Aralık ayı transfer olucaklar

Bana hangisi yapıyor bilmiyorum ama bir anda ateş basıyor mide bulantısı oluyor kendimi şimdi attım sokaklara buz gbi havada yürüdüm iyi geldi
Progesteron diyorlar ama kötü yani. İlk gebeliğimde bu şekildeydim ben üstüne bir de ilacların yan etkisi gelirse pozitif olunca üç ay uyurum artık

Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz
Tesekkur edeirmm cok
ayy benim kan testi gunum 13 aralikk :)))

Kızlar merhaba opu sonrası beş gün sonra adet olmuştum şimdi ikinci regl döngüm geldi 28 nci gündeyim adet oldum olacak gibiyim henüz gelmedi ikinci döngü gecikiyor mu ? Bu ay transferim olacak

Merhabalar :) Rahim dinlendirme sürecim bitti 2 aralıkta kontrolüm var rahim kalınlığına bakılacak transfer tarihi şuan net değil. 1 embriyom var dondurulmuş 5.gün 4bb kalite sizin süreciniz nasıl ilerliyor?
Merhaba hayırlı olsun şimdiden ikinci adetiniz gecikti mi zamanında mı geldi

Kızlar merhaba opu sonrası beş gün sonra adet olmuştum şimdi ikinci regl döngüm geldi 28 nci gündeyim adet oldum olacak gibiyim henüz gelmedi ikinci döngü gecikiyor mu ? Bu ay transferim olacak
Canım ben döngünün 32. Günündeyim iki gündür Tarlusal kullanmaya başladım doktorum yazdı yani transfere başlicaktık bu ay reglim gelmedi asla ilaç 4 gün sonra biticek ve regl olucam doktorun söylediğine göre bu durumu hemen hemen çoğu kişi yaşıyormuş maalesef gecikmeler normal sayılıyor yani endişe etme :)

Bana doktorum henüz progestan iğneden bahsetmedi acaba mutlaka herkes illaki vurdurmak zorunda mı iğne olmadan transfer olacak var mı acısını geçtimde beni psikolojik olarak çok yıpratıyor iğneler opu öncesi de ağlaya ağlaya vuruyordum hep umarım hepimiz çok güzel sonuçlar alırız

Canım mutlaka ya kalçadan ya da göbekten progestan verir. Yalnız fitil ile ilerleyeceğini sanmıyorum. Benim mesela hem kalçadan günde bir iğnem var hem de fitil var günde 3

Canım mutlaka ya kalçadan ya da göbekten progestan verir. Yalnız fitil ile ilerleyeceğini sanmıyorum. Benim mesela hem kalçadan günde bir iğnem var hem de fitil var günde 3
Anladım valla bende seviniyordum bu sefer iğne yok heralde diye hayallerim suya düştü neyse umarım olumlu sonuç alalım ben razıyım sürekli hasta olacağım birşey ters gidecek diye ödüm kopuyor aynı şeyleri yaşayan var mı? Ben opu esnasında da grip olmuştum o nedenle yumurtalarda istediğim kalitede gelemedi travma yaşıyorum resmen her dakika tekrar hasta olacağım korkusundan

Ben de aynı korkuyu yaşıyorum ya dün azıcık boğazım ağrır gibi oldu hemen bee up propolisli fıs fıs sıktım bugun geçti. Buluttan nem kapar oldum bugun de saçma bir ağlama ile uyandım sanki herkes herşey batıyo bana şuanda

Aynı ben boyleyim canım bu saçma ağlama nereden çıkıyor reklamlara bile ağlar oldum anneli birşey goreyim hemen dudağım bükülüyor hiç hoş değil

Aynı ben boyleyim canım bu saçma ağlama nereden çıkıyor reklamlara bile ağlar oldum anneli birşey goreyim hemen dudağım bükülüyor hiç hoş değil
Ay yalnız olmadığıma o kadar sevindimki gerçekten kafayı yiyorum sanıyorum bazen hergün sabah uyanıyorum boğazımmı acıyor burnum mu tıkandı diye kendimi dinleye dinleye zorla hasta olacak gibiyim duygu durumumda aynı birebir birde çevremde bütün arkadaşlarım hamile şuan yıprandım yemin ederim sizlerin ilk denemeniz mi benim ilk denemem olacak

Belki doktorunuz ilaçlı değil doğal transfer yapar. Eğer öyle olursa progestan iğneye gerek kalmaz. Benim ilk transferim doğaldı ve çok rahat geçmişti transfer sonrasında sadece progestan fitil kullanmıştım

Hastalık konusundan bende korkmaya başladım 3 gün günde 2 defa antibiyotik verdi doktor inşallah o engeller hasta olmamı önümüzdeki hafta muhtemelen opu işlemi olacak hasta olarak girmek istemiyorum sonuçta anestezi verilecek zaten çok korkuyorum opu nasıl deneyimlerinizi paylaşır mısınız

Evet benim ilk denemem canım önceden normal yolla oluşan bir gebeliğim var fakat devam etmedi

Aradaki fark ne acaba doğalla ilaçlıda hiç bilmiyorum zaten doktorda progestan için henüz bişey söylemedi sadece fitil yazmıştı fitili aldık 6 aralıkta kontrole geldiğinde anlatacağım kullanma durumunu demişti

Doğalda vücut hormonları kendi salgılıyor yani sizin güncel döngünüze göre ayarlanıyor transfer günü önce ilaçla yumurta geliştirip çatlatılıyor sonra transfer oluyosunuz dışardan hormon kullanmıyorsunuz sonrasında sadece fitil veriyorlar genelde. Yapay siklustaysa direk estrofem coraspirin progestan hepsi dışardan verilmeye başlanıyor daha en baştan yani vücuttan bir şey beklenmiyor gibi o yüzden de gebelik pozitif olduğunda da devam ediliyor ilaçlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…