Aralık ayı transfer olucaklar

Benimde 6sında kontrolüm var. Eğer nasipse bir sıkıntı çıkmazsa 11-12si gibi transfer olacak. Şuan estrofem kullanıyorum bende sadece. Sizlere kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?

Bana göbekten verdi progeston iğneyi ama onu hazırlamak bile stresli :) çok teşekkür ederim 6.gün embriyosu

Bence ben takviyelik süreci atlattım gibi. Allah hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah

İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir bebek haberi alırsın hangi şehirdesin hangi merkezde yaptırdın acaba

Benimde 6sında kontrolüm var. Eğer nasipse bir sıkıntı çıkmazsa 11-12si gibi transfer olacak. Şuan estrofem kullanıyorum bende sadece. Sizlere kaçıncı gün embriyosu transfer olacak?
5. Gün embryosu transfer olucak. Ay hadi inşallah böyle aynı süreçlerde oldugum insanları görünce mutlu oluyorum yakın zamanlarda birbirimize müjdeyi veririz inşallah

Kızlar iğneler herkese zor gelmiş ama aksine iğne bana hiçbir kötü etki etmedi keşke ilaçların hepsi iğne olsa. Estrofem ve fitil progestan beni mahfetti dün ilaçları çöpe atacaktım bütün gün ağladım resmen bugun çok şükür daha iyiyim

Geçenlerde forumda bir yazı okumuştum, herkes progesteronun çok canlarını yaktıgından bahsetmişti, bir hanımefendi eczaneden en ince iğneyi aldığını ve daha rahat olduğundan bahsetmişti. Acaba iğne kalınlığıyla ilgili olabilir mi ? Bende cok korkuyorum gonal f’i bile zor yaptım. En son ki kontrolümde estrofem verdiğinde progesterondan kaçabilirmiyim demiştim mümkün değil demişti doktorum.

Yani herkese verilen iğneler işte canım ben oldum olası iğneden korkmam zaten. Eşim vuruyor derin nefes al diyor o arada yavaş yavaş ilacı veriyor hemen kolonyalı pamukla bastırıyorum birazcık hiç morluk da olmadı kiloluyum diye mi canım yanmıyor acaba

Ya yok ondan değildir eğer ondansa bende çok rahat edeceğim demekki kalçadan olan çok ağrıtıyormuş benim doktorun ilaç listesinde karından yazıyordu.

Ya yok ondan değildir eğer ondansa bende çok rahat edeceğim demekki kalçadan olan çok ağrıtıyormuş benim doktorun ilaç listesinde karından yazıyordu.
O belki olabilir benim karından. Ama progestan fitil mi yoksa estrofemmi bilmiyorum beni mahfetti. Baş ağrısı mide bulantısı huysuz bir ruh hali aynı gebeliğin ilk zamanları gibi ama baş ağrısı eklenmiş hali. Üç ay daha kullanılacakmış pozitif olursa nasıl olacak vücut alışır mı bilemiyorum

Aaaa banada estrofemden önce cylo prognova diye bir hap verdi bir anda hem östrojen hem progesteron yükledi, ilaç bitince adet olcağım söylendi ilacın başladığım kısmı östrojen son 10 günlük kısmı progesterondu… başlarda östrojen kısmında hiç bir sıkıntı yaşamadım progesteronda deccal’a döndüm resmen şuan estrofemde östrojen içeriyor bir sıkıntım yok ama progesteronda olacakların sorumlusu değilim

Ağlamak da cabası valla kocaya triplenmek Ptogesteron mu yapıyor yani bunu ayni hamile gibiyim uyku yapıyor sersemlik

Bana hangisi yapıyor bilmiyorum ama bir anda ateş basıyor mide bulantısı oluyor kendimi şimdi attım sokaklara buz gbi havada yürüdüm iyi geldi

Merhaba mesajınızı görünce yazmak istedim ben 4 yıllık evliyim 5. Yıla girdik. Bu sene elimize toplu para geçecekti dedik ki bir aşılama bari yaptıralım hatayda yaşıyoruz görev icabı seneye güzel bir şehre tayin olacağız hatayda tüp bebek yaptırmayalım aşılama olsun gittiğimiz yerde gerekirse tüp bebek yaptırırız dedik doktor ile görüşmeye aşılama diye gittik bir an da Rabbim resmen ağzımı dilimizi bağladı iş tüp bebeğe döndü ben bu yüzden olacağına çok inanıyorum çünkü daha önce de elimize toplu para geçti hep çocuk istiyorduk ama hiç bu yola gitmemiştik bu sefer resmen tamam ya olsun diyerek girdik inşallah Allah'ım emeklerimizin sabrımızın karşılığını hepimize verir kucağımızda bebeklerimiz ile mutluluktan ağlarız tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…