- 21 Aralık 2022
- 55
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Amin canım insallahSonucum 186 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok negatiftim. Bi gün bunu buraya yazmayı çok hayal ettim. Benim olduysa herkesin olur. O kadar diyim. Çok mutluyum. Allah kucağıma almayı da nasip etsin, hepimizinkiyle beraber
Teşekkür ederim, hepimizinki hayırlı olsun inşallahgerçekten vardır inşallah. kan testi salı günü vericem. Orda daha net belli olur. İdrar testlerinden hep korkuyorum yanıltır diye. Ama bu sefer dayanamayıp yaptım işte. Yarın tekrar deniycem inşallah koyulur çizgi
Ya o bende de oluyor transferden sonra aşırı yanma hala sıkışık gibi hissetme sonucunu yazarmısın canım çıkınca inş olumsuz bir sey çıkmazBugün geçtim irtibata idrar kültürü testi istedi onu yaptırıp yollayacağım
Hayırlı olsun canım 5. Gün orta kalite li dendi banada bakalım onu transfer edicek ler açıkçası orta kalite olması korkuttu beni hayırlısı olsun ne diyim dua et banada nelere dikkat ettin ne yedin ne içtin?Sonucum 186 çıktı. Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok negatiftim. Bi gün bunu buraya yazmayı çok hayal ettim. Benim olduysa herkesin olur. O kadar diyim. Çok mutluyum. Allah kucağıma almayı da nasip etsin, hepimizinkiyle beraber
Amin canım amin inşallahcanım üzülme allah herşeyin hayırlısını veriş inşallah en kısa zamanda nasıp eder
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına. İnşallah sağlıkla devam eder benimkide. Bana da 2 adet transfer edilmişti biri iyi biri orta demişti doktor. Ama kan değerime bakılırsa teki tutmuş gibi ama şimdiden bilinmez. Genelde evdeydim pek dışarı çıkmadım. Kendimi yormadım hiç ama sürekli de yatmadım evin içinde hareketliydim. Yeme içme çok farklı bişey yapmadım. Normalde de sağlıklı beslenmeye çalışan birisiyim. İşlenmiş gıda paketli ürün yememeye çalıştım.. O kadar. Tabiki dua ederim. İnşallah seninde, isteyen herkesin de pozitifini görürüzHayırlı olsun canım 5. Gün orta kalite li dendi banada bakalım onu transfer edicek ler açıkçası orta kalite olması korkuttu beni hayırlısı olsun ne diyim dua et banada nelere dikkat ettin ne yedin ne içtin?
son adetten itibaren hesaplanır canım, gebelik programları var onları indir haftayı ve günü gösteriyor. Doktorlar da o şekilde hesaplıyor, kese- kalp-cinsiyet öğrenme hepsi son adete göreKızlar şimdi ben 17 Aralık de transfer yaptım ya benim değer 273.04 çıktı 9. Günde şimdi ben 17 sinden mi haftayı hesapliycam yoksa son adetten mi sonuçta 17 aralıkta yerleştirildi orda kafam karışıyor
Teşekkür ederimAmin canım insallahhayırlı olsun ben de perşembe tekrar yapıcam on testini bakalim
Amin insallah canımTeşekkür ederimaynı gün transfer olmuşuz perşembe ben de tekrar test vericem. İnşallah katlanarak artar değerlerimiz.
Teşekkürler cevap içinson adetten itibaren hesaplanır canım, gebelik programları var onları indir haftayı ve günü gösteriyor. Doktorlar da o şekilde hesaplıyor, kese- kalp-cinsiyet öğrenme hepsi son adete göre
Canm ben de Zübeyde hanım da tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum amh düşük. Rapor işlemleri nasıl oluyor hemen o ay hallolup tedaviye başlıyorlar mıBen devlet hastanesindeyim Zübeyde hanım da
Seninle aynı gün transfer olduk iki embriyo 9. Gün 273 çıktı beta 12. Gün 1136.04 normal mi yolundami herseySelamlar , 17 Aralık dondurulmuş tek embriyo transferi -kalitesi 5ab. Yaş 37
Bugün test günümdü beta hcg 493,6 ile pozitifi gördük şükürler olsun.
Dileyen herkes tez vakitte güzel sonuçlar alsın, Allah hepimizin işini zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah
Maşallah baya yüksek çıkmış sonucunuz.Seninle aynı gün transfer olduk iki embriyo 9. Gün 273 çıktı beta 12. Gün 1136.04 normal mi yolundami hersey
İkiz mi bilmiyorum işte bekliyorum doktorumuMaşallah baya yüksek çıkmış sonucunuz.İkiz mi acaba? Ben de tekrar kan verdim sonuç bekliyorum. İnşallah benim de güzel gelir
Benim de 10.gün sonucum 186ydı.12.gün bugün 522 geldiİkiz mi bilmiyorum işte bekliyorum doktorumuinsallah güzel haberler alırsın
Hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun insallahBenim de 10.gün sonucum 186ydı.12.gün bugün 522 geldiumarım sağlıkla güzellikle ilerler hepimizinki. İsteyen herkese de nasip olur inşallah
Ya o bende de oluyor transferden sonra aşırı yanma hala sıkışık gibi hissetme sonucunu yazarmısın canım çıkınca inş olumsuz bir sey çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?