Ne durumdasın canım sen regli oldun mu ??Benim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczacı var o drekt gelip özel bi odada anlatıyor ilaçların kullanımını felan o şekilde temin ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne durumdasın canım sen regli oldun mu ??Benim hastanenin anlaşmalı olduğu bir eczacı var o drekt gelip özel bi odada anlatıyor ilaçların kullanımını felan o şekilde temin ediyorum![]()
Nerde gördünüz tedaviyi acaba, inşallah pozitife dönerBen de test yaptım demin negatif çıktı
Sanmıyorum ya normalmiş gecikmesi şehir hastanesinde görüyorumNerde gördünüz tedaviyi acaba, inşallah pozitife döner![]()
MerhabaOnu söylemediler embriyolog çok ters bi kadındı devlet hastanesinde yaptırıyorum 4 tanesi çok iyi kalitede biri iyi kalitede 5 tane dondurulmuş
Tarlusal biteli 3. Gün olucak yarın tam hala olmadım ama çok şaşkınım bazıları normal diyor bazıları olmaması gerekiyor diyor ama doktorum normal bi hafta içinde olucaksın dedi bakalımNe durumdasın canım sen regli oldun mu ??
Fırat hoca çok rahat canım, onun gibi olmak lazım. En iyisi aslında panik yapacak bir ley tok bence de iğneler vs hormonlar değişiyor 50. Günde olanda varTarlusal biteli 3. Gün olucak yarın tam hala olmadım ama çok şaşkınım bazıları normal diyor bazıları olmaması gerekiyor diyor ama doktorum normal bi hafta içinde olucaksın dedi bakalımdöngünün 42. Günündeyim
başta moralim bozuluyordu şimdi arsızlığa vuruyorum bu da benim başıma gelebilirdi ki zaten deyip
![]()
Transferiniz nasıl geçti? umarım her şey yolundadır :)Yarın transferim var kızlar, dualarınızı bekliyorum![]()
Transferiniz nasıl geçti? umarım her şey yolundadır :)
Kolaylıklar diliyorum,Allah yardımcınız olsun.. bi çırpıda biter inşallah :)Bekliyorum henüz. Saat 10’da olacak işlem. :)
Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz.Kolaylıklar diliyorum,Allah yardımcınız olsun.. bi çırpıda biter inşallah :)
benim de 18. gün olacak, yarın transferim :)O zaman 20 gün filan sürüyor
Aslında genel olarak sağlıklı beslenmek temiz beslenmek yeterli, yumurta avakado ceviz mutlaka her kahvaltıma ekliyorum haftada 1-2 balık, sebze, protein dengeli olarak dağıtmak gerekiyor. Tatlıyı kestim mesela onun yerine muz, cennet elması gibi meyvelerle geçiştiriyorum. Tabii ki uzman değilim ama benim dikkat ettiklerim bunlar. Bir de çay kahveyi kestim. Ben henğz pozitifi alamadım transferim yarın inşallah bu sefer alalım her birimiz :)Kızlar normalde bu ay tüp bebek sürecine başlayacaktık ilk görüşmeyi yaptık Dr adet olunca 2-3.günü gel dedi ve aşırı hastalandım çok fazla ilaç antibiyotik kullandım, bu ay gitmeyi düşünmüyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarım sürece başlamadan önce nasıl beslendiniz beslenme önemliymiş sanırım bu yolda
Hayırlısı olsunMerhababende devlette yaptırıyorum benimde 4 tane embriyom oluştu 3. Gün benimkiler hücre sayılarını söyledi 7-8 bi dondurmuş 8-9 bi dondurmuş 28 yaşındayım ama doktorunuz belki çift koymak isteyebilir dedi
Aaa beklenen gün gelmiş çok heyecanlıbenim de 18. gün olacak, yarın transferim :)
kahveyi çok özledimAslında genel olarak sağlıklı beslenmek temiz beslenmek yeterli, yumurta avakado ceviz mutlaka her kahvaltıma ekliyorum haftada 1-2 balık, sebze, protein dengeli olarak dağıtmak gerekiyor. Tatlıyı kestim mesela onun yerine muz, cennet elması gibi meyvelerle geçiştiriyorum. Tabii ki uzman değilim ama benim dikkat ettiklerim bunlar. Bir de çay kahveyi kestim. Ben henğz pozitifi alamadım transferim yarın inşallah bu sefer alalım her birimiz :)
Mehmet ef*endinin kafeinsiz türk kahvesi var onu içiyorum duramam kahvesizkahveyi çok özledim![]()
Ben rahim filmini geçen sene çekmiştim temiz çıkmıştı çatlatma tedavisi yapmak için başka bir doktor istemişti Fırat hoca yaptın mı dedi yaptım dedim o şekilde başladık kayıp düşük vs yaşamadığım için de gerek yok tekrardan dedi,Fırat hoca çok rahat canım, onun gibi olmak lazım. En iyisi aslında panik yapacak bir ley tok bence de iğneler vs hormonlar değişiyor 50. Günde olanda varbu hafta içinde olursun bence de. Transfer öncesi rahim filmi istedi mi senden canım ?
Türk kahvesi içebilir miyiz acaba ya..? ben de aşırı özledimkahveyi çok özledim![]()
Onun tadı nasıl :) Kafeinsiz olduğunu bilmeseniz anlar mıydınız?Mehmet ef*endinin kafeinsiz türk kahvesi var onu içiyorum duramam kahvesiz![]()