- 18 Ocak 2019
- 2.821
- 2.450
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle bir etki yapmadı ama inşallah sizin de geçici bi yan etkidirHanımlar merhaba. Estrofem e başladım 3 gün önce. Ancak çok nefesim daralıyor. Aranızda benim gibi olan varmı? Yan etkileri azalsın diye ecopirin kullan dedi doktorum. Dün onada başladım. Ancak bu saatte nefes problemi yaşıyorum. Karnım taş gibi sanki.
Mutlaka dr unla gorusmelisin gerekirse acile git kanı koyulaştırıyor estrofem ama ecoprin belirtilerini azaltacaktır bugun nasilsinHanımlar merhaba. Estrofem e başladım 3 gün önce. Ancak çok nefesim daralıyor. Aranızda benim gibi olan varmı? Yan etkileri azalsın diye ecopirin kullan dedi doktorum. Dün onada başladım. Ancak bu saatte nefes problemi yaşıyorum. Karnım taş gibi sanki.
Benden transferden 3 gun once e2 ve progesteron bakildiKızlar transfer tarihim kesinleşti 11 aralıkta olacak. Doktor sadece ultrasonla baktı herhangi bir kan tahlili istemedi sizlerden istemiş miydi?
Hayırlı olsun canım kervana katıldınKızlar transferimi oldum çok duygusalım dualarınıza talibim![]()
Selam canım hemen arkadan T+4 ten selam olsunT+5ten selamlarrr
Hadi bakalım hayırlısı güzel haberler gelsinKızlar transferimi oldum çok duygusalım dualarınıza talibim![]()
Aaaa aynı gün transfer olmuşuz :) Bizden de selamlar, nasılsınız?T+5ten selamlarrr
Ben de yok bişey ya göğüslerim hassas ama ağrı yok o da progesteron ve östrojenden zatenSelam canım hemen arkadan T+4 ten selam olsunnasıl belirti cartı curtu var mı. Bugün kuş gibi hafifim zaten sabahları sıkıntım yok akşamlar genelde belirti çıkarıyorum ben
![]()
Ben de pek bişey yok evde bol istirahatle devam ediyorum sizde ne var ne yokAaaa aynı gün transfer olmuşuz :) Bizden de selamlar, nasılsınız?
İnşallah inşallah şuan hiçbirşey hissetmiyorum doktorumuz iyi konuştu pozitif bekliyorum senden ama yine de allah bilir dedi şimdi sadece beklemek kaldıHayırlı olsun canım kervana katıldınsonuçlar hep pozitif olacak bu topikte inanıyorum
Ben kırk dk sıkışık doktoru beklemek zorunda kaldım o konuda biraz zorlandım transferden sonra da on dk uzan lavaboya git dediler. Giyindim çıktım. Doktorum normal hayatına devam et dediHadi bakalım hayırlısı güzel haberler gelsinne kadar süre yatırdılar wc ye cıktınız m
Tutacak Allah’ın izni ile. Herşey güzel olacakİnşallah inşallah şuan hiçbirşey hissetmiyorum doktorumuz iyi konuştu pozitif bekliyorum senden ama yine de allah bilir dedi şimdi sadece beklemek kaldı
Ben de bişey hissetmiyorum ya bugün iğne için sedyeye cıkarken baya langur lungur çıktım unutuyorum cunku bi his yokİnşallah inşallah şuan hiçbirşey hissetmiyorum doktorumuz iyi konuştu pozitif bekliyorum senden ama yine de allah bilir dedi şimdi sadece beklemek kaldı