- Konu Sahibi Karamelek54
-
Ben de ilk prolutex almıştım eczaneden. Göbekten lullanıyorum. Progestan dex ile birebir aynı hangisi ucuzsa onu alın dediler. Bizde parayla aldık. Karşılamıyor maalesef.Kızlar şimdi ben progestan 50 kalçadan oluyordum okadar şişlik ve morardiki zorlaniyorum doktor progestan dex 25 mg göbekten devam edebilirsin dedi ama içinde şırınga yok kullanan varmi sabah akşam verdi birde acayip pahalı yazdirabiliyirmusuz
Hayırlı olsun:). Hayır normal, önemli olan iki günde en az %66 artması demişti doktor. İki gün sonra tekrar kan vermenizi istemiştir doktorunuz.Hanımlar 9.gun kan testi verdim 58.87 çıktı çok mu düşük sizce sizlerin nasildi yardımcı olursanız sevinirim
Bence etkilemez. Rahme daha rahat ulaşmak için birazcık sıkışık olmamızı istiyorlar. işlem yaparken de ultrasonla görüyorlar sonuçta. Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız :)arkadaşlar tekrardan merhaba ben dün gittim transfer oldum ama çok sıkışık değildim şu içirdiler ama gene sıkışık hissetmiyordum ama aldılar beni transfere orda bayan karnıma bastırdı dedi hatta sıkışık değilsiniz ama transferi yaptıçok korkuyorum acaba bu etkiler mi
Tşk ederim evet doktoruma sordum hayırlı olsun dedi ama testleri tekrarliycaz pazartesi değerlere bakacaklarHayırlı olsun:). Hayır normal, önemli olan iki günde en az %66 artması demişti doktor. İki gün sonra tekrar kan vermenizi istemiştir doktorunuz.
Selam buraya giremedim uzun süre, biz 11 haftalık oldukMerhabalar. 17 Aralıkta transfer olan arkadaşlar keseyi gördünüz mü acaba? Beni 9 ocakta çağırdılar kese görmeye çok merak ediyorumsüre de biraz uzun geldi. Sizlerden gören oldu mu merak ettim
evet canım 17 Aralık idi. 11+1 deyiz epeyce bulantılarım vardı. Bu hafta biraz azaldı. haftaya ikili test için randevum var. Siz naptınız?Seninle aynı gün transfer olduk iki embriyo 9. Gün 273 çıktı beta 12. Gün 1136.04 normal mi yolundami hersey
Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağında da göstersin inşallah senin ilk tüp bebek denemenmiydi pekiSelam buraya giremedim uzun süre, biz 11 haftalık olduk17 Aralık'taydı transferim.
Sağol canım,Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağında da göstersin inşallah senin ilk tüp bebek denemenmiydi peki
Anladım canım olsun sonu güzel olmuş hep rabbim evlatlarını sana bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallahSağol canım,
benim 4. denemem. 2. denememden bi kızım var ona kardeş olsun istedik. Kızım farklı bi merkezden, bunu farklı bi tüp bebek merkezinde yaptırdık. Şimdiki merkezimde ilk denemem sadece. Yani bi dolu bi boş gitti benim denemelerim. ilk deneme boş, 2. si canlı doğum 3. sü boş, 4. cüsü 11 haftalık gebelik şeklinde
Ben de arada giriyorum. Biz de öyle 11 haftalık olduk çok şükürSelam buraya giremedim uzun süre, biz 11 haftalık olduk17 Aralık'taydı transferim.
Maşallah, evet hatırlıyorumBen de arada giriyorum. Biz de öyle 11 haftalık olduk çok şüküraynı gündü zaten transferimiz. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Yazalım evet bakalım ne olacakMaşallah, evet hatırlıyorumCinsiyet belli olunca da yazalım, bakalım bu 17 Aralık bebeklerinin cinsiyetleri ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?