Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Karamelek54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
260
140
53
Kizlar merhaba 3 Aralık da transfer oldum bugün dördüncü günüm hiç bir belirtileri yok korkuyorum açıkçası daha yeni diyorlar ama bilmiyorum sizin süreciniZ nasıl belirtileriniz varmi ne olur bana umut olun

Merhaba bende 3.12 transfer oldum 5 gün embriyosu 2 tane inşallah güzel sonuçlar alırız senin kaçıncı gün embriyosu

Merhaba canım benim de 5.gun embriyosu tek koyuldu 5.gune 1 tane gitti çünkü sadece ondan dolayı dondurma da yapamadık eğer olmazsa en baştan başlamak gerekecek belirtilerin var mı hiç akşam beni sitma tuttu korktum açıkçası ates olmadı ama sol kasik agrim da basladi korkuyorum açıkçası doktoruma yazdim haber bekliyorum bakalım

Kizlar merhaba 3 Aralık da transfer oldum bugün dördüncü günüm hiç bir belirtileri yok korkuyorum açıkçası daha yeni diyorlar ama bilmiyorum sizin süreciniZ nasıl belirtileriniz varmi ne olur bana umut olun
Hic belirtisiz tutundu benim embriyo herkeste belirti olmazki kuzum

Belirtim öyle fazla yok adet olacakmışım gibi var sadece o kadar. Pazartesi test günüm senin ne zaman

Belirtim öyle fazla yok adet olacakmışım gibi var sadece o kadar. Pazartesi test günüm senin ne zaman
Benim öyle hiç belirtileri yok goguslerim yanıyor ve aciyor ama ilaçlardan diye düşünüyorum kasik agrim falan pek bir şey yok vallahi ya sali günü yaptır dediler bana ama bende pazartesi vericem canım bakalim inşallah rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün

Amin insallah tutar bebislerimiz.
Haberdar ederiz birbirimizi hakkımızda hayırlısı olsun

Kizlar ben bu sabah erken gebelik testi yaptım 6.gunde negatif cikti sarimtrak akintim var benim kasiklarimda ağrıyor enfeksiyon falan değildir umarım ya ümidim biraz tükendi gibi keşke test yapmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…