• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı transfer olucaklar

Hanımlar merhaba. Estrofem e başladım 3 gün önce. Ancak çok nefesim daralıyor. Aranızda benim gibi olan varmı? Yan etkileri azalsın diye ecopirin kullan dedi doktorum. Dün onada başladım. Ancak bu saatte nefes problemi yaşıyorum. Karnım taş gibi sanki.

Benim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczacı var o drekt gelip özel bi odada anlatıyor ilaçların kullanımını felan o şekilde temin ediyorum 🙃

Benim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczacı var o drekt gelip özel bi odada anlatıyor ilaçların kullanımını felan o şekilde temin ediyorum 🙃

Hanımlar merhaba. Estrofem e başladım 3 gün önce. Ancak çok nefesim daralıyor. Aranızda benim gibi olan varmı? Yan etkileri azalsın diye ecopirin kullan dedi doktorum. Dün onada başladım. Ancak bu saatte nefes problemi yaşıyorum. Karnım taş gibi sanki.
Bende öyle bir etki yapmadı ama inşallah sizin de geçici bi yan etkidir

Mutlaka dr unla gorusmelisin gerekirse acile git kanı koyulaştırıyor estrofem ama ecoprin belirtilerini azaltacaktır bugun nasilsin

Hadi bakalım hayırlısı güzel haberler gelsin 🙏 ne kadar süre yatırdılar wc ye cıktınız m
Ben kırk dk sıkışık doktoru beklemek zorunda kaldım o konuda biraz zorlandım transferden sonra da on dk uzan lavaboya git dediler. Giyindim çıktım. Doktorum normal hayatına devam et dedi

Back
X