- 18 Nisan 2015
- 249
- 67
- 298
Evde test yaptım predictor ile negatif çıktı. Doktoru da arayacağım birazdan ya içim rahat etmedi zaten aman öf ya ne vardı hasta oldukOy çok geçmiş olsun doktora söyledin mi ona göre verseydi bence bir sorun olmaz evde test yaptın mı ?
Bence 3-4 gün içinde regli olursanız yılbaşından öncenolma ihtimaliniz var ama canınızı sıkmayın em hayırlısı ne zamansa o zaman olsunAnladım canım benim adetim 5 gün gecikti yılbaşına girmeden transfer olur muyum acaba
İnsallah zamanında sağlıkla olsunBence 3-4 gün içinde regli olursanız yılbaşından öncenolma ihtimaliniz var ama canınızı sıkmayın em hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
Benim doktor idrarda gebelik testi yap her ihtimale karşı dedi eşim alacak akşama yaparım ben de demek döngüler değiştiği için böyle oldukEvde test yaptım predictor ile negatif çıktı. Doktoru da arayacağım birazdan ya içim rahat etmedi zaten aman öf ya ne vardı hasta olduk
Transferden 4 gün önce monodoks,progestan fitil,folik asit(devamlı kullanıyorum)ve prednol yazdı bana. transferim pazartesi.çatlatma iğnesini bu akşam vuracağım.Kızlarrr selammm benimde transfer günüm netleşti şükür, 16 aralık transfer günü doktor sadece progestan dex verdi onun dışında normal vitaminlerime devam ediyorum.. ekstra ilaç kullanan var mı ?
Merhaba, ilaçları doktorunuz mu bırakın dedi? Ben de ay sonunda transfer olacağım o yüzden sormak istedim.Merhabalar, 1 aralık akşam 17:00de transferim yapıldı.5. Gün embriyosu tek adetti. Bu sabah 8.00de kan verdim. Bhcg 5.17 çıktı, sizce ne yapmam lazım? Hemşireye yazdım zaten ama ben pazar gününden beri ilaçları da bırakmıştım. Kimyasal gibi duruyor, ne dersiniz? Tecrübeli olan var mı?
Hayır o benim kendi insiyatifimdi, evdeki testlerde çıkmayınca daha fazla kendime ilaç yüklemek istemedim, insan artık 7. transferinde yeter diyor. Bu değerle olumluya dönmez sanmıyorum ama şimdi bir de uğraşıcamMerhaba, ilaçları doktorunuz mu bırakın dedi? Ben de ay sonunda transfer olacağım o yüzden sormak istedim.
Merhaba şimdiden hayırlı olsunBenim de transfer tarihim belli oldu. Pazartesi günü şişli memorialda transferim olacak. Adet döngümün 19.günü oluyor.. Bu 3.denemem olacak.. Dualarınızı bekliyorum.. Benim tüm dualarım gönülden anne olmak isteyen, bu uğurda fedakarlık eden gözyaşı döken tüm anne adaylarına
Merhaba,hepimize hayırlı olsun :) Doktorum Yücel hocaMerhaba şimdiden hayırlı olsunhangi doktordasınız acaba ?
Aa bana çatlatma iğneside vermedi 6 gün progestan dex kullanıcaksın sabah akşam dedi transfer günü sadece gelmeden önce sabah 7 de vur iğneyi dedi okadar. Şaşırdım şimdiTransferden 4 gün önce monodoks,progestan fitil,folik asit(devamlı kullanıyorum)ve prednol yazdı bana. transferim pazartesi.çatlatma iğnesini bu akşam vuracağım.
Benimki Naturel siklus ile transfer olacak. Onunla ilgili olabilir mi acabaAa bana çatlatma iğneside vermedi 6 gün progestan dex kullanıcaksın sabah akşam dedi transfer günü sadece gelmeden önce sabah 7 de vur iğneyi dedi okadar. Şaşırdım şimdi
Hıı olabilir öyleyse. Benimki doğal değil ilaçlıBenimki Naturel siklus ile transfer olacak. Onunla ilgili olabilir mi acaba
Ben de 2.gün ve bir belirti yok tutunma zaten 5.gunde falan bsslarmis
Hayırlısı olsun inşallahBenimki Naturel siklus ile transfer olacak. Onunla ilgili olabilir mi acaba
Hepimiz için hayırlısı kolaylıkla olsun :) Benim embriyoma da pgt yapıldı. 6.gün 5AA kalitede 1 adet embriyom var.Hayırlısı olsun inşallahbende dün ilaçlara başladım benimde 3. Olacak inşallah olur bu sefer genetik yapıldı şişlideyim ben 6. Gün embriyosu. Lale hoca benim doktorum da
Ben de test yaptım demin negatif çıktıEvde test yaptım predictor ile negatif çıktı. Doktoru da arayacağım birazdan ya içim rahat etmedi zaten aman öf ya ne vardı hasta olduk
İnşallah güzel sonuçlar alırızHepimiz için hayırlısı kolaylıkla olsun :) Benim embriyoma da pgt yapıldı. 6.gün 5AA kalitede 1 adet embriyom var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?