Aralık ayı transfer olucaklar

Aynı şekilde benim annem yanımda allahtan yoksa benim oğlumda sürekli tepemde

Yok kötü etki etmez merak etme, regl olunca tüm vucut yenileniyor zaten.. ben opudan 5 gün sonra regl oldum sonra cylo prognova baslattı bu ilaç bitince regl olcaksın dedi ilaç bitti 2 gün sonra regl oldum. Merak etme regl herşeyi sıfırlıyor

Siz başladınız mı transfer hazırlıklarına

kızla acaba tüp bebeğe nasıl karar verdiniz? ben de inatçı bir pcosa sahibim reglim kilom hormonlarım her şey olduğu gibi. Ama 2 senedir gebe kalamıyorum maalesef her doktor kendiliğinden olacağına inanıyor ama bu ay klomen ya da letu başlayacağım bi de böyle deneyelim dedik. Acaba dedikleri gibi kendiliğinden olur mu yoksa şuan tüp bebek denemeyerek zaman mı kaybediyorum?

Bu konu biraz da yaşla alakalı bence. Biz 6 ay denedik, ben 35 eşim 41 yaşında. Sonra tüp bebek kliniğine gittik, amacımız direk başlamaktı. Doktorumuz 3 ay takviyelerle ve letu ile denememizi istedi hatta son ayda çatlatma yumurtası verdi. Aslında baktığınızda sperm hızı ile ilgili bir sorun var ama çok zorlayacak bir şey değildi açıkçası.
Bunlara rağmen olmayınca tüp bebeğe karar verdik.

ben 28 eşim 38 yaşında. eşimin de spermlerinde bir sorun yok ama olmuyor anam olmuyor. 2 sene oldu artık insan her çareyi düşünüyor. evet yaşım genç ama 2 senedir olmayan şimdi nasıl olacak diye düşünmeden edemiyor insan

Evet başladım, şuan estrofem kullanıyorum aralık 9 da kontrolüm var sonra progesteron başlatıcak
evet basladım bende şuan estrofem kullanıyorum aralığın 9unda kontrolüm var sonra progesteron iğne başlayacak 14 aralık-15 aralık gbii nasipse transferim var

Çok iyi anlıyorum sizi Yaşadığınız şehirde iyi bir tük bebek kliniği bulup görüş alsanız belki yönlendirme yaparlar. Letuyu da kontrollü kullanmış olursunuz. Arkadaşımda takviyeler işe yaradı ikinci ayda hamile kaldı başka bir arkadaşım yine benimle yaşıt, doktor takibinde 2 senenin sonunda oldu, yakın zamanda doğum yaptı. Olmasa tüp bebek deneyeceklerdi.

Biz 7 yıllık evliyiz, baktık olmuyor 3. Yıl çatlatma denedik olmadı, 4. Yıl aşılama denedik o da olmadı tüp bebeğe başlama fikrim yoktu ama yaş artık 30’un üstüne cıkınca benim asıl amacım yumurtalar hala iyi durumdayken dondurmaktı, ee bu kadar çile çekmişken en azından 1 kez deneyelim dedik başladık bu ay transferim olucak inşallah.. Ama başlarda çok yıprandığımız için şuan pek heyecan yok akışına bıraktık gibi.. Allah isteyen herkese sağlıkla versin inşallah

Hadi inşallah su gibi geçsin süreciniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…