Ben de her şeye bakıldı hormonların hepsi ve klasik kanlarValla aynı korku bende de var ertelenmesi noktasında. Yarın kan vereceğim ama nelere bakılacak bilmiyorum doktora sormuyorum kurcalamıyorum çok fazla o kanı alıyo bişeylere bakıyorama öğrenirsem nelere bakıldığını yazarım yine
Yazarsanız çok sevinirim. Bana cumartesi olmak bilmiyor. Çok gerginim. Tüp bebeğin her aşamasında en zor kısmı bu heralde diyorum. Hep bir sonraki aşama daha zor oluyor. Rabbim hepimize yardım etsinValla aynı korku bende de var ertelenmesi noktasında. Yarın kan vereceğim ama nelere bakılacak bilmiyorum doktora sormuyorum kurcalamıyorum çok fazla o kanı alıyo bişeylere bakıyorama öğrenirsem nelere bakıldığını yazarım yine
Cumartesi sizin reglinizin kaçıncı günü. Benim yarın 2.günüm sayılır beni oyle çağırdılarYazarsanız çok sevinirim. Bana cumartesi olmak bilmiyor. Çok gerginim. Tüp bebeğin her aşamasında en zor kısmı bu heralde diyorum. Hep bir sonraki aşama daha zor oluyor. Rabbim hepimize yardım etsin
Ben regli olmuyorum 2 aydır geçici menepoza sokulmak için zoladex kullandım reglim kesildi. Son iğneden 21 gün sonra gel demişti. 21.günde cumartesiye denk geliyor. O yüzden ben hesap yapamıyorumCumartesi sizin reglinizin kaçıncı günü. Benim yarın 2.günüm sayılır beni oyle çağırdılar
Prolaktin sanırım stresten de çok etkilenen bi hormon benim de o civarlarda çıktığı olmuştu tedavi öncesi. Engel değil dendiyse doğrudur en iyisini doktorlar bilirProlaktinim 33 testesteronumsa sınırın çok az üstünde çıkmış normalde hiç yükselmezler opu sonrası dengem şaştı fakat bunun tedaviye engel olmadığı söylendi
Araştırdım evet öyleymişProlaktin sanırım stresten de çok etkilenen bi hormon benim de o civarlarda çıktığı olmuştu tedavi öncesi. Engel değil dendiyse doğrudur en iyisini doktorlar bilir
Tabiki canım brn bugun regl oldum yarın muayenem var nasipse bakalım doktor ne diyecekŞimdi buraya yazan aralık ayında transfer olacağını tahmin eden arkadaşlar @marviny A aytentokbeyazkasimpati U Unutmakistiyorum23 @Siyahhhinci limonlusodaaa E eatn1 @makotokinoo @Kiperinnn D deryadabirdalga birbirimizi transfer tarihlerimizden ve süreçten haberdar edelim
Selam progesteron, prolaktin,e2 ve tsh bakıldı bende. regln 3 günü uygun cıktı dediler ve ilaçlara baslamıştık Hayırlısı olsunAyyy ben galiba 10 aralık gibi transfer olacağım. Size bir sorum var. Lütfen herkes görsün bu sorumu. Şimdi cumartesi transfere hazırlık için ilk görüşmem var. Cumartesi nelere bakacaklar. Veya cumartesi bu ay uygun değilsin derler mi yoksa kesin başlar mıyız transfere ?
Merhaba bende 11 kasımda Zoladex kullandım sonrasındaki süreç nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz ve tam olarak neden bu iğneyi olduk ben anlamadımBen regli olmuyorum 2 aydır geçici menepoza sokulmak için zoladex kullandım reglim kesildi. Son iğneden 21 gün sonra gel demişti. 21.günde cumartesiye denk geliyor. O yüzden ben hesap yapamıyorum
Evet bende aralıkta olacağım dondurulmuş embriyo transferi ilk tüp bebek denemem aralıkta transfer umarım her şey güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?