Aralık ayı klomene başlıyanlar

yumurta gelişimi için canım yumurtlama yok bende
Benimde prolaktin yüksek amh düşük bi kaç ilaç verdi bana birde tarlusal adet olayım diye ama olmadım 2 ay sonra gebe olmazsan tedavi dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım da

Merhaba bende bugün başladım klomene pcos var bende inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Çarşamba gidecem bakalım ne olacak hiç umudum yok inşallah sen güzel sonuç alırsın
Umudun her zaman olsun verende Allah alanda inşallah sende hayırlısıyla hamile kalırsın herkes için dua ediyorum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın kimsenin evinden çocuk seslerini eksik etmesin

Evet 3 yillik evliyim 3 ay once ilk defa kimyasal gebelik geçirdim sonrasında klomene başladım geçen ay nasip olmadı inşallah bu ay olur, olmazsa gelecek ay aşılama deneyeceğim
İnşallah bu ay tutar aşılamaya gerek kalmaz canım allah hayırlı evlat nasip eder inşallah senin ilk anlıyorum seni çok zor

İnşallah bu ay tutar aşılamaya gerek kalmaz canım allah hayırlı evlat nasip eder inşallah senin ilk anlıyorum seni çok zor
Aminn Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek çok zor her ay bi umutla bekliyoruz

Bu ay ben de klomen kullandım ilk kez, sağda 3 solda 3 toplamda 6 yumurta var. dün ovitrelle vuruldum aynı zamanda progestan ve estrofem içmeye başladım hakkımızda hayırlısı olsun. Klomen kullanmadan önce rahim filmi çekildiniz mi? Benim bir kimyasal olduğu için doktor şimdilik gerek görmedi hap tedavisinden sonuç alamazsak çekelim diyor

Hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı sonuç alırsın Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…