A Asil Ata Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 10 4 1 36 Bugün 18:38 Konu Sahibi Konu Sahibi aytentok #301 beyazkasimpati .!.: Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek? Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İlkinde de iki tane 5. Gün yine iki tane 5. Gün transfer edilecek
beyazkasimpati .!.: Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek? Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... İlkinde de iki tane 5. Gün yine iki tane 5. Gün transfer edilecek
E eatn1 Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2025 201 44 13 27 Bugün 19:02 Konu Sahibi Konu Sahibi aytentok #302 Estrofem bende 2 günde bir ağrı kesici içmeden geçmeyen baş ağrısı yapıyor kızlar ya sizde de öyle mi
Estrofem bende 2 günde bir ağrı kesici içmeden geçmeyen baş ağrısı yapıyor kızlar ya sizde de öyle mi
beyazkasimpati Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2025 288 84 13 35 Bugün 19:07 Konu Sahibi Konu Sahibi aytentok #303 eatn1 .!.: Estrofem bende 2 günde bir ağrı kesici içmeden geçmeyen baş ağrısı yapıyor kızlar ya sizde de öyle mi Genişletmek için tıkla... Benim ilk içtiğim günün ertesi günü öyleydi sonra alıştım heralde şimdi o kadar şiddetli değil çok hafif hissettriyo
eatn1 .!.: Estrofem bende 2 günde bir ağrı kesici içmeden geçmeyen baş ağrısı yapıyor kızlar ya sizde de öyle mi Genişletmek için tıkla... Benim ilk içtiğim günün ertesi günü öyleydi sonra alıştım heralde şimdi o kadar şiddetli değil çok hafif hissettriyo
A Asil Ata Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2025 10 4 1 36 Bugün 19:44 Konu Sahibi Konu Sahibi aytentok #304 eatn1 .!.: Estrofem bende 2 günde bir ağrı kesici içmeden geçmeyen baş ağrısı yapıyor kızlar ya sizde de öyle mi Genişletmek için tıkla... Baş ağrısını hatırlamıyorum ama bende ilaçlar bayağı duygu değişimi yapıyor barut gibi oluyorum
eatn1 .!.: Estrofem bende 2 günde bir ağrı kesici içmeden geçmeyen baş ağrısı yapıyor kızlar ya sizde de öyle mi Genişletmek için tıkla... Baş ağrısını hatırlamıyorum ama bende ilaçlar bayağı duygu değişimi yapıyor barut gibi oluyorum
E esm0000 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Nisan 2022 52 9 36 31 Bugün 20:37 Konu Sahibi Konu Sahibi aytentok #305 beyazkasimpati .!.: Hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyolarınız. İlk denemeniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ilk olacak 5 gün 5aa kalitese
beyazkasimpati .!.: Hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyolarınız. İlk denemeniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ilk olacak 5 gün 5aa kalitese
beyazkasimpati Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2025 288 84 13 35 Bugün 20:50 Konu Sahibi Konu Sahibi aytentok #306 Asil Ata .!.: Baş ağrısını hatırlamıyorum ama bende ilaçlar bayağı duygu değişimi yapıyor barut gibi oluyorum Genişletmek için tıkla... Bende fazla akıntı yaptı sizde de var mı? Sanki çok yoğun bi yumurtlama akıntısı gibi
Asil Ata .!.: Baş ağrısını hatırlamıyorum ama bende ilaçlar bayağı duygu değişimi yapıyor barut gibi oluyorum Genişletmek için tıkla... Bende fazla akıntı yaptı sizde de var mı? Sanki çok yoğun bi yumurtlama akıntısı gibi