Aralık ayı transfer olucaklar

Lekelenme her zaman bunun habercisi değil olacak inanalım hemşirede dedi iğneyi bırakmadan adet olamazsın. Adet belirtisi değil iğne etkisi dedi

Cumartesi transfer olmuşum, pazar ptesi salı lekelenmem olmuş, sonra durmuş. Bunda hiç olmadı mesela. Bakalım nasıl sonuçlanacak
Yani benim bugun işlemden sonra pembe leke geldi wc de. Şimdi de fitili koyarken farkettim kahverengi akıntı tarzı minik leke gördüm ama ben işlemde müdahale edilince tahriş olduğu içindir diye düşünüyorum

Ne olur ne olmaz hemşirenize, doktorunuza yazın isterseniz. İlaçlardan olabilir, tahriş olabilir. Günde 6 tane tableti fitil olarak koyuyoruz, hepimizin emeğinin karşılığını almamızı çok istiyorum.

Kardeşim bana her sabah uyanınca aynaya bakıp ‘Ben hamileyim’ de diyor Hadi bakalım sabah aynaların karşısında buluşmak üzere
Oldu oldu bu defa oldu hissediyorum oğlumda 4. Gün kaset test ile öğrenmişti. Şeytan benimle fazla uğraşıyor git al diyor ama tövbeliyim teste

Oldu oldu bu defa oldu hissediyorum oğlumda 4. Gün kaset test ile öğrenmişti. Şeytan benimle fazla uğraşıyor git al diyor ama tövbeliyim teste
Ben de sizinkine kendiminkinden fazla inanıyorum valla, ne yalan söyliyim Toteminiz test yapmamaksa hiç planınızı bozmayın ve yapmayın, az kaldı, son 1 hafta

Az önce ben de bi lekelenme yaşadım dün transfer oldum açık kahverengi pembe arası bişeydi tutunma belirtisi olsun lütfen bir de 2 gündür tuvalete çıkamıyorum korkuyorum

Ben de sizinkine kendiminkinden fazla inanıyorum valla, ne yalan söyliyim Toteminiz test yapmamaksa hiç planınızı bozmayın ve yapmayın, az kaldı, son 1 hafta
Evet evet yapmayacağım cumaya kadar söz verdim kendime ben bu. Ay çoğu kişinin pozitif olacağını düşünüyorum bu Arada bu oğlumdan sonra ilk transferim değil ağustosta oğlumla beraber dönmüş embriyoları transfer ettirdim 4aa 2 tane tutmadıalr yeniden başladım en baştan. Pes etmemek lazım diye düşünüyorum pozitifi budefa Allah ta izin verirse alacağım inanıyorum.

Az önce ben de bi lekelenme yaşadım dün transfer oldum açık kahverengi pembe arası bişeydi tutunma belirtisi olsun lütfen bir de 2 gündür tuvalete çıkamıyorum korkuyorum
Canım bende yaşadım bende tutunma diye mutlu ediyorum kendimi ama işin gerçeği kataterden dolayı o kahve bende de aynı işlemden hemen sonraki gün geldi

Canım bende yaşadım bende tutunma diye mutlu ediyorum kendimi ama işin gerçeği kataterden dolayı o kahve bende de aynı işlemden hemen sonraki gün geldi

Ay sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil pozitif düşünüyoruz bebeklerimiz bizimle bize tutunmak için çabalıyorlar biz de onlar bizi bırakmasın diye her şeyi yapıyoruz

Bugun cıktım ama biraz ugrastım sonra üzüldüm hafif ıkınma hareketi yaptığım için. Ama başka türlü ben çıkamıyorum çok afedersiniz yani normali bu vücudumun inşallah bişey olmamıştır ya

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben de akşam biraz ıkındım işte o leke geldi sabah tekrar deneyeceğim benim vücudumun da normali öyle

Kızlar bence olacaksa ıkınmayla falan engel olmaz . Olmayacaksa pamuk üzerinde de yatsak olmayacak ben bu konularda biraz kaderciyim yani bu demek değil ki hoplayalım zıplayalım ama elimizden geleni yapalım gerisi allah kerim. Tuvalet konusu bende de sıkıntı yarın transferim var doktora danışacağım bir de activia shot var o çok iyi geliyor aklınızda bulunsun

Aynı şeyleri yaşıyoruz ben de akşam biraz ıkındım işte o leke geldi sabah tekrar deneyeceğim benim vücudumun da normali öyle
Bugun kefir içtim kuru kayısı incir yedim birer tane elma yedim lifli diye yemekte çorba içtim hani daha ne yapayım bilmiyorum açıkçası zaten transfer zamanını düşündüğümde bunun çok büyük problem olup beni strese sokacağının farkındaydım. Artık allaha dua edicez tutunsunlar diye elimizden geleni yapıyoruz

Hadi hayırlısı güzel geçsin transferiniz

Bol su içmeye çalış canım ben de yarın dikkat edicem bol bol salata yerim activia yedim bu akşam bakalım yatın rahat geçer inşallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…