Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Kızlar bana bu ay doğum kontrol hapı verildi öbür ay için aşılama istemiştim, bu şekilde sürece hazırlanan olmuş muydu?

Merhaba canım nasılsın? Konuşmuştuk seninle aşılama günümüz aynıydı. Benim bugün kasık ağrım devam ediyor ara ara giriyor ve afedersin göğüs uclarimda acı var resmen. Var mı sende belirti?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Daha önce bu başlıkta da yazmıştım pazar günü aşılama oldum bugün biraz kan geldi. Peçeteye silerken gördüm sizce bu kötüye işaret mi?

Merhaba canım seni merak ettim inşallah tutmuştur
Yok canım. Yok maalesef bugün regl oldum. Regl olmak değil de vücudumun beni kandirmasi çok sinir bozucu. Regl sokulmesi 3 günü aldı. 3 gün! Ya gel ya git dimi. Yok3 gün eziyet cekicem illa. Ufacık kahverengi lekelenme hep. İnsan ümit arıyor ya. Tutunuyor mu acaba diye. 11. Günde dahil ki o zamanda dedim ya yarin regl olucam yada tutunma lekesi vardır bı hayır. Ne diyim yoksa çıldırmamak elde değil

Benimde hemen sökülmedi lekelenme oldu çok üzülüyor insan Allah'ım emeklerimizin karşılığını versin

Ben çok olumsuz hissediyorum çünkü hiç belirti yok. Sadece göğüs hassasiyeti var biraz ağrıyor dokununca o da ilaçların etkisi olabiliyormuş. Pazartesi günü test yapıcam 11.gün merak ediyorum yinede. Olumsuz olsada göreyim. 11. Gün belki belli olur Bende hiç kasık ağrısı yok.

Kızlar bana bu ay doğum kontrol hapı verildi öbür ay için aşılama istemiştim, bu şekilde sürece hazırlanan olmuş muydu?
Doğum kontrolü hiç duymadım ben ama sanırım regle olamayanlara olsun diye veriyorlar. Regle olsun ki aşılama ilaçlarını verebilmek için sanırım

Arkadaşlar iyi akşamlar. Daha önce bu başlıkta da yazmıştım pazar günü aşılama oldum bugün biraz kan geldi. Peçeteye silerken gördüm sizce bu kötüye işaret mi?
Canım reglene kaç gün var, yerleşme kanaması olabilir mi acaba. Ben aşılamada hiç bir damla bile ne o zaman ne şimdi hala hiç kanama yaşamadım. Ama reglende yaklaşmış olabilir. Düzensizlik oluyor ya bazen. Net anlamak İçin mecbur bekliycez. Beklemek de zor

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum pazartesi günü aşılamaya İçin tedavi ye başlcz kaçıncı günde aşılama yapılıyor acaba tam yılbaşı tatiline denk gelmesinden korkuyorum

Sende geçen hafta cuma olmamış miydin canim aynı değil miydik bugün 8. Günüm sabah idrar testi yaptım negatif iğne etkisi geçmiş. İnşallah hepimizinki döner
Ben sanki adet olucam gibi sanci başladı belinde kopuyor ağrıdan

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katılıyorum pazartesi günü aşılamaya İçin tedavi ye başlcz kaçıncı günde aşılama yapılıyor acaba tam yılbaşı tatiline denk gelmesinden korkuyorum
Adetinizin 2. Günü mü gidiyorsunuz eğer büyümesinde sıkıntı yoksa adetin 12 ile 15. Günleri olabilir kişiden kişiye değişir geç büyuyorsa süre de uzayabilir biraz

Benim bugün 9.gün kuzum biri gün önce yaptırmıştım ben. Ayın 10 unda yaptım. Göğüslerimin ucuna dokunamıyorum sızlıyor dokununca. Ama aşılama olan herkeste oluyor bu da sanırım ilaçlardan dolayı sonuç olumsuz olsa bile. Regle günüme 1 hafta var belki de regle agrısı. Çok gergin ve mutsuz oldum son iki gündür. Elimde olmadan herşeye alınıp kızıyorum. Olumsuz olacak yine diye sanırım. Açıkçası çok umudum yok aşılamadan. Aşılamada zaten doğal yöntem olsaydı kendi doğal haliyle olurdu zaten diye düşünüyorum. Bu yüzden tüp bebeğe geçmek istiyorum biran önce. Ama bunu içimde sanırım iki aşılama daha geçirmem lazım. İki aşılama sanki bana iki yıl daha gibi geliyor

Canım tamam bende 10unda oldum bugün ayın 18i 8 gün olmuş oluyor. Cumadan cumaya 7 gün yani bir hafta bugün cumartesi 8 gün.
Senin sebepsiz miydi pko mu vardı Canım kusura bakma vallahi karisiyor

O zaman önce kisti ortadan kaldırmak istiyor doktor tedaviye başlamak İçin. Allah yardımcınız olsun sizinde. Biz de bebe bebe diye yanıp tutuşuyoruz her yolu deniyoruz. Beklemesi çok zor gerçekten.
Aynen canım ya moralim de bozuluyor diğer insanların nasıl hemen oluyor bizim neden olmuyor ciddi bir sorun da yok herşey normal gozukuyor ümidimi kaybetmek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…