Aralık ayı transfer olucaklar

Lh prolaktin tsh e2 bide progestan bakıldı bu ay transfere uygun görulmedi canım
Yaa bak işte böyle bir ihtimal de var her zaman. Biz kendimizi hazırlıyoruz gidiyoruz zar zor regl bekliyoruz günler geçmiyor ama değerlerimiz uygun çıkmayabiliyor demek ki. Herşeyin hayırlısı ya bu süreçte benim gibi aceleci bi insana sakin olmam herseyin zamanını beklemem gerektiğini çok iyi öğretti

Aralık ayı transfer olucaklarla konu açalım istedimmm
Benimde aralık ayında transferim olucak inşallah bugüne kadar süreç aşırı hızlı ilerledi şimdi beklemek zor geliyor.
Aynen eskiden regl olmayayım diye gün sayardım şimdi de olayım diye. Hayat çok enteresan
Yaaa demi ne tuhaf sonu güzel olsunda bekleyelim artık napalımm

Ya herşeyi yapabiliyorum ama düzenli kahvaltı yapmak sağlıklı beslenmek inanılmaz zor geliyor bana bu süreç de sanırım en zorlandığım kısım olabilir bende annemi çağırdım herkesten uzak yaşıyordum hatta kimse bilmiyordu bile bu süreçte olduğumu ama dayanamayıp anneme söyledim destek almaktan kaçmak bana yaramayacak diye düşündüm umarım herşey çok güzel geçer hepimiz pozitifleri görürüz inşallah allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Benimde aralık ayında transferim olucak inşallah bugüne kadar süreç aşırı hızlı ilerledi şimdi beklemek zor geliyor.

Kesinlikle öyle inanılmaz heyecanlı bi bekleyiş

Yumurta toplama süreci ve öncesi 1 ay boyunca gözümü açar açmaz haşlanmış yumurta avokado roka peynir zeytin yemeye çalıştım. Ama sabah 8de bunu yapmak çok zor acayip zorlandım o lokmalar ağzımda büyüdü yutamadım. Çünkü ben her sabah 1 kupa filtre kahve aç karnına ile güne başlayıp öğlen iş yerinde yemeye alışkınım. İğne ilaca razıyım ama şu kahvaltı olayı olmasa diye çok istedim. Şimdi bıraktım yine yapmıyorum. Transfer hazırlığına başladığımızda yine kendimi zorlayarak yemeye çalışacağım sabahları

Benim doktorum şimdiden başlamalısın sağlıklı beslenmeye dedi demir seviyem çok düşüktü mesela vitamin verdi vücudu gebeliğe hazırlaman lazım dedi ama bende de tık yok uyanınca meyve tüketmeye çalışıyorum 12 -1 gibi kahvaltı yapıyorum en azından sağlıklı bişeyler bünyeme girsin de saatleri umursamıyorum

İnşallah bu emeklerimiz karşılıksız kalmaz kavuşuruz bebişlere

Ay bende aşırı zorlanıyorum, her sabah türk kahvesiyle güne başlıyorum çay pek sevmezdim ama günde 5-6 tane kahve içiyordum ee bide kahvenin yandaşı sigara malum, sigarayı kendimi şartlamıştım başlar başlamaz bırakıcam diye sigara günde 1 tane max içiyorum transfere kadar onuda bırakıcam ama bi tık daha masum diye ıqos içmeye başladım. İşim çok stresli en kück bi anda ıqosa sarılıyorum onu nasıl bırakıcam hiç bilmiyorum. Doktorum duysa ağzıma tükürür

Ben de aynıyım inan ki. Sadece toplama iğnelerine başladığımda bıraktım iqosu. Ama şimdi günde 2 tane içiyorum yine. Doktorum eğer kendini çok strese sokacaksan içmeyerek 2 iqostan bişey olmaz dedi onu da duydum ya devam ediyorum içmeye. Ama transfer sürecine girdiğim an yine bırakıcam iqosu da. Çünkü vicdanım rahat etmez o sırada hele ki transfer sonrası hiç yok kendime söz verdim içimde bi canlı olduğunu bile bile içemem asla. Şimdi bekleme süreci olduğu için içiyorum ama kahve ve çayı da az içmeye çalışıyorum elimden geldiğince

Aynen bende kendimi öyle ikna ediyorum bebeğe bunu yapamam diye. Birde tek duam kimse istemez ama çok midem bulansın ki sigarayı bile düşüncek halim kalmasın.

Benim de aralık başı olacak inşallah ilk transferim 3.gunde dondurulmus 2 embriyom var 27 yasindayim

İnan ki ben de senin gibiydim çok aceleciydim yumurtalar toplandı hadi bu ay transfer olsun diye bekledim ikinci ay dedi doktor üzüldüm ikinci ayı bekledim bu sefer gittim üçüncü aya sarktı aynı senin gibiydim çok aceleciyimdim ama artık akışına bıraktım inan ki çok yoruldum çünkü

Anladım canım olsun hayırlısı ne ise o olsun geç olsun güç olmasın inşallah beklemek gerçekten çok stresli ama
Âmin canım âmin umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız inanın birbirimizi bir tek biz iyi anlarız aynı yollardan geçiyoruz Allah’ım bize güzel haberler almayı nasip etsin bol bol dua edelim

Aralık hepimizin pozitifleri gördüğü bir ay olsun inşallah

Merhabalar. Ben de Lucrin vurundum Ekimde. 2 doz vurunacağım. Kasımda çağırdılar tam 1 ay sonra. 2.dozu da vuracak. Sonrasında regl olmamı bekleyecekler galiba emin değilim. Aralık sonuna denk gelecek inşallah benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…