnına gitmiştim. Rahim filmi çektiren var mı aranızda , rahim filminden sonra hamile kalma oranı bir miktar artıyor muş. Ama ben aşılama olmayı kafama koydum. Bu arada sol tarafta 3,5 cm kistim var nedenini bilmiyorum:/ her doktora gidişimde tüm soracaklarımı unutup geliyorum. Ne zormuş bu süreç, yaşamayan bilemezmiş.. İnşallah Allah kısa sürede bizlere sağlıklı bebişler verir.

Canım öncelikle benim bildiğim şeyleri anlatıyim kist gebe kalmayi zorlaştırıyor ama onun için ilaçlar var yada kendin aslan pencesi Civan percemi ikisinden birini icebilirsin kist için evet bende bu ay rahim filmi çekilicem adet bitiminden2 3 gün sonra cekiliyomus ve 3 4 ay içinde rahim filmi çekilip hamile kalan var ama tuplerin de bir sıkıntı cikmassa eğer çekildiğinde tüplerde tikaniklik görürler se tup bebek diolar

İnşallah canım ama sağda kist var doktor onlarıda etliliyo diyo ama inşallah etkilemez
Canım sen içmeye devam et pekmezi boşver doktor böyle bitkisel şeylerin iyi geldiğine bile inanmiolar onlara kalsa hiç hamis kalamicaz yani senccok takılma ben çok duydum kisti olup hamile kalan ki yakın ark da var

Canım sen içmeye devam et pekmezi boşver doktor böyle bitkisel şeylerin iyi geldiğine bile inanmiolar onlara kalsa hiç hamis kalamicaz yani senccok takılma ben çok duydum kisti olup hamile kalan ki yakın ark da var
Tamam canım :) söylemiyorum zaten bitkisel şeyler yaptığımı

Tatlım daha dur sen kıyıyi görmeden neler dusnuosun Kasım ayı ınsalah buraya yazdığımız kurler le herkese vesile olup hamis haberlerini pespeşe yazicaz
İniallah canım benim ama nedense hiç ümidim yok çok istiyorum anne olmayı rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…