Bende tarlusal kullanıyorum ama hala adet olmadım siz ne durumdasınızSelam kızlar bende bugün tarlusala başladım 5.günü de klomene başlayacağım. Birlikte takip edelim bakalım inşalah güze haberler alırız.
Benimde prolaktin yüksek amh düşük bi kaç ilaç verdi bana birde tarlusal adet olayım diye ama olmadım 2 ay sonra gebe olmazsan tedavi dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım dayumurta gelişimi için canım yumurtlama yok bende
Amin inşllah canım hepimiz bebelerimize kavusalım tez vakitCanım rabbim gönlüne göre versin inşallahhepimiz için dua ediyorum inşallah olumlu sonuşlar alırız
İlaç aldım orgametril doktor 10 gün boyunca kullan adet olucaksın dedi ve 4üncü gün oldumİlaç aldınız mı adet olmak için yoksa düzenli mi oluyorsunuz da günü bekliyorsunuz
Bana da tarlusal verdi ama hala olmadım benİlaç aldım orgametril doktor 10 gün boyunca kullan adet olucaksın dedi ve 4üncü gün oldum
Tarlusalı bana adet olayım diye vermişti size de mi o yüzden verdiSelam kızlar bende bugün tarlusala başladım 5.günü de klomene başlayacağım. Birlikte takip edelim bakalım inşalah güze haberler alırız.
Ben 19 Kasım'da başladım. 30' unda çatlatma iğnesi oldum. 15 ya da 16 Aralık'ta kontrole gideceğim. Hepimizin için hayırlısı...Benim dün bitti yarın kontrole gidicem Kasım ayında olmadı bu 2. Olacak bakalım hayırlısı inş olur
Umudun her zaman olsun verende Allah alanda inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın herkes için dua ediyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kimsenin evinden çocuk seslerini eksik etmesinÇarşamba gidecem bakalımne olacak hiç umudum yok inşallah sen güzel sonuç alırsın
Amin canım senin ilkmiUmudun her zaman olsun verende Allah alanda inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın herkes için dua ediyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kimsenin evinden çocuk seslerini eksik etmesin
Evet 3 yillik evliyim 3 ay once ilk defa kimyasal gebelik geçirdim sonrasında klomene başladım geçen ay nasip olmadı inşallah bu ay olur, olmazsa gelecek ay aşılama deneyeceğimAmin canım senin ilkmi
İnşallah bu ay tutar aşılamaya gerek kalmaz canım allah hayırlı evlat nasip eder inşallahEvet 3 yillik evliyim 3 ay once ilk defa kimyasal gebelik geçirdim sonrasında klomene başladım geçen ay nasip olmadı inşallah bu ay olur, olmazsa gelecek ay aşılama deneyeceğim
Ne kadar oldu bırakalı ilacı ?Bana da tarlusal verdi ama hala olmadım ben
Henüz bırakmadım 2 tane kaldıNe kadar oldu bırakalı ilacı ?
Aminn Allah razı olsunİnşallah bu ay tutar aşılamaya gerek kalmaz canım allah hayırlı evlat nasip eder inşallahsenin ilk anlıyorum seni çok zor
Bitmeden gelmez canım bitsin gelir 3-4 güneHenüz bırakmadım 2 tane kaldı
Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı sonuç alırsın Allah büyükBu ay ben de klomen kullandım ilk kez, sağda 3 solda 3 toplamda 6 yumurta var. dün ovitrelle vuruldum aynı zamanda progestan ve estrofem içmeye başladım hakkımızda hayırlısı olsun. Klomen kullanmadan önce rahim filmi çekildiniz mi? Benim bir kimyasal olduğu için doktor şimdilik gerek görmedi hap tedavisinden sonuç alamazsak çekelim diyor
evet canım ben bugün sonuncuyu içeceğim artık tarlusalda. 5.günde klomene başlayacağım günde 2 tane olacak şekilde.Tarlusalı bana adet olayım diye vermişti size de mi o yüzden verdi
Ben Adet olamadım hala
Bu ay ben de klomen kullandım ilk kez, sağda 3 solda 3 toplamda 6 yumurta var. dün ovitrelle vuruldum aynı zamanda progestan ve estrofem içmeye başladım hakkımızda hayırlısı olsun. Klomen kullanmadan önce rahim filmi çekildiniz mi? Benim bir kimyasal olduğu için doktor şimdilik gerek görmedi hap tedavisinden sonuç alamazsak çekelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?