Aralık ayı kankalarının hamileleri ve hamile olmayı bekleyenleri ile yola devam...

ben regli oldummmm sonunda ya hiç bukadar sevınmemiştim adet olduğuma

sağlık olsun canım önümüzdeki aylara bakıcaz

http://babystrology.com/tickers/bab...rent=Mommy&year=2011&month=9&day=26&babycount

Bu da çiçek annemin ki

Sedanın tahmin edemiyorum son adet tarihini.Senin biraz karışıktı çözemedim.

hehe bayıldım.. yerim ben bunları yaaaaaa

slm canlarim sonunda gelebildim eve cok sükür

hoşgeldin canımmm

iyiyim canım yaa evet görüşemiyoruz özletiyosun kendini... gerçi bende eskisi gibi sık giremiyorum ama sen iyice kayboldun. sen nasılsın bebişim nasıl bakalım???

Canım benim mide bulantım çok pek giremiyorum.Msne de çok az giriyorum.Biraz iyi olunca damlıyorum zaten buraya da kimse olmuyor.Bebiş iyidir herhalde bi hafta önce gitmiştik kalbi pıt pıt pıtt atıyodu.
Sen nasılsın nasıl gidiyor senin hamilelik...
ben de geldiimmm. eline sağlık kuzuuuu, kocaman olmuş benim uyuz böceğim.

Ne dimek canımmmm.Kocaman olmuş abla o abla

oh oh maşallah... benimkide iyiydi en son... büyüyor bu arada sanırım benimkide kız dr. kıza benziyo dedi bu hafta başında kanamam oldu biraz korkuttu bizi ama dr. bebek iyi dedi dinlenmem gerekiyomuş. bende rapor aldım evdeyim

haklısın arkadaşımmmmm hepside çok önemliiii çünküüüüüü
dualarımız ortak olur inşallahhhhhh

slm heavenn kaç aylıksınnnnnnn

sağlıkila kucağına da alırsınn inşallahhhhh

ikili üçlü testi yaptırdın mı

bizde 3 aylık olduk bebişimizleeeeee

slm heavenn kaç aylıksınnnnnnn

sağlıkila kucağına da alırsınn inşallahhhhh

ikili üçlü testi yaptırdın mı

bizde 3 aylık olduk bebişimizleeeeee

slm.. 13 hafta bitti bizimde. ikili testimi yaptırdım üçlü test yaptırmicam. dörtlü test çıkmış şimdi 16. haftada yapılıyomuş. doktorum onu önerdi daha güvenilirmiş... allah sanada sağlıkla bebğine kavuşmayı nasip etsin.. sen yaptırdınmı???

selam topaaaaç
ben regli oldummmm sonunda ya hiç bukadar sevınmemiştim adet olduğuma
canım oh rahatlamışsındır en azından önümüzdeki maçlara bakıcaksınbende hala hareket yok:44:
bağa da yapppp:) aslında 28 ekim ama 4 kasım olarak girdi dr. 1 hafta geri ya benim bebek4 kasımdan hesapla
geriiiiiiiiii paççozzzzz
slm canlarim sonunda gelebildim eve cok sükür

hoşgeldin ebruş yuvana

sağlık olsun canım önümüzdeki aylara bakıcaz

hehe bayıldım.. yerim ben bunları yaaaaaa

hoşgeldin canımmm

evet canım önümüzdekı aylara bakıcazz, yılmak yokk
selam topaaaaç

canım oh rahatlamışsındır en azından önümüzdeki maçlara bakıcaksınbende hala hareket yok:44:

geriiiiiiiiii paççozzzzz

hoşgeldin ebruş yuvana

hemde nasıl rahatladım canımm
ben senden çok umutluyum inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…