Aralık ayı transfer olucaklar

Merhaba hayırlı olsun Sizin kaçıncı gün embriyosu

Hepimize hayırlı olsun.
8 toplandı benim, amh 1.70 ama az gelmişti bana. 8i de döllendi. 3.güne kadar 8 taneydi. 5.gün 4 tane donduruldu.
Zaten 3ten 5 e azalma olayı beni çok tedirgin etmişti 9 döllenen vardı bizimde 3.güne hepsi geldi ama 5.güne 3 tane gelebildi zaten bi tanesi de pgt den elendi. 2 tane de 6.gün blast olan var ama 6.gün blast embriyoların başarı şansını bilmiyorum. İlk etapta pgt den sağlıklı gelen 5.gün 2 embriyonun birisini deneyeceğiz. Ama 9 döllenenden 3 kalması hatta sağlıklı yalnızca 2 adet 5.gün kalması biraz canımı sıktı açıkcası

Biz Pgt yaptırmadık, önermedi doktor. İlk deneme ve yaşlar 30/31 olduğundan sanırım. Biz de yaptırmayalım dedik. Hiç canını sıkma, ben de öyle olmuştum ama 1 adet sağlıklı embriyo lazım bize zaten. Sizin 2 tanesi sağlıklı gelmiş. Güzel düşünelim.

pgt li transfer olucak olan arkadaşlar kaç adet beklediniz opudan kaç ay sonra transfer oluyorsunuz

pgt li transfer olucak olan arkadaşlar kaç adet beklediniz opudan kaç ay sonra transfer oluyorsunuz
Ben opudan sonra 8.gün regl oldum. O sırada pgt sonuçları daha çıkmamıştı. Reglim bitmeye yakın sonuçlar geldi. O yüzden doktorum bu regli pas geçiyoruz bir sonraki regl ile randevu al 2.günü gel dedi transfer hazırlığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…