- Konu Sahibi Papatyamnm
-
12 gün sonra kan testi verin insallah sesinledir bebisinMerhaba. Bende bu ay ilk defa aşılama oldum. 1 Aralık'ta yapıldı. Şuan bekleme sürecindeyim. Çok ümitli değilim nedensehiçbir semptom tutmuyor bence çünkü şimdiye kadarki aylarda çoğu semptomu yaşadım ben ve sonuç Negatifti. Mesela 2 gündür midem kalkıp duruyor ama daha önce bunuda yaşamıştım alt kasık ağrım var vaginaya vuran ve midem bı garip dediğim gibi
Aslinda seni korkutmamak için demedim aciyorBenim canım çok acıdı sanırım bünye ile ilgili. Aşılama esnasında ayrıca yumurtalıklarda yüksek kramplar olduben hemşirenin kolunu sıktım yazık oldu kıza
İnşallah canım rabbimin vardır bildiği ama aşılama heyecanı yaşayamıyorum iki aydır yumurta büyümedigi içinAşılamamı oldum yoldayım. Ama hiç yumurtan çatlamış mı diye bakmadılar. Dün değil evvelsi gün çatlatma iğnemi oldum sadece. İnşallah olur yumurtan kuzum önümüzde ay. Pes etmek yok
Benimde ilk aşılamam. 1 tane 23 mm çapında Folikul vardı. Çatlatma iğnesi sonrası yapıldı.İlk aşılamam 14 gün sonra belli olur dedi sizin acaba?
İnşallah12 gün sonra kan testi verin insallah sesinledir bebisin
Aşılamam yapıldı kuzum çok şükür. Aşılama iki dk sürdü. İlk 20 dk uzandım bekledim. Arabada da arka koltukta uzanarak geldim ne olur ne olmaz diyenNaptin canim nasil gecti nasilsin
Insallah kuzum hayirl olsun simdidenAşılamam yapıldı kuzum çok şükür. Aşılama iki dk sürdü. İlk 20 dk uzandım bekledim. Arabada da arka koltukta uzanarak geldim ne olur ne olmaz diyenEve geldim çok dolanmayaya çalışıyorum. 14 gün sonraya test vermeye çağırdılar. Herşey güzeldi sadece aşılama da çok ağrım oldu bi 7-8 dk . Bünyeden bünyeye fark oluyor sanırım bu da. Şimdi bekleyeceğiz bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Biz çatlatma iğnesinden 2 gün evvel bıraktık ilişkiyi doktor bize 4 gün perhiz verdiBenimde ilk aşılamam. 1 tane 23 mm çapında Folikul vardı. Çatlatma iğnesi sonrası yapıldı.
İnşallahBana hep regl tarihinden 1 hafta sonra bak diyip geçiyor. Bende kafama göre takılıyorum geçen ay bakmama gerek kalmadı, bat tan 1 gün önce regl oldum.
BİRDE kizlar birşey sormak istiyorum. Bize gün aşırı ilişki dedi aşılama sonrası. Biz çatlatma iğnesinden 1 gün önce ve aşılamadan 1 gün sonra birliktelik yaşayıp bıraktık. Ondan da olmaya bilir gibi geliyor şimdidesize kaç gün birliktelik verdi?
Bizede 3 gün dedi. Pazar ilişki oldu Çarşamba aşılama.Biz çatlatma iğnesinden 2 gün evvel bıraktık ilişkiyi doktor bize 4 gün perhiz verdi
Doktorum yeni arastirmalara göre çatlatma iğnesinden önceki yani yumurta 17 mm çapında iken olan ilişkinin sonraki ilişkilere göre daha etkili olduğunu söyledi. Sanırım catladiginda sperm yumurtanın yanında hazırda beklediği için öyle diyorlarBiz çatlatma iğnesinden 2 gün evvel bıraktık ilişkiyi doktor bize 4 gün perhiz verdi
İnşallah canım rabbimin vardır bildiği ama aşılama heyecanı yaşayamıyorum iki aydır
Sonucu da yazıcam kuzum burayaInsallah kuzum hayirl olsun simdiden
Sonrasında perşembe ve cumartesi mutlaka ilişki istiyorum gerisini siz bilirsiniz dedi bizde sadece o günler birlikte oldukBizede 3 gün dedi. Pazar ilişki oldu Çarşamba aşılama.
Sonrasında verdi mi peki
Hiç bilmiyorum vallahiDoktorum yeni arastirmalara göre çatlatma iğnesinden önceki yani yumurta 17 mm çapında iken olan ilişkinin sonraki ilişkilere göre daha etkili olduğunu söyledi. Sanırım catladiginda sperm yumurtanın yanında hazırda beklediği için öyle diyorlar
İnşallah güzel haber bekliyoruz cnmSonucu da yazıcam kuzum buraya
Bu arada sizinde kasık ağrınız varmı benim çok var adet olacakmışım gibiDoktorum yeni arastirmalara göre çatlatma iğnesinden önceki yani yumurta 17 mm çapında iken olan ilişkinin sonraki ilişkilere göre daha etkili olduğunu söyledi. Sanırım catladiginda sperm yumurtanın yanında hazırda beklediği için öyle diyorlar
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım umut dolu heyecanlarKızlar az önce çatlatma iğnemi oldum. Pazar günü aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım
Bu arada sizinde kasık ağrınız varmı benim çok var adet olacakmışım gibi
Herhangi bir problem var mı peki?Hiç bilmiyorum vallahiinşallah tutmuştur okadar cok dua ediyorumki benim ilk aşılamam daha önce doğal yollarla bir kere hamile kaldım oda düşük oldu
Hayırlı olsun inşallahKızlar az önce çatlatma iğnemi oldum. Pazar günü aşılamam yapılacak çok heyecanlıyım
Bizde hiçbir sorun yok sadece eşim işi dolayısıyla olmadığı için deneyemiyoruz malum herdenemedede tutmuyor oyüzden izne geldiğinde böyle denedik inşallah olur benimde karnım çok şiş progestan yapıyor diye düşünüyorumHerhangi bir problem var mı peki?
Bende pcos var. Bizde 2 yıldır korunmasız ilişki. İlk ovulasyon takibini geçen sene ocakta yaptım olmadı. Mart ve Nisan da klomen denendi işe yaramadı yarım kaldı. Mayısta ilk femera tedavisi yapıldı işe yaradı Folikul oluştu ama sebepsiz tutmadı. o arada babamı kaybettim kendimi toplamak için zaman verdim geçen ay tekrar denedik olmayınca bu ay bı aşılama deneyelim dedi.
Kasık ağrım var, alt kasık ağrısı. Şiş hissediyorum o bölgeyi. Birde bende garip bı şekilde göbek çevremde cildim yanıyor dokununca. Arastirmadim bile çok saçma. İlaç yan etkisi diye düşündüm.
Birde midem bı garip ne yalan söyleyeyim. 2 gündür boğaza baskı olunca öğürme hissi olur ya ona benzer oluyor. Bugün de akşam başım döndü.
Ama sonucu biliyorum. Yüzde 90 hepsi psikolojik. Nedense artık umitlenemiyorum. Peste edemiyorum. Henüz hiç şu 2. Çizgiyi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?