Bede zayflamaya çalışıyorum strrs yapiyorum sanirimCanım çok fazla bir kilom yok ama halam dan biliorum 5 kere düşük yaptı ondada pko vardi iğneler le zor yumurtası oluyodu yani hem sağlık açısından hemde düşük yapma riskin fazla oluyo ama tabiki hicbirsey annelikten daha önemli değil allah hepimize yardimci olsun
Diyet yaparak veremiyosan. bende uyamıyorum çünkü. ekmek yemiyorum günde 3 litre su içiyorum akşamlarıda az yiyorum 6 dan sonra yemiyorum canım. böyle korumaya çalışıyorum kilomuBede zayflamaya çalışıyorum strrs yapiyorum sanirim
Canim bazen super yapıyorum bazen mptivasyonum düşüyor önerilerini dikkate alicam canim hakkimzda hayırlısıDiyet yaparak veremiyosan. bende uyamıyorum çünkü. ekmek yemiyorum günde 3 litre su içiyorum akşamlarıda az yiyorum 6 dan sonra yemiyorum canım. böyle korumaya çalışıyorum kilomu
Pkoya ne gibi etkisi oluyo canım tarçınınCanım tarcin hem biliosun cinsel isteği artıo hemde bizim pko için ve akşamları sütle karıştırıp iç sen uyurken yağlarını yakio
Düşürme canım :) kilo verdiğin halini düşün. 1 ay zaman ver kendine hemen kilo verilmezCanim bazen super yapıyorum bazen mptivasyonum düşüyor önerilerini dikkate alicam canim hakkimzda hayırlısı
Haklisin canim nekadar eksilirse hamilelik icin kar degilmi bi 86yla hamilr kalmak var bide 77yle 10 kilo versem rahatlarimDüşürme canım :) kilo verdiğin halini düşün. 1 ay zaman ver kendine hemen kilo verilmez
Aynen canım hem hamile kalman kolaylaşır.Haklisin canim nekadar eksilirse hamilelik icin kar degilmi bi 86yla hamilr kalmak var bide 77yle 10 kilo versem rahatlarim
Canım inofolic bende kullanıyorum bakalım sonuç ne olacak pcos olanlarda çok faydalıymışİnşallah canım :) birde inofolic almayı düşünüyorum bakalım
Çok güzel bir haber canım inşallah tekrarını yaşamazsınBenimde kistim küçülmüş.
Polikistik Over Sendromuna Ne İyi Gelir: Bitkisel Çözüm TedavileriPkoya ne gibi etkisi oluyo canım tarçının
Canım öncelikle benim bildiğim şeyleri anlatıyim kist gebe kalmayi zorlaştırıyor ama onun için ilaçlar var yada kendin aslan pencesi Civan percemi ikisinden birini icebilirsin kist için evet bende bu ay rahim filmi çekilicem adet bitiminden2 3 gün sonra cekiliyomus ve 3 4 ay içinde rahim filmi çekilip hamile kalan var ama tuplerin de bir sıkıntı cikmassa eğer çekildiğinde tüplerde tikaniklik görürler se tup bebek diolar
canm sağol haftasonu otlardan alıp başlayacağım inşallah bana da faydası olur . Sen ne zaman film çektireceksin benim haftaya , artık tedavi için adım atmaya başlicam heycanlandım bile :)Canım öncelikle benim bildiğim şeyleri anlatıyim kist gebe kalmayi zorlaştırıyor ama onun için ilaçlar var yada kendin aslan pencesi Civan percemi ikisinden birini icebilirsin kist için evet bende bu ay rahim filmi çekilicem adet bitiminden2 3 gün sonra cekiliyomus ve 3 4 ay içinde rahim filmi çekilip hamile kalan var ama tuplerin de bir sıkıntı cikmassa eğer çekildiğinde tüplerde tikaniklik görürler se tup bebek diolar
Doktor önümüzdeki ay çektirelim dedi folik asit baslicam şimdi bide ben aşılama olmustum adet oldum tutmadı ark ama şimdi muane den ciktim hala büyümekte olan 22 mm yumurta var bu normal mi acaba kiste cevirirmicanm sağol haftasonu otlardan alıp başlayacağım inşallah bana da faydası olur . Sen ne zaman film çektireceksin benim haftaya , artık tedavi için adım atmaya başlicam heycanlandım bile :)
Bu ay çekmemesinin sebebi yumurtan büyümüş ve çatlamak üzere olduğu içindir . Oratalama 22-24 mm de çatlayacağını söylemişti doktorum. Yani en kıymetli günlerdesin canım değerlendirin bence , aklına kist falan getirme stres bizim baş düşmanımızDoktor önümüzdeki ay çektirelim dedi folik asit baslicam şimdi bide ben aşılama olmustum adet oldum tutmadı ark ama şimdi muane den ciktim hala büyümekte olan 22 mm yumurta var bu normal mi acaba kiste cevirirmi
Ama adet var yani biticek yarın da garip geldi hiç öğle olmadı asilamadan dolayi kalan yumurta ya catlamamis bugün ölçü tu doktorum 22 mm de dedi seviniyim mi sevınmiyim mi bilemedim garip geldi yani folik asit verdi onu iciorum simdiBu ay çekmemesinin sebebi yumurtan büyümüş ve çatlamak üzere olduğu içindir . Oratalama 22-24 mm de çatlayacağını söylemişti doktorum. Yani en kıymetli günlerdesin canım değerlendirin bence , aklına kist falan getirme stres bizim baş düşmanımız
O işe yaramıştır canım. benim de adetimin 3. günü 14 mm yumurtam vardı meselaYani adet bittikten sonra büyüyor ya yumurtalar ben ilaçla buyutuo rum o yüzden korktum acaba catlamazda kist olurmu die tabi bu arada çörekotu bak tarcin iciorum
Ama adet var yani biticek yarın da garip geldi hiç öğle olmadı asilamadan dolayi kalan yumurta ya catlamamis bugün ölçü tu doktorum 22 mm de dedi seviniyim mi sevınmiyim
Ben yumurtlama dönemin sandım canm yanlış anladım , yok ya aklına getirme kist falan , regilin bitsin pozitif bir aya yeniden başlayalım ben böyle kafa dağıtmaya çalışıyorum :)Ama adet var yani biticek yarın da garip geldi hiç öğle olmadı asilamadan dolayi kalan yumurta ya catlamamis bugün ölçü tu doktorum 22 mm de dedi seviniyim mi sevınmiyim mi bilemedim garip geldi yani folik asit verdi onu iciorum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?