Merhabalar :) Rahim dinlendirme sürecim bitti 2 aralıkta kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak transfer tarihi şuan net değil. 1 embriyom var dondurulmuş 5.gün 4bb kalite sizin süreciniz nasıl ilerliyor?akrepmio merhaba aralık transfer bekleme sayfamıza hoşgeldiniz sizin ne zaman planlandı diğer başlıktan gördüm sizi de
Ben kalitesini bilmiyorum da 2 tane 5.gün embriyosu var pgtden geçen onlardan birisi transfer olacak. Şimdi ilaçları kullanıyorum transfer hazırlığı için. Muhtemelen 4-5 aralık gibi transfer olacakMerhabalar :) Rahim dinlendirme sürecim bitti 2 aralıkta kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak transfer tarihi şuan net değil. 1 embriyom var dondurulmuş 5.gün 4bb kalite sizin süreciniz nasıl ilerliyor?
Benim bir sürü ya estrofem oksapar imom bağışıklık için kortizon ve yine bağışıklık için başka bir iğne. Muhtemelen bir de önümüzdeki kontrolde progesteron iğne eklenecekEstrofem, d vitamini ve folik asit kullanıyorum siz
Bağışıklık için kullandiınız ilaç ve iğnenin adı nedir acabaBenim bir sürü ya estrofem oksapar imom bağışıklık için kortizon ve yine bağışıklık için başka bir iğne. Muhtemelen bir de önümüzdeki kontrolde progesteron iğne eklenecek
Süreç hepimiz için çok farklıBenim bir sürü ya estrofem oksapar imom bağışıklık için kortizon ve yine bağışıklık için başka bir iğne. Muhtemelen bir de önümüzdeki kontrolde progesteron iğne eklenecek
İlk sizle başlayacağız çok heyecanlı inşallah pozitifi bol bir ay geçiririz herkes yeni yıla mutlu girer1 aralıkla başlatıcam aralık grubunu kızlar umarım güzel haberleri peş peşe veririz çok heyecanlıyım
Benim 5.gün pgtli embriyo tek konulacak bakalımEmbriyolarınız nasıl benim 3. Gün 11 hücreli dendi tek embriyo konulacak
Benim de 3 tane 3.gün embriyosu donduruldu, hücre sayılarını bilmiyorum ama 2si iyi biri orta kalite demişlerdi. Regl olmayı bekliyorum, 1 haftam var inşallahEmbriyolarınız nasıl benim 3. Gün 11 hücreli dendi tek embriyo konulacak
Benimde aralıkta 2. Transfer planlanacak inşallah bu sefer dualarımız kabul olurBende aralıkta ikinci transferimi olcam
Kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek? Hayırlı olsunBenimde aralıkta 2. Transfer planlanacak inşallah bu sefer dualarımız kabul olur
Merhaba bende yarın muayne için gideceğim aralık ayında transfer olacak
Hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyolarınız. İlk denemeniz mi?Merhaba bende rahim hazırlığı aşamasındayım coraspirin ve estroferm kullanıyorum :) aralık ayında hepimizin pozitif haberler alması dileğiyle :)
4. gün embriyosu ilk denemem inşallah pozitif olur :)Hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyolarınız. İlk denemeniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?