Hoşgeldin @glmserser , her regl olduğumda o umutsuzluğa kapılıyorum bende ama bu kez yenilmicem . Yenilmeyelim Allahtan umut kesilmez vardır bir zamanı , bir bildiği . Çoğumuz yeni evli sayılırız en güzel günlerimizi aklımızı sürekli bununla meşgul ederek kötü geçiriyoruz. Güzel haberler alınca bütün bunları unutucaz ama giden bu güzel günlerimiz olacak, pes etmek yok
Merhabalar aslında uzun zamandır Google a yazıp üye olmadan takip ediyordum arkadaşın tavsiyesi üzerine üye oldum. yazdıklarınızı bugün okuyabildim. 1 yıldır çocuk düşünüyoruz ama olmayanlardayiz bizde. Doktora gittik herhangi bir sorun yok size bir şey soracağım bal tarçın çörek otu polikistik kisti olmayanlarunda yemesi etkili olur mu
Kızlar bende az önce hsg çektirdim anestezili oldum , hiç bir ağrı hissetmesim uyanınca hafif regl gibi ağrım vardı şimdi o da geçti. Birazda kanamam oldu . Çok şükür tüpler açık ve rahim normal çıktı Geçen ay adetim altı gün geçilmişti çok ümitlenmiştim , tam test aldım ertesi sabah yapacaktım ki regl oldum. Doktora anlattım büyük ihtimal gebeliğin yok olmuş dedi çünkü ilk kez bu kadar gecikme yaşamıştım ben düzenli adet olurum. Doktorum birdaha bir gün gecikse bile kan testi yaptır dedi. Bu ay da korunma vermedi hsg sonrası şans artacağı için. Diyeceğim o ki eğer bir yıl olduysa gerçekten kendinizi yıpratmayın, iyi bir doktor araştırıp sebebi nedir öğrenmeye çalışın . Ben paylaştıkça rahatlayanlardanım. Hsg ile tedaviye başlamış oldum bu bile bana çok iyi geldi .
Mrb kizlar bende varimm 5 yilik evliyim 3 ay once bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bu ay tekrar calismalara basladik bizim biraz zor gibi ama Rabim kolaylastirsin InsaAllah hayirli haberlerimizi burda veririz