- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Aşılama yaptırdığımız günü de saymıyor muyuz ben öğleden önce saat 11 yaptırdım o günü de hesaplıyorum bu yüzden 9u bugün dedim. Bende pcos görüntüde var ama değerlerim normal yani bir sorun yok sebepsiz kısırlık demek oluyormuş, doktor öyle dedi. Pcos lu hastayı daha çok seviyoruz verim alma ihtimalimiz diğer hastalara göre bir tık daha iyi dedi. Ben bir buçuk aydın tedavi görüyorum hep hastane hastane sürekli yumurta takipleri ilaçlar şimdiden psikolojik yönden kendimi iyi hissetmiyorum. Herkese güçlü ol derken şimdi ben depresyona girdim resmen. 24 ünde doktor kan vermeye çağırdı. Yinede gideceğim en azından bir sonraki tedavi için konuşuruz. Seni kaçında çağırdılar canım teste. 11. Günde test negatif çıkıp 15. Günde testi pozitif çıkan biri vardı okumuştum. İnşallah bir mucize olur bizeCanım tamam bende 10unda oldum bugün ayın 18i 8 gün olmuş oluyor. Cumadan cumaya 7 gün yani bir hafta bugün cumartesi 8 gün.
Senin sebepsiz miydi pko mu vardı Canım kusura bakma vallahi karisiyor
Benimde ciddi sorunum yok eşim de iyi değerler. Ama olmuyor. Bu aralar bende çok gergin ve mutsuzum. İnsan üzülüyor maalesef. Çevremdeki bütün arkadaşlarımın ilk aylarda oldu hayta evlenip iki ay sonra gene kalan bile var. Çok şanşlılar gerçekten. Tüp bebeğe geçmek istiyorum biran önce. O da anca üç ay sonra falan olur en erken. Daha iki aşılama daha denenecek bendeAynen canım ya moralim de bozuluyor diğer insanların nasıl hemen oluyor bizim neden olmuyor ciddi bir sorun da yok herşey normal gozukuyor ümidimi kaybetmek üzereyim
Canım hani normal sayarken de o günü saymıyoruz ya yine öyle. Cuma yaptırdık saymaya cumartesiden başlıyoruz diğer cumada tam bir hafta oluyor. Ay kusura bakma ama kuzum anlatmak istedim yanlış anlaşılmak istemem. Bugün bizim 8. Günümüz oluyor o yüzden ama keşke 9 olsaydı bi gün daha eksilirdiAşılama yaptırdığımız günü de saymıyor muyuz ben öğleden önce saat 11 yaptırdım o günü de hesaplıyorum bu yüzden 9u bugün dedim. Bende pcos görüntüde var ama değerlerim normal yani bir sorun yok sebepsiz kısırlık demek oluyormuş, doktor öyle dedi. Pcos lu hastayı daha çok seviyoruz verim alma ihtimalimiz diğer hastalara göre bir tık daha iyi dedi. Ben bir buçuk aydın tedavi görüyorum hep hastane hastane sürekli yumurta takipleri ilaçlar şimdiden psikolojik yönden kendimi iyi hissetmiyorum. Herkese güçlü ol derken şimdi ben depresyona girdim resmen. 24 ünde doktor kan vermeye çağırdı. Yinede gideceğim en azından bir sonraki tedavi için konuşuruz. Seni kaçında çağırdılar canım teste. 11. Günde test negatif çıkıp 15. Günde testi pozitif çıkan biri vardı okumuştum. İnşallah bir mucize olur bize
İnşallah olmazsınız hamilesinizdirBende regle olucakmışım gibi his var içimde
Amin amin Allah herkesin yüzünü güldürsünİnşallah olmazsınız hamilesinizdirDeğilsenizde üzülmeyin bolbol dua edelim birbirimize
Aşılama yaptırdığımız günü de saymıyor muyuz ben öğleden önce saat 11 yaptırdım o günü de hesaplıyorum bu yüzden 9u bugün dedim. Bende pcos görüntüde var ama değerlerim normal yani bir sorun yok sebepsiz kısırlık demek oluyormuş, doktor öyle dedi. Pcos lu hastayı daha çok seviyoruz verim alma ihtimalimiz diğer hastalara göre bir tık daha iyi dedi. Ben bir buçuk aydın tedavi görüyorum hep hastane hastane sürekli yumurta takipleri ilaçlar şimdiden psikolojik yönden kendimi iyi hissetmiyorum. Herkese güçlü ol derken şimdi ben depresyona girdim resmen. 24 ünde doktor kan vermeye çağırdı. Yinede gideceğim en azından bir sonraki tedavi için konuşuruz. Seni kaçında çağırdılar canım teste. 11. Günde test negatif çıkıp 15. Günde testi pozitif çıkan biri vardı okumuştum. İnşallah bir mucize olur bize
Reglime henüz 10 gün varken bu kanamayı yaşadım inşallah yerleşme kanamasıdır devamı olmadı bakalım beklemedeyim halaCanım reglene kaç gün var, yerleşme kanaması olabilir mi acaba. Ben aşılamada hiç bir damla bile ne o zaman ne şimdi hala hiç kanama yaşamadım. Ama reglende yaklaşmış olabilir. Düzensizlik oluyor ya bazen. Net anlamak İçin mecbur bekliycez. Beklemek de zor
Benim yaş 30, iki yıldır bekliyorum ben neredeyseCanım hani normal sayarken de o günü saymıyoruz ya yine öyle. Cuma yaptırdık saymaya cumartesiden başlıyoruz diğer cumada tam bir hafta oluyor. Ay kusura bakma ama kuzum anlatmak istedim yanlış anlaşılmak istemem. Bugün bizim 8. Günümüz oluyor o yüzden ama keşke 9 olsaydı bi gün daha eksilirdi
Kaç yaşındasın canım kaç yıldır deniyorsun benim 1 buçuk yıl oldu çikolata kistim var başa bela hafifte yumurta tembelliğim var. Tek yumurtam oluyo genelde biraz geç büyüyor. O da kilodan sanırım biraz fazlam var
Benim adetim 25i aşılamami başka doktor yaptı canım kendi doktorum eğitime gitmişti. Yapan doktorda 15 gün sonra kanda gebeliğin belli olur dedi. Böyle olumlu konuştu bi hoşuma gitti onu demesitabi nasip kısmette yapan doktor da iyi çıktı allahtan ilgilenen bi doktormus
1 saat yatırdı beni işlem yaptığı siringayla spermleri verdikleri hatta bantladi alttan da gazlı bezle sıkıştırdı öyle bekletti beni
Ben hataydayim 25 yaşındayım ama ağustostan beri bekliyorum aşılamayi. Eşim aniden göreve gitti tam aşılamaya başlayacakken. Üzülmüştüm ama dedim belki geç olacak o zaman tutacak diye. Şuan o yüzden çok stresli bekliyorum. Sabah test yaptım yine negatif ama sonradan sanırım kuruma çizgisi oldu çok hafif çizgi var gibiydi emin bile olamadım. Benimde çikolata kistim var biraz o yönden acele ediyorum yumurtalık rezervini kalitesini etkiliyor çünkü. Daha da büyürse sıkıntıBenim yaş 30, iki yıldır bekliyorum ben neredeysebugün 9 olduk o zaman. Benim göğüslerim hala ağrıyor. Sadece göğüs ağrısı devam ediyor. Kasık falan yok. Canım sen yaş kaçtı. Birde hangi hastanede yaptırmıştın aşılamanı
Kuzummm erken test yapmışsın olsa bile tam çıkmaz. Yarın 10. Gün ya acaba erken gebelik testi mi yapsak diyorumBen hataydayim 25 yaşındayım ama ağustostan beri bekliyorum aşılamayi. Eşim aniden göreve gitti tam aşılamaya başlayacakken. Üzülmüştüm ama dedim belki geç olacak o zaman tutacak diye. Şuan o yüzden çok stresli bekliyorum. Sabah test yaptım yine negatif ama sonradan sanırım kuruma çizgisi oldu çok hafif çizgi var gibiydi emin bile olamadım. Benimde çikolata kistim var biraz o yönden acele ediyorum yumurtalık rezervini kalitesini etkiliyor çünkü. Daha da büyürse sıkıntı
Kuzum yerleşme kanaması 3-5 gün kala oluyor genelde regleye ama tabi herkesin vücûd dili gelişimi farklı belli olmaz bu işler. Allahım duysun sesimizi inşallah yerleşmedir canım benim. GüZel haberini bekliyoruzReglime henüz 10 gün varken bu kanamayı yaşadım inşallah yerleşme kanamasıdır devamı olmadı bakalım beklemedeyim hala
Canım benim üzüldüm adına ama mücadele de pes etmeyeceğiz. Bende de pcos var bende iki senedir bekliyorum yok. Aşılama oldum bugün 9. Gün sadece göğüs hassasiyeti var. O da ilaçların etkisi büyük ihtimalle umudum yok aşılamada. Tüp bebeği bekleyeceğim tek umudumBende ayın 6 sında olmuştum aşılama pcos var bende de 4 buçuk yıl oldu evleneli ve dün adet oldum malesef tutumadı
Tüp bebeğe gerek kalırsa artık rapor falan alırız öyle olunca göreve gondermiyorlarmis sanırım. Erken gebelik testiniKuzummm erken test yapmışsın olsa bile tam çıkmaz. Yarın 10. Gün ya acaba erken gebelik testi mi yapsak diyorum. Erken gebelik testi daha güvenilir sanırım Canım valla benim yumurtalık rezervim yüksek çıkmasına rağmen oluyor. Onlara çok takılma bence. Birde yaşın çok elverişli tadavilere sadece ihtiyacın olan şey sabır. Çikolata kisti ile gebelik kalan çok yazan burda Bende hiç gebelik belirtisi yok diye korkuyorum test yapmaya o yüzden tutuyorum kendimi çünkü daha bugün 9.gün gebelik belirtileri 2.haftadan sonra belli oluyormuş bir de daha çok bir doktor sitesinde okudum Bu arada tüp bebeğe geçtiğinizde eşin görevde olsa bile sperm dondurdukları İçin sorun olmaz. Benim umudum tüp bebek. İlk başlarda olsa dayanamayıp birsürü test yapmıştım bile ama şimdi nasıl umutsuzsam hala yapmadım
İnşallah canım hepimiz içinKuzum yerleşme kanaması 3-5 gün kala oluyor genelde regleye ama tabi herkesin vücûd dili gelişimi farklı belli olmaz bu işler. Allahım duysun sesimizi inşallah yerleşmedir canım benim. GüZel haberini bekliyoruz
Eşimin değerleri de iyi canım benim. Eşim le konuştum az önce bende yarın erken gebelik testi yapayım mı diye hayır dedi kendimi boşuna germe Zaten 4 gün sonra kan testi vericez dedi. Çünkü dediğin gibi silik çıkıyor o da ilaçların etkisinden. Ve insanı ümitlendiriyor daha kötü sanki. Bir de ben bebek geliyor gibi hissetmiyorum zaten kasık ağrım falan yok ya ondan sanırım. Senin test günün ayın kaçı kuzum yazmışmıydıb hatırlayamadım karışıyorTüp bebeğe gerek kalırsa artık rapor falan alırız öyle olunca göreve gondermiyorlarmis sanırım. Erken gebelik testiniPapatyamveben-Mavi yaptı hep silik çizgi çıktı beta 1.7 çıktı ve adet oldu o yüzden ona da pek güvenemiyorum. Benim hiç rezervime bakmadı doktor ultrasonla görüyorlarmis ya yumurta sayısına göre anlıyorlarmis belki ondan. Ama ben yine de temkinli yaklaşıyorum 1 buçuk yıldır deniyorum o zamandır da benle bu kist. 3cm hiç büyümedi şükürler olsun. Sağ tarafimda kist ve hepte ordan gelisiyordu yumurtam. Hafif yumurta tembelliği de var belki ondan ama bu sefer solda 20 mm sağda 17 mm oldu inşallah faydası olur. Eşinizde bi problem var mı benim eşimde sorun çıkmadı hatta doktor sonucu görünce çok iyi olmaması için hiç bir sebep yok nasıl bu zamana kadar olmaz demişti çok üzülmüştüm duyunca
Bu arada arada adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor akıntıyı pek Takip edemiyorum fitil kullandigim için. Bazende belim ağrıyor bilemiyorum iğnelerin etkisi mi. Aşılama olduğumdan beri hep kasık ağrım vardı inşallah güzel sonuç alırız
25i adet günüm doktor aşilamadan 15 gün sonra kan testinde belli olur dedi bana. Benim eşimde istemiyor yapmamı ama elimde değil ki iste.. ama benim catlatma ignesinde hep ignenin etkisi erken geciyor 6. Günde cok silik çıktı bir daha da çıkmadı. Ben az önce dayanamadım 2 tane erken gebelik 3 tane de kaset test aldık geldik. Erken olanı yaptım bisey çıkmadı negatif..Eşimin değerleri de iyi canım benim. Eşim le konuştum az önce bende yarın erken gebelik testi yapayım mı diye hayır dedi kendimi boşuna germe Zaten 4 gün sonra kan testi vericez dedi. Çünkü dediğin gibi silik çıkıyor o da ilaçların etkisinden. Ve insanı ümitlendiriyor daha kötü sanki. Bir de ben bebek geliyor gibi hissetmiyorum zaten kasık ağrım falan yok ya ondan sanırım. Senin test günün ayın kaçı kuzum yazmışmıydıb hatırlayamadım karışıyor
Bir yanım da fena dürtüklüyor beni yap diye. Normal test yapsam etkili olur mu acaba yarın sabah İçin. Evde bir tane hazır var öyle25i adet günüm doktor aşilamadan 15 gün sonra kan testinde belli olur dedi bana. Benim eşimde istemiyor yapmamı ama elimde değil ki iste.. ama benim catlatma ignesinde hep ignenin etkisi erken geciyor 6. Günde cok silik çıktı bir daha da çıkmadı. Ben az önce dayanamadım 2 tane erken gebelik 3 tane de kaset test aldık geldik. Erken olanı yaptım bisey çıkmadı negatif..Yarın sabah tekrar yapicam bakalım hiç umudum yok ama
Benim de ağrı bazen oluyor arada girip çıkıyor şuan
Günaydın ben yaptim az önce tertemiz negatif çıktı yine.. Erken mi bilemiyorum ama erkenden öğrenenler gördükçe umudum kalmıyorBir yanım da fena dürtüklüyor beni yap diye. Normal test yapsam etkili olur mu acaba yarın sabah İçin. Evde bir tane hazır var öyle10 gün olacak yarın ne kadar etkili olur biilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?