Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Amin canım insallah hayırlı olsun ben de perşembe tekrar yapıcam on testini bakalim

Bugün geçtim irtibata idrar kültürü testi istedi onu yaptırıp yollayacağım
Ya o bende de oluyor transferden sonra aşırı yanma hala sıkışık gibi hissetme sonucunu yazarmısın canım çıkınca inş olumsuz bir sey çıkmaz

Hayırlı olsun canım 5. Gün orta kalite li dendi banada bakalım onu transfer edicek ler açıkçası orta kalite olması korkuttu beni hayırlısı olsun ne diyim dua et banada nelere dikkat ettin ne yedin ne içtin?

Hayırlı olsun canım 5. Gün orta kalite li dendi banada bakalım onu transfer edicek ler açıkçası orta kalite olması korkuttu beni hayırlısı olsun ne diyim dua et banada nelere dikkat ettin ne yedin ne içtin?
Çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına. İnşallah sağlıkla devam eder benimkide. Bana da 2 adet transfer edilmişti biri iyi biri orta demişti doktor. Ama kan değerime bakılırsa teki tutmuş gibi ama şimdiden bilinmez. Genelde evdeydim pek dışarı çıkmadım. Kendimi yormadım hiç ama sürekli de yatmadım evin içinde hareketliydim. Yeme içme çok farklı bişey yapmadım. Normalde de sağlıklı beslenmeye çalışan birisiyim. İşlenmiş gıda paketli ürün yememeye çalıştım.. O kadar. Tabiki dua ederim. İnşallah seninde, isteyen herkesin de pozitifini görürüz

Kızlar şimdi ben 17 Aralık de transfer yaptım ya benim değer 273.04 çıktı 9. Günde şimdi ben 17 sinden mi haftayı hesapliycam yoksa son adetten mi sonuçta 17 aralıkta yerleştirildi orda kafam karışıyor

son adetten itibaren hesaplanır canım, gebelik programları var onları indir haftayı ve günü gösteriyor. Doktorlar da o şekilde hesaplıyor, kese- kalp-cinsiyet öğrenme hepsi son adete göre

Teşekkür ederim aynı gün transfer olmuşuz perşembe ben de tekrar test vericem. İnşallah katlanarak artar değerlerimiz.
Amin insallah canım
son adetten itibaren hesaplanır canım, gebelik programları var onları indir haftayı ve günü gösteriyor. Doktorlar da o şekilde hesaplıyor, kese- kalp-cinsiyet öğrenme hepsi son adete göre
Teşekkürler cevap için tüp bebek ya ne bilim herkes başka birsey diyor

Hemen o ay yetiştirebilirseniz evrakları baslarlar bazı evraklar istiyorlar adetle gidin bidaki adetle baslıyorlar cunku anca hazırlanıyor istedikleri

arkadaşlar tekrardan merhaba ben dün gittim transfer oldum ama çok sıkışık değildim şu içirdiler ama gene sıkışık hissetmiyordum ama aldılar beni transfere orda bayan karnıma bastırdı dedi hatta sıkışık değilsiniz ama transferi yaptı çok korkuyorum acaba bu etkiler mi

Selamlar , 17 Aralık dondurulmuş tek embriyo transferi -kalitesi 5ab. Yaş 37

Bugün test günümdü beta hcg 493,6 ile pozitifi gördük şükürler olsun.
Dileyen herkes tez vakitte güzel sonuçlar alsın, Allah hepimizin işini zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

Seninle aynı gün transfer olduk iki embriyo 9. Gün 273 çıktı beta 12. Gün 1136.04 normal mi yolundami hersey

Kızlar şimdi ben progestan 50 kalçadan oluyordum okadar şişlik ve morardiki zorlaniyorum doktor progestan dex 25 mg göbekten devam edebilirsin dedi ama içinde şırınga yok kullanan varmi sabah akşam verdi birde acayip pahalı yazdirabiliyirmusuz

Mrb testte üre cikti ama doktor bu surecte ilaç alamayacağımi bol bol su icmem gerektiğini söyledi şuan daha iyiyim ama su tüketimini arttırın sizde iyi geliyor
Ya o bende de oluyor transferden sonra aşırı yanma hala sıkışık gibi hissetme sonucunu yazarmısın canım çıkınca inş olumsuz bir sey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…