Aralık ayı transfer olucaklar

Anladım sanırım benimki doğal değil o zaman cünkü estrofem kullanıyorum hemde öncesinde lucrin iğnesi vuruldum. Muhtemelen o iğne olacak her türlü umarım iyi sonuçlar alalım herşeye razıyım

Anladım sanırım benimki doğal değil o zaman cünkü estrofem kullanıyorum hemde öncesinde lucrin iğnesi vuruldum. Muhtemelen o iğne olacak her türlü umarım iyi sonuçlar alalım herşeye razıyım
Aynen muhtemelen sizinkide yapay siklusta yapılacak benimde ikinci transferim yapay oldu 9.gündeyim bugün sonucu öğrenmeme az kaldı

Kızlar merhaba opu sonrası beş gün sonra adet olmuştum şimdi ikinci regl döngüm geldi 28 nci gündeyim adet oldum olacak gibiyim henüz gelmedi ikinci döngü gecikiyor mu ? Bu ay transferim olacak
ben de 2.regli olup doktora gitmeyi bekleyenlerdenim sizin gibiiiii:) opudan 13 gün sonra regl olmuştum ama bugün 28.günüm henüz belirti bile yok. bakalım ne zaman olcak :)

Merhaba hayırlı olsun şimdiden ikinci adetiniz gecikti mi zamanında mı geldi
Merhaba çok teşekkür ederim 12 gün kadar gecikmişti doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi biraz daha bekle olmazsan söktürücü başlarız demişti

Merhaba Lucrini neden vurulmuştunuz ?

Belirtiniz oldu mu hiç ya da idrar testi yaptınız mı
Yok idrar testi yapmadım doktorumun dediği gün kan tahlili vermeyi düşünüyorum önceden yapmak istemedim negatif görmekten korktuğum için. 5.günden beridir göğüs ağrım var ara ara kasık ağrılarıda oldu bacağıma vuran bi ağrıydı ama tabii ki bunlar neyin belirtisi bilemiyorum göğüs ağrısı yaşamak bana hep negatifi işaret ediyor önceki transferimde de olmuştu çünkü bakalım hayırlısı

Merhaba Lucrini neden vurulmuştunuz ?
Hiç bilmiyorum doktor ne derse uyguluyoruz sorgusuz ama bildiğim araştırdığım kadarıyla lucrin 1 aylığına vücutta hormon ve yumurta üretimini durduruyor doktorda bu sayede dışardan verdiği ilaçlarla tam kendi istediği seviyeye getirebiliyor hem rahimi hemde hormon seviyesini ama tüm doktorların uyguladığı bir yöntemmi bilemiyorum. Biz doktorumuza çok güvendiğimiz için çok sorgulamadık

Bende duusnmuyorm wala :))) ay update edelim birbirimiziii erken yaparsan orta degerde negtf cikabilir dedi doktorum oyuzden yapma bekle dedi
Kesinlikle değeri falan boşver daha çok stres ediyor günler geçmiyor. Cumartesi direk kanda bakarız yada cumartesi önce idrar yapar gider ardından kan veririz ama cumartesiye kadar burda yazılanları okuyarak geçirelim

Estrofem kullanıyorsanız o rahimde sıvı birikmesi yapıyor yani östrojen yüksekliğinden bazı kadınlarda oluyor oyüzden çamaşırınız akıntıdan hep ıslaktır en net belirtisi bu. Diğer kontrolden önce estrofeme 1 gün ara vermenin faydası olur geçer inşallah

ben de 2.regli olup doktora gitmeyi bekleyenlerdenim sizin gibiiiii:) opudan 13 gün sonra regl olmuştum ama bugün 28.günüm henüz belirti bile yok. bakalım ne zaman olcak :)
sizin de az kaldı o zaman benim dün olmam lazımdı hala yok gecikiyormuş herkesin sanırım :)

sizin de az kaldı o zaman benim dün olmam lazımdı hala yok gecikiyormuş herkesin sanırım :)
evet sanırım öyle , benim de dün olmam gerekiyordu, genelde 1 hafta filan gecikme olmuş sanki, bekleyeceğiz.. eve puzzle aldım 2 tane, 1 hafta o oyalar beni sonrasına bakıcaz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…