Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Anladım cnm umarım güzel haberler alırsınız bu ay Bugün bende de başladı ağrı

Hiç bilmiyorum vallahi inşallah tutmuştur okadar cok dua ediyorumki benim ilk aşılamam daha önce doğal yollarla bir kere hamile kaldım oda düşük oldu
Bnde 4 senelik evliyim cnm 1.5 senedeyken normal yolla kendiliğinden hamile kaldım kalp atımı durdu kürtaj oldum sonra olmayınca geçen ay ilk aşılamami oldum tutmadı şimdi 2.aşılamayı oldum Hayırlısı ile olucak inaniyorum

Amiiin Allahım bizim gibi isteyen herkese nasip etsin sizinde ilk aşılamadan sonraki günlerde kasık ağrınız oldumu

İnşallah birlikte güzel haberler alırız test nezaman yapmayı düşünüyorsunuz
Regl günümü beklemeyi düşünüyorum. 17 Aralık gösteriyor sistem. Gerçi bugün ufak bir lekelenme ve çok ağrım oldu. Daha önce de böyle olduğunda erken gelmişti adetim. O yüzden teste gerek kalmayabilir
Sen ne zaman düşünüyorsun?

Benimde hiç umudum yok test yapmayı düşünmüyorum adetimi bekliyorum hüngür hüngür ağlayasım geliyo içimden

Arkadaşlar sabah saat 10 da aşılamamı oldum. Ancak aşılama sonrası kan geldi. Ve şuan hala az az geliyor biraz acıdı sanırım o yüzden. Birde sağ yumurtalığımda hafif kramplar var normal değil mi?

Arkadaşlar sabah saat 10 da aşılamamı oldum. Ancak aşılama sonrası kan geldi. Ve şuan hala az az geliyor biraz acıdı sanırım o yüzden. Birde sağ yumurtalığımda hafif kramplar var normal değil mi?
Bende hiç lekelenme olmadı ama kramplar vardı oyüzden bilemiyorum canımhayırlı olsun

Benim ilk asilamada 2 gün gelmişti canım doktorum korkma normal demişti ama 2.asilamada hic yoktu

Teşekkür ederim canım cevabın için bugün gelmedi hiç az az reglin son günü gelen koyu renkli akıntım geldi sadece insan aşılama olunca vücudundaki her şeyi takip ediyor

Kızlar ben dikkat ettim kısırlık sorunu yaşayanların çoğu uzun vadede olsa tedavılerde bir şekilde gebeliği elde ediyor. Sabır edelim. Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bende bekliyorum zaman geçmiyor ama elden gelem başka bir şeyde yok. Hep diyorum ki allahım sen güzel bir sonuç eyle, bende buradan yaşadıklarımı ve sonuçumu umut olmak adına yazayım diyorum

Amin allahım emek eden hakeden herkese nasip etsin güzel olur canım

Erken gelmiş, neyse ki seni gün bekletip umutlandirmamis. Bu da sağlık diyip sukredicez kuzum elden ne gelir. Çok şükür en azından sağlık probleminiz yokmuş. En azından doğal yollarla bile hamile kalabildiğini biliyorsun. Size en hayırlı zamanda gelecek bebeğiniz inşallah
Benimde bugün yarın eli kulağında. Göğüslerim çok sis ve uçlari aciyor. Dün isyan ettim resmen, yine umitleniyorum sonuc negatif olacak biliyorum diye. İlaçlarda bizi böyle psikolojiye sokuyor

İnşallah Allahım bize güç kuvvet versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…