Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Ben de ilk prolutex almıştım eczaneden. Göbekten lullanıyorum. Progestan dex ile birebir aynı hangisi ucuzsa onu alın dediler. Bizde parayla aldık. Karşılamıyor maalesef.

Hanımlar 9.gun kan testi verdim 58.87 çıktı çok mu düşük sizce sizlerin nasildi yardımcı olursanız sevinirim

Hanımlar 9.gun kan testi verdim 58.87 çıktı çok mu düşük sizce sizlerin nasildi yardımcı olursanız sevinirim
Hayırlı olsun:). Hayır normal, önemli olan iki günde en az %66 artması demişti doktor. İki gün sonra tekrar kan vermenizi istemiştir doktorunuz.

Bence etkilemez. Rahme daha rahat ulaşmak için birazcık sıkışık olmamızı istiyorlar. işlem yaparken de ultrasonla görüyorlar sonuçta. Hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsınız :)

Hayırlı olsun:). Hayır normal, önemli olan iki günde en az %66 artması demişti doktor. İki gün sonra tekrar kan vermenizi istemiştir doktorunuz.
Tşk ederim evet doktoruma sordum hayırlı olsun dedi ama testleri tekrarliycaz pazartesi değerlere bakacaklar

Merhabalar. 17 Aralıkta transfer olan arkadaşlar keseyi gördünüz mü acaba? Beni 9 ocakta çağırdılar kese görmeye çok merak ediyorum süre de biraz uzun geldi. Sizlerden gören oldu mu merak ettim

Merhabalar. 17 Aralıkta transfer olan arkadaşlar keseyi gördünüz mü acaba? Beni 9 ocakta çağırdılar kese görmeye çok merak ediyorum süre de biraz uzun geldi. Sizlerden gören oldu mu merak ettim
Selam buraya giremedim uzun süre, biz 11 haftalık olduk 17 Aralık'taydı transferim.

Maşallah canım rabbim sağlıkla kucağında da göstersin inşallah senin ilk tüp bebek denemenmiydi peki
Sağol canım,

benim 4. denemem. 2. denememden bi kızım var ona kardeş olsun istedik. Kızım farklı bi merkezden, bunu farklı bi tüp bebek merkezinde yaptırdık. Şimdiki merkezimde ilk denemem sadece. Yani bi dolu bi boş gitti benim denemelerim. ilk deneme boş, 2. si canlı doğum 3. sü boş, 4. cüsü 11 haftalık gebelik şeklinde

Anladım canım olsun sonu güzel olmuş hep rabbim evlatlarını sana bağışlasın bizlerede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…