- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
- 23
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Anladım cnm umarım güzel haberler alırsınız bu ayBizde hiçbir sorun yok sadece eşim işi dolayısıyla olmadığı için deneyemiyoruz malum herdenemedede tutmuyor oyüzden izne geldiğinde böyle denedik inşallah olur benimde karnım çok şiş progestan yapıyor diye düşünüyorum
İnşallah birlikte güzel haberler alırızAnladım cnm umarım güzel haberler alırsınız bu ayBugün bende de başladı ağrı
Bnde 4 senelik evliyim cnm 1.5 senedeyken normal yolla kendiliğinden hamile kaldım kalp atımı durdu kürtaj oldum sonra olmayınca geçen ay ilk aşılamami oldum tutmadı şimdi 2.aşılamayı oldum Hayırlısı ile olucak inaniyorumHiç bilmiyorum vallahiinşallah tutmuştur okadar cok dua ediyorumki benim ilk aşılamam daha önce doğal yollarla bir kere hamile kaldım oda düşük oldu
Amiiin Allahım bizim gibi isteyen herkese nasip etsin sizinde ilk aşılamadan sonraki günlerde kasık ağrınız oldumuBnde 4 senelik evliyim cnm 1.5 senedeyken normal yolla kendiliğinden hamile kaldım kalp atımı durdu kürtaj oldum sonra olmayınca geçen ay ilk aşılamami oldum tutmadı şimdi 2.aşılamayı oldum Hayırlısı ile olucak inaniyorum
AminnnAmiiin Allahım bizim gibi isteyen herkese nasip etsin sizinde ilk aşılamadan sonraki günlerde kasık ağrınız oldumu
Hakkımızda hayırlısı olsunAminnnbenim ilk asilamada çok ağrım oldu ama bu sefer çok sukur ole degil ağrım yok desem yeri war
Regl günümü beklemeyi düşünüyorum. 17 Aralık gösteriyor sistem. Gerçi bugün ufak bir lekelenme ve çok ağrım oldu. Daha önce de böyle olduğunda erken gelmişti adetim. O yüzden teste gerek kalmayabilirİnşallah birlikte güzel haberler alırıztest nezaman yapmayı düşünüyorsunuz
Benimde hiç umudum yok test yapmayı düşünmüyorum adetimi bekliyorumRegl günümü beklemeyi düşünüyorum. 17 Aralık gösteriyor sistem. Gerçi bugün ufak bir lekelenme ve çok ağrım oldu. Daha önce de böyle olduğunda erken gelmişti adetim. O yüzden teste gerek kalmayabilir
Sen ne zaman düşünüyorsun?
Bende hiç lekelenme olmadı ama kramplar vardı oyüzden bilemiyorum canımArkadaşlar sabah saat 10 da aşılamamı oldum. Ancak aşılama sonrası kan geldi. Ve şuan hala az az geliyor biraz acıdı sanırım o yüzden. Birde sağ yumurtalığımda hafif kramplar var normal değil mi?
Hep öyle canımBenimde hiç umudum yok test yapmayı düşünmüyorum adetimi bekliyorumhüngür hüngür ağlayasım geliyo içimden
Benim günlerdir kasık ağrım da cok heran adet olucakmışım gibi psikolojik olarak beni mahvetti sürekli yatıyorumHep öyle canımçok yorgunum bende. İşin kötü kısmi gün geçtikçe inancımda azalıyor
Benim ilk asilamada 2 gün gelmişti canım doktorum korkma normal demişti ama 2.asilamada hic yoktuArkadaşlar sabah saat 10 da aşılamamı oldum. Ancak aşılama sonrası kan geldi. Ve şuan hala az az geliyor biraz acıdı sanırım o yüzden. Birde sağ yumurtalığımda hafif kramplar var normal değil mi?
Hasta oldumHep öyle canımçok yorgunum bende. İşin kötü kısmi gün geçtikçe inancımda azalıyor
Kızlar ben dikkat ettim kısırlık sorunu yaşayanların çoğu uzun vadede olsa tedavılerde bir şekilde gebeliği elde ediyor. Sabır edelim. Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende bekliyorum zaman geçmiyor ama elden gelem başka bir şeyde yok. Hep diyorum ki allahım sen güzel bir sonuç eyle, bende buradan yaşadıklarımı ve sonuçumu umut olmak adına yazayım diyorumHasta oldum
Amin allahım emek eden hakeden herkese nasip etsin güzel olur canımKızlar ben dikkat ettim kısırlık sorunu yaşayanların çoğu uzun vadede olsa tedavılerde bir şekilde gebeliği elde ediyor. Sabır edelim. Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende bekliyorum zaman geçmiyor ama elden gelem başka bir şeyde yok. Hep diyorum ki allahım sen güzel bir sonuç eyle, bende buradan yaşadıklarımı ve sonuçumu umut olmak adına yazayım diyorum
Erken gelmiş, neyse ki seni gün bekletip umutlandirmamis. Bu da sağlık diyip sukredicez kuzum elden ne gelir. Çok şükür en azından sağlık probleminiz yokmuş. En azından doğal yollarla bile hamile kalabildiğini biliyorsun. Size en hayırlı zamanda gelecek bebeğiniz inşallahHasta oldum
İnşallah Allahım bize güç kuvvet versinErken gelmiş, neyse ki seni gün bekletip umutlandirmamis. Bu da sağlık diyip sukredicez kuzum elden ne gelir. Çok şükür en azından sağlık probleminiz yokmuş. En azından doğal yollarla bile hamile kalabildiğini biliyorsun. Size en hayırlı zamanda gelecek bebeğiniz inşallah
Benimde bugün yarın eli kulağında. Göğüslerim çok sis ve uçlari aciyor. Dün isyan ettim resmen, yine umitleniyorum sonuc negatif olacak biliyorum diye. İlaçlarda bizi böyle psikolojiye sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?