Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinizMerhaba oldum transfer eve geldim şimdi uzanıyorum. 15-20 dk filan yatırdılar sonra wc ye git dediler bakalım ne dediyseler yaptımnasıldı transfer süreciniz
Hayırlı upurlu olsun git gide artıyor transfer olan sayımız sıkıca tutunsunlarMerhaba oldum transfer eve geldim şimdi uzanıyorum. 15-20 dk filan yatırdılar sonra wc ye git dediler bakalım ne dediyseler yaptım
Benim de sadece gobegimdeki igne yerlerinin hafif agrilari var belirtim hic yokHayırlı upurlu olsun git gide artıyor transfer olan sayımız sıkıca tutunsunlarbenim bu gün transfer sonrası 3. Gün dün ve bugün hafif kasık ağrılarım var ama transferden öncede kasık ağrılarım vardı iğneden dolayı kasıklarım ve belim ağrıyordu değişen hi. Birşey yok yani
Yani sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum transferden beri suyu abarttım mı naptımHayırlı upurlu olsun git gide artıyor transfer olan sayımız sıkıca tutunsunlarbenim bu gün transfer sonrası 3. Gün dün ve bugün hafif kasık ağrılarım var ama transferden öncede kasık ağrılarım vardı iğneden dolayı kasıklarım ve belim ağrıyordu değişen hi. Birşey yok yani
Ay ben onu yazın yaptığım transferde yaşamıştım çok su içmişim çünküYani sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum transferden beri suyu abarttım mı naptım
Böyle hafif giren kasık ağrıların var mı ara ara böyle adet olcak gibi değil sanki bağırsak ağrısı gibiBenim de sadece gobegimdeki igne yerlerinin hafif agrilari var belirtim hic yok
Benim iğne yerleri değil de yumurtlama ağrısı gibi ağrım var iki gündür minik minik iğne batması. Progestan yapıyo benceBenim de sadece gobegimdeki igne yerlerinin hafif agrilari var belirtim hic yok
Hayırlı olsun brnim de yarın inşallah kendimi kasmam sıkmam ondan korkuyorumÇok rahat geçti hiç bişey anlamadım bitti dediler sedyeyle odaya getirdiler ordan yatağa geçtim ayağa kalkmadan sonra 15 dk filan yattım wc ye çıktım mesane baskı yapmasın tuvaletinizi yapın dediler. İşte bu şekilde sonra tabi arabayla gelirken kasislere cukurlara ne kadar dikkat etsek de hafif sarsılmalar oldu. Artık o kadar da olucakşimdi uzanıyorum ilk üç gün dinlen dedi hoca ilişki yasak dedi kabız olmamaya dikkat et dedi filan.
Yok hiç kasma sakin ol ben dün daha heyecanlıydm bugun bi sakinlik vardı üstümde garip bi şekildeHayırlı olsun brnim de yarın inşallah kendimi kasmam sıkmam ondan korkuyorum
Ben transferden birgün önce adet olcam sandım çok karnım ağrıdı yani progesteron yapıyor hepsiniBenim iğne yerleri değil de yumurtlama ağrısı gibi ağrım var iki gündür minik minik iğne batması. Progestan yapıyo bence
Hayırlı olsun..İnşallah güzel haberlerinizi de alırızMerhaba oldum transfer eve geldim şimdi uzanıyorum. 15-20 dk filan yatırdılar sonra wc ye git dediler bakalım ne dediyseler yaptım
Arada giriyo evet ama gaz agrisi oldugunu anliyorum sonra geciyorBöyle hafif giren kasık ağrıların var mı ara ara böyle adet olcak gibi değil sanki bağırsak ağrısı gibi
Hımm olabilir canım dedigin gaz agrisi da olabilir amaBenim iğne yerleri değil de yumurtlama ağrısı gibi ağrım var iki gündür minik minik iğne batması. Progestan yapıyo bence
Ben yaşadım işlemin ertesi günü kahve geldi ama benden aspirini kestiler hemen doktoruna söyle işlem ile alakalı ama ben kendimi mutlu etmek için ona imkansızda olsa yerleşme lekelenmesi dedimKızlar transfer sonrasında çok hafif pembe akıntım oldu wc ye gittikçe görüyorum ama çok az. Acaba işlemden dolayı mı oldu? Başka böyle bir şey yaşayan var mı
Bakalım devam ederse yazayım hemşiremeBen yaşadım işlemin ertesi günü kahve geldi ama benden aspirini kestiler hemen doktoruna söyle işlem ile alakalı ama ben kendimi mutlu etmek için ona imkansızda olsa yerleşme lekelenmesi dedim
Yaz muhakkak ben oğlumda da işlem den sonra eve geldiğimde pembe gelmişti peçeteye. İşlemde işleme değişiyor. Mesela yazın yaptığım negatif transferde lekelenme olmamıştı işlem sorasında kılcal damarlar bazen zarar görebiliyor asla endişelenecek bir durum yok birde şunu aslanunuymayın benim negatif denememde ilaçları bırakana kadar e hatta bıraktıktan 1 hafta sonraya kadar adet olamadım yani ilaçlardan dolayı asla adet olmazsınız lekelendiğinizde asla korkmayın OyüzdenBakalım devam ederse yazayım hemşireme
Yaa çok sevindim inşallah sımsıkı tutunur bebiş her ne yapıyorsaannnn sürecini burada paylaş olur mu bize de öncülük edersinMerhaba oldum transfer eve geldim şimdi uzanıyorum. 15-20 dk filan yatırdılar sonra wc ye git dediler bakalım ne dediyseler yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?