Aralık ayı transfer olucaklar

Teşekkür ediyorum güzel mesajınız için oğlunuzda da aynı şeyi yaşadıysanız içimi ferahlattınız valla inşallah benim de kızım veya oğluşum merhaba demek istemiştir

Yaa çok sevindim inşallah sımsıkı tutunur bebiş her ne yapıyorsaannnn sürecini burada paylaş olur mu bize de öncülük edersin
İnşallah siz de sağlıkla transferinizi olursunuz yani şuan uzanıyorum mesela ama niye uzandığımı bilmiyorum öyle psikolojik heralde yoksa çok normal bi gün gibi hissediyorum

İnşallah siz de sağlıkla transferinizi olursunuz yani şuan uzanıyorum mesela ama niye uzandığımı bilmiyorum öyle psikolojik heralde yoksa çok normal bi gün gibi hissediyorum
Olsun bi kaç gün uzanın keyfinize bakın herşey güzel olucak yolun sonunda böyle düşünün :) ben hala regl olamadım desem

Merhabalar, benim de bugün transfer günüm belli oldu 11 aralık perşembe olacak, hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah :)
Ayyy aynı gün transfer olacağız galiba benimde 11 olarak planlanıyor ancak yarınki doktor muayenesinde kesinleşecek inşallah çok güzel haberler alırız

Ben 10 kasımda adet olması gerekip olmayan ve söktürücü kullandırmadı hemşire 17 kadımda doğum kontrol hapına başla dedi onada başlamadım 10 aralığa kadar olurum inşallah beni transfer Ocak ayına kayıyor bu guruba veda ediyorum

Evet ya arkadaşlar liste yapabilecek olan var mı transfer olanlar ve olacaklar şeklinde düzenleme yapılsa güzel olur aslında

Kızlar belirti yok yok diyip durdum. İlaçları bırakmadan adet olan var mı hiç aranızda adetten önce ayaklarım buz keser belden aşağım bacaklarım zonklardı aynı oldu yine sanki adet olcam gibi kasıklarımda da ağrı var ilaç bırakmadan adet olmadan ben bunca zaman ama eğer tutmadıysa diye soruyorum ilaçları bırakmadan aranızda adet olan var mı

her olumsuz transferimde ilaçları bırakınca adet oldum, hiç daha erken olmadım. Bu söyledikleriniz hamilelik belirtisi de olabilir. Hava da çok soğuk, ayaklarınızın üşümesi normal, merak etmeyin, gönlünüzü ferah tutun
Ben de kızımda lekelenme olmuş, arkadaşlarımla konuşmamdan buldum, bunda olmadı diye olumsuz düşünüyorum ama hepsi kuruntularımız aslında, az kaldı öğrenmeye

Kaçıncı gün olmuş transfer sonrası lekelenmeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…