- 6 Mart 2015
- 13
- 6
- 286
- 29
Benimde 6sında kontrolüm var. Eğer nasipse bir sıkıntı çıkmazsa 11-12si gibi transfer olacak. Şuan estrofem kullanıyorum bende sadece. Sizlere kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?Evet başladım, şuan estrofem kullanıyorum aralık 9 da kontrolüm var sonra progesteron başlatıcak
evet basladım bende şuan estrofem kullanıyorum aralığın 9unda kontrolüm var sonra progesteron iğne başlayacak 14 aralık-15 aralık gbii nasipse transferim var
Bana göbekten verdi progeston iğneyi ama onu hazırlamak bile stresli :) çok teşekkür ederim 6.gün embriyosuFitili ben alaturka tuvalette ellerimi tamamen yıkayıp koyuyorum işyerinde sonra da yarım saat oturuyorum mecburen. Bence fitil değil de kalçadan progeston sürecin en sevimsiz kısmı. Hayırlı olsun bu arada kaçıncı gün embriyosu
5.gün benim pgt liBenimde 6sında kontrolüm var. Eğer nasipse bir sıkıntı çıkmazsa 11-12si gibi transfer olacak. Şuan estrofem kullanıyorum bende sadece. Sizlere kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?
Benim anladığım bu progestan her türlü nereden vurulursa vurulsun zor bir iğneBana göbekten verdi progeston iğneyi ama onu hazırlamak bile stresli :) çok teşekkür ederim 6.gün embriyosu
Bence ben takviyelik süreci atlattım gibi. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallahÇok iyi anlıyorum siziYaşadığınız şehirde iyi bir tük bebek kliniği bulup görüş alsanız belki yönlendirme yaparlar. Letuyu da kontrollü kullanmış olursunuz. Arkadaşımda takviyeler işe yaradı ikinci ayda hamile kaldı başka bir arkadaşım yine benimle yaşıt, doktor takibinde 2 senenin sonunda oldu, yakın zamanda doğum yaptı. Olmasa tüp bebek deneyeceklerdi.
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek haberi alırsınBiz 7 yıllık evliyiz, baktık olmuyor 3. Yıl çatlatma denedik olmadı, 4. Yıl aşılama denedik o da olmadı tüp bebeğe başlama fikrim yoktu ama yaş artık 30’un üstüne cıkınca benim asıl amacım yumurtalar hala iyi durumdayken dondurmaktı, ee bu kadar çile çekmişken en azından 1 kez deneyelim dedik başladık bu ay transferim olucak inşallah.. Ama başlarda çok yıprandığımız için şuan pek heyecan yok akışına bıraktık gibi.. Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah
5. Gün embryosu transfer olucak. Ay hadi inşallah böyle aynı süreçlerde oldugum insanları görünce mutlu oluyorum yakın zamanlarda birbirimize müjdeyi veririz inşallahBenimde 6sında kontrolüm var. Eğer nasipse bir sıkıntı çıkmazsa 11-12si gibi transfer olacak. Şuan estrofem kullanıyorum bende sadece. Sizlere kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?
Eskişehirde yaşıyorum ben Acıbadem Hastanesinde yaptırıyoruzİnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek haberi alırsınhangi şehirdesin hangi merkezde yaptırdın acaba
Evet katılıyorum, sabah olduğum iğne yeri hala acıyorBenim anladığım bu progestan her türlü nereden vurulursa vurulsun zor bir iğne
Geçenlerde forumda bir yazı okumuştum, herkes progesteronun çok canlarını yaktıgından bahsetmişti, bir hanımefendi eczaneden en ince iğneyi aldığını ve daha rahat olduğundan bahsetmişti. Acaba iğne kalınlığıyla ilgili olabilir mi ? Bende cok korkuyorum gonal f’i bile zor yaptım. En son ki kontrolümde estrofem verdiğinde progesterondan kaçabilirmiyim demiştim mümkün değil demişti doktorum.Kızlar iğneler herkese zor gelmiş ama aksine iğne bana hiçbir kötü etki etmedi keşke ilaçların hepsi iğne olsa. Estrofem ve fitil progestan beni mahfetti dün ilaçları çöpe atacaktım bütün gün ağladım resmen bugun çok şükür daha iyiyim
Yani herkese verilen iğneler işte canım ben oldum olası iğneden korkmam zaten. Eşim vuruyor derin nefes al diyor o arada yavaş yavaş ilacı veriyor hemen kolonyalı pamukla bastırıyorum birazcık hiç morluk da olmadı kiloluyum diye mi canım yanmıyor acabaGeçenlerde forumda bir yazı okumuştum, herkes progesteronun çok canlarını yaktıgından bahsetmişti, bir hanımefendi eczaneden en ince iğneyi aldığını ve daha rahat olduğundan bahsetmişti. Acaba iğne kalınlığıyla ilgili olabilir mi ? Bende cok korkuyorum gonal f’i bile zor yaptım. En son ki kontrolümde estrofem verdiğinde progesterondan kaçabilirmiyim demiştim mümkün değil demişti doktorum.
Ya yok ondan değildir eğer ondansa bende çok rahat edeceğim demekkiYani herkese verilen iğneler işte canım ben oldum olası iğneden korkmam zaten. Eşim vuruyor derin nefes al diyor o arada yavaş yavaş ilacı veriyor hemen kolonyalı pamukla bastırıyorum birazcık hiç morluk da olmadı kiloluyum diye mi canım yanmıyor acaba
O belki olabilir benim karından. Ama progestan fitil mi yoksa estrofemmi bilmiyorum beni mahfetti. Baş ağrısı mide bulantısı huysuz bir ruh hali aynı gebeliğin ilk zamanları gibi ama baş ağrısı eklenmiş hali. Üç ay daha kullanılacakmış pozitif olursa nasıl olacak vücut alışır mı bilemiyorumYa yok ondan değildir eğer ondansa bende çok rahat edeceğim demekkikalçadan olan çok ağrıtıyormuş benim doktorun ilaç listesinde karından yazıyordu.
Aaaa banada estrofemden önce cylo prognova diye bir hap verdi bir anda hem östrojen hem progesteron yükledi, ilaç bitince adet olcağım söylendi ilacın başladığım kısmı östrojen son 10 günlük kısmı progesterondu… başlarda östrojen kısmında hiç bir sıkıntı yaşamadım progesteronda deccal’a döndüm resmen şuan estrofemde östrojen içeriyor bir sıkıntım yok ama progesteronda olacakların sorumlusu değilimO belki olabilir benim karından. Ama progestan fitil mi yoksa estrofemmi bilmiyorum beni mahfetti. Baş ağrısı mide bulantısı huysuz bir ruh hali aynı gebeliğin ilk zamanları gibi ama baş ağrısı eklenmiş hali. Üç ay daha kullanılacakmış pozitif olursa nasıl olacak vücut alışır mı bilemiyorum
Ağlamak da cabası valla kocaya triplenmekAaaa banada estrofemden önce cylo prognova diye bir hap verdi bir anda hem östrojen hem progesteron yükledi, ilaç bitince adet olcağım söylendi ilacın başladığım kısmı östrojen son 10 günlük kısmı progesterondu… başlarda östrojen kısmında hiç bir sıkıntı yaşamadım progesteronda deccal’a döndüm resmen şuan estrofemde östrojen içeriyor bir sıkıntım yok ama progesteronda olacakların sorumlusu değilim
Bana progesteron yaptı gerçekten çok kötüydü, keşke kocaya triplensem, tüp bebek yaparken kocadan boşandı diye haberlere düşcem diye ödüm kopuyorAğlamak da cabası valla kocaya triplenmekPtogesteron mu yapıyor yani bunu ayni hamile gibiyim uyku yapıyor sersemlik
Bana hangisi yapıyor bilmiyorum ama bir anda ateş basıyor mide bulantısı oluyor kendimi şimdi attım sokaklara buz gbi havada yürüdüm iyi geldiO belki olabilir benim karından. Ama progestan fitil mi yoksa estrofemmi bilmiyorum beni mahfetti. Baş ağrısı mide bulantısı huysuz bir ruh hali aynı gebeliğin ilk zamanları gibi ama baş ağrısı eklenmiş hali. Üç ay daha kullanılacakmış pozitif olursa nasıl olacak vücut alışır mı bilemiyorum
Bana progesteron yaptı gerçekten çok kötüydü, keşke kocaya triplensem, tüp bebek yaparken kocadan boşandı diye haberlere düşcem diye ödüm kopuyor
Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim ben 4 yıllık evliyim 5. Yıla girdik. Bu sene elimize toplu para geçecekti dedik ki bir aşılama bari yaptıralım hatayda yaşıyoruz görev icabı seneye güzel bir şehre tayin olacağız hatayda tüp bebek yaptırmayalım aşılama olsun gittiğimiz yerde gerekirse tüp bebek yaptırırız dedik doktor ile görüşmeye aşılama diye gittik bir an da Rabbim resmen ağzımı dilimizi bağladı iş tüp bebeğe döndü ben bu yüzden olacağına çok inanıyorum çünkü daha önce de elimize toplu para geçti hep çocuk istiyorduk ama hiç bu yola gitmemiştik bu sefer resmen tamam ya olsun diyerek girdik inşallah Allah'ım emeklerimizin sabrımızın karşılığını hepimize verir kucağımızda bebeklerimiz ile mutluluktan ağlarız tez zamandakızla acaba tüp bebeğe nasıl karar verdiniz? ben de inatçı bir pcosa sahibim reglim kilom hormonlarım her şey olduğu gibi. Ama 2 senedir gebe kalamıyorum maalesef her doktor kendiliğinden olacağına inanıyor ama bu ay klomen ya da letu başlayacağım bi de böyle deneyelim dedik. Acaba dedikleri gibi kendiliğinden olur mu yoksa şuan tüp bebek denemeyerek zaman mı kaybediyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?