- 14 Haziran 2021
- 260
- 140
- 53
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Hic belirtisiz tutundu benim embriyo herkeste belirti olmazki kuzumKizlar merhaba 3 Aralık da transfer oldum bugün dördüncü günüm hiç bir belirtileri yok korkuyorum açıkçası daha yeni diyorlar ama bilmiyorum sizin süreciniZ nasıl belirtileriniz varmi ne olur bana umut olun
Masallah canım rabbim kucağında da göstersin inşallah bende güzel haberler alırım allahin izniyleHic belirtisiz tutundu benim embriyo herkeste belirti olmazki kuzum
Insallah allah sizlerede nasip etsin❤Masallah canım rabbim kucağında da göstersin inşallah bende güzel haberler alırım allahin izniyle
Amin canım inşallah bizlere de dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuşInsallah allah sizlerede nasip etsin❤
Benim öyle hiç belirtileri yok goguslerim yanıyor ve aciyor ama ilaçlardan diye düşünüyorum kasik agrim falan pek bir şey yok vallahi ya sali günü yaptır dediler bana ama bende pazartesi vericem canım bakalim inşallah rabbim ikimizinde yüzünü güldürsünBelirtim öyle fazla yok adet olacakmışım gibi var sadece o kadar. Pazartesi test günüm senin ne zaman
Etmemmi hep ediyorum❤❤Amin canım inşallah bizlere de dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş
Benim öyle hiç belirtileri yok goguslerim yanıyor ve aciyor ama ilaçlardan diye düşünüyorum kasik agrim falan pek bir şey yok vallahi ya sali günü yaptır dediler bana ama bende pazartesi vericem canım bakalim inşallah rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün
Amin canım inşallah tabiki haberleşelim mutlaka❤ bir de canım benim adet tarihime 7 gün var senin ne kadar var acabaAmin insallah tutar bebislerimiz.
Haberdar ederiz birbirimizi hakkımızda hayırlısı olsun
Benimde 6 gün var, inşallah onlarıda atlatırızAmin canım inşallah tabiki haberleşelim mutlaka❤ bir de canım benim adet tarihime 7 gün var senin ne kadar var acaba
Hayırlısı olsun , sonucunu yazarsanız bekliyoruz haber bende adeti bekliyorum 4aa transfer içinBelirtim öyle fazla yok adet olacakmışım gibi var sadece o kadar. Pazartesi test günüm senin ne zaman
Insallah güzel sonuçlar alırsınızHayırlısı olsun , sonucunu yazarsanız bekliyoruz haber bende adeti bekliyorum 4aa transfer için
Çokkk Amin inşallah canım ❤Benimde 6 gün var, inşallah onlarıda atlatırız
İnşallah transferinde sonucunda hayırlı olur canımHayırlısı olsun , sonucunu yazarsanız bekliyoruz haber bende adeti bekliyorum 4aa transfer için
İnşallah canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün10 aralik cumartesi gunu benimde transferim var kizlar :) dualarinizi bekliyorum.. Mucizelerimize insallah kavusuruz:&
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?