Cumartesi transfer olmuşum, pazar ptesi salı lekelenmem olmuş, sonra durmuş. Bunda hiç olmadı mesela. Bakalım nasıl sonuçlanacakKaçıncı gün olmuş transfer sonrası lekelenmeniz
Lekelenme her zaman bunun habercisi değil olacak inanalım hemşirede dedi iğneyi bırakmadan adet olamazsın. Adet belirtisi değil iğne etkisi dediher olumsuz transferimde ilaçları bırakınca adet oldum, hiç daha erken olmadım. Bu söyledikleriniz hamilelik belirtisi de olabilir. Hava da çok soğuk, ayaklarınızın üşümesi normal, merak etmeyin, gönlünüzü ferah tutun
Ben de kızımda lekelenme olmuş, arkadaşlarımla konuşmamdan buldum, bunda olmadı diye olumsuz düşünüyorum ama hepsi kuruntularımız aslında, az kaldı öğrenmeye
Yani benim bugun işlemden sonra pembe leke geldi wc de. Şimdi de fitili koyarken farkettim kahverengi akıntı tarzı minik leke gördüm ama ben işlemde müdahale edilince tahriş olduğu içindir diye düşünüyorumCumartesi transfer olmuşum, pazar ptesi salı lekelenmem olmuş, sonra durmuş. Bunda hiç olmadı mesela. Bakalım nasıl sonuçlanacak
Kardeşim bana her sabah uyanınca aynaya bakıp ‘Ben hamileyim’ de diyorLekelenme her zaman bunun habercisi değil olacak inanalım hemşirede dedi iğneyi bırakmadan adet olamazsın. Adet belirtisi değil iğne etkisi dedi
Ne olur ne olmaz hemşirenize, doktorunuza yazın isterseniz. İlaçlardan olabilir, tahriş olabilir. Günde 6 tane tableti fitil olarak koyuyoruz, hepimizin emeğinin karşılığını almamızı çok istiyorum.Yani benim bugun işlemden sonra pembe leke geldi wc de. Şimdi de fitili koyarken farkettim kahverengi akıntı tarzı minik leke gördüm ama ben işlemde müdahale edilince tahriş olduğu içindir diye düşünüyorum
Oldu oldu bu defa oldu hissediyorumKardeşim bana her sabah uyanınca aynaya bakıp ‘Ben hamileyim’ de diyorHadi bakalım sabah aynaların karşısında buluşmak üzere
Ben de sizinkine kendiminkinden fazla inanıyorum valla, ne yalan söyliyimOldu oldu bu defa oldu hissediyorumoğlumda 4. Gün kaset test ile öğrenmişti. Şeytan benimle fazla uğraşıyor git al diyor ama tövbeliyim teste
Evet evet yapmayacağım cumaya kadar söz verdim kendime ben bu. Ay çoğu kişinin pozitif olacağını düşünüyorum bu Arada bu oğlumdan sonra ilk transferim değil ağustosta oğlumla beraber dönmüş embriyoları transfer ettirdim 4aa 2 tane tutmadıalr yeniden başladım en baştan. Pes etmemek lazım diye düşünüyorum pozitifi budefa Allah ta izin verirse alacağım inanıyorum.Ben de sizinkine kendiminkinden fazla inanıyorum valla, ne yalan söyliyimToteminiz test yapmamaksa hiç planınızı bozmayın ve yapmayın, az kaldı, son 1 hafta
Canım bende yaşadım bende tutunma diye mutlu ediyorum kendimi ama işin gerçeği kataterden dolayı o kahve bende de aynı işlemden hemen sonraki gün geldiAz önce ben de bi lekelenme yaşadım dün transfer oldum açık kahverengi pembe arası bişeydi tutunma belirtisi olsun lütfenbir de 2 gündür tuvalete çıkamıyorum korkuyorum
Canım bende yaşadım bende tutunma diye mutlu ediyorum kendimi ama işin gerçeği kataterden dolayı o kahve bende de aynı işlemden hemen sonraki gün geldi
Bugun cıktım ama biraz ugrastım sonra üzüldüm hafif ıkınma hareketi yaptığım için. Ama başka türlü ben çıkamıyorum çok afedersiniz yani normali bu vücudumun inşallah bişey olmamıştır yaAz önce ben de bi lekelenme yaşadım dün transfer oldum açık kahverengi pembe arası bişeydi tutunma belirtisi olsun lütfenbir de 2 gündür tuvalete çıkamıyorum korkuyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz ben de akşam biraz ıkındım işte o leke geldi sabah tekrar deneyeceğim benim vücudumun da normali öyleBugun cıktım ama biraz ugrastım sonra üzüldüm hafif ıkınma hareketi yaptığım için. Ama başka türlü ben çıkamıyorum çok afedersiniz yani normali bu vücudumun inşallah bişey olmamıştır ya
Bugun kefir içtim kuru kayısı incir yedim birer tane elma yedim lifli diye yemekte çorba içtim hani daha ne yapayım bilmiyorum açıkçası zaten transfer zamanını düşündüğümde bunun çok büyük problem olup beni strese sokacağının farkındaydım. Artık allaha dua edicez tutunsunlar diye elimizden geleni yapıyoruzAynı şeyleri yaşıyoruz ben de akşam biraz ıkındım işte o leke geldi sabah tekrar deneyeceğim benim vücudumun da normali öyle
Hadi hayırlısı güzel geçsin transferinizKızlar bence olacaksa ıkınmayla falan engel olmaz . Olmayacaksa pamuk üzerinde de yatsak olmayacak ben bu konularda biraz kaderciyimyani bu demek değil ki hoplayalım zıplayalım ama elimizden geleni yapalım gerisi allah kerim. Tuvalet konusu bende de sıkıntı yarın transferim var doktora danışacağım bir de activia shot var o çok iyi geliyor aklınızda bulunsun
Sağol canım inşallah heyecanlıyım uyuyamadım da korku da var biraz:)Hadi hayırlısı güzel geçsin transferiniz
Bol su içmeye çalış canım ben de yarın dikkat edicem bol bol salata yerim activia yedim bu akşam bakalım yatın rahat geçer inşallarBugun kefir içtim kuru kayısı incir yedim birer tane elma yedim lifli diye yemekte çorba içtim hani daha ne yapayım bilmiyorum açıkçası zaten transfer zamanını düşündüğümde bunun çok büyük problem olup beni strese sokacağının farkındaydım. Artık allaha dua edicez tutunsunlar diye elimizden geleni yapıyoruz
Korkma korkma hersey kendi akışında çok güzel ilerliyor doktorlar için zaten rutinleri her gün yaptıkları işlem kolaycacık koyarlar bebişiniSağol canım inşallah heyecanlıyım uyuyamadım da korku da var biraz:)
İnşallah bezelyem tutunsun canım hepimizinki inşallah bunu yürekten diliyorum isteyen hakeden herkes anne olsunKorkma korkma hersey kendi akışında çok güzel ilerliyor doktorlar için zaten rutinleri her gün yaptıkları işlem kolaycacık koyarlar bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?