Aralık ayında aşılama olacaklar buyrun

Tabiki devlette de var ben 9 bin alıyormuş devlet tüp bebek ücreti diye duymuştum hatta denemeye değer bence imkanı çok zorlamadan . Yok canım olmaz öyle bişey kaç kere kontrol ediyorlar her kullandıkları şeyde barkot yapıştırıyorlar ve her aşamada kontrol ediyorlar ama şöyle dusun. Gidiyorsun labaratuvara senden önce sperm verenlerde var hepsinin ki yikaniyo karisma ihtimali varsa bu özel devlet arasında bı ayrim farkı değil bence

Aşılama sayisi 2 ye düştü biliyorum.

@papatyamve bugün kontrole gittim kendiliğinden çatlamış yumurta yarin aşılama olcak sen naptin gittin mi kontrole canim

@papatyamve bugün kontrole gittim kendiliğinden çatlamış yumurta yarin aşılama olcak sen naptin gittin mi kontrole canim
Canım bende ıcımden senı gecırdım ,sende bana yazmıssın ay cok sevındımmmm hadi inşallaahh hayırlısı olsun pozitif olsun sonucun.
bende bugun gittim 15mm ıkı tane yymurta vardı bırde 14 sanırım. cumartesı 9da tekrar bakıcaklar tam ıstenılen boyuta gelmemiş kuzum. bnımkı bu haftasonu kaldı

Yogunluktan anca yazabildim bende Insallah canım kendiliğinden çatlayınca yumurta yoktu tüplere girmiş dedi oyuzden tutar mi tutmaz mi bilmiyorum açıkçası hayirlisi bakalim. Pazartesi gününe kadar buyur pazartesi olur senin Aşılamada. Havuç ye mis gibi şifa olsun

Haklısın insan yoruluyor ya,
Tutar inşallah canım belkide daha iyidir böylesi.
Aynen ya incirle havuc yiyim ben

Bugün reglemin 9.günü gelişmekte olan bir tane yumurta göründü 12 mm. Bir az değil mi ya doktor en faZla iki yumurta olursa aşılama yaparım derim. Üç yumurta okursa aşılama iptal olacakmış

Bugün reglemin 9.günü gelişmekte olan bir tane yumurta göründü 12 mm. Bir az değil mi ya doktor en faZla iki yumurta olursa aşılama yaparım derim. Üç yumurta okursa aşılama iptal olacakmış
Canım ben de geçen ay tek yumurtayla aşılamaya girdim o da tutmadı.iki yumurta olunca ikiz ihtimali yüzde 5 den az dedi doktor bana.internette okuduğuma göre de yumurta sayısı çok olursa aşılama iptal oluyormuş ya da tüp bebekle devam ediliyormuş sanırım çoklu gebelik olmaması için.bende bu ay ikinci aşılamaya başlıcam inşallah tutar tutmazsa tüp bebeğe geçicem.doktor aşılamada 2 kere deniyoruz 3 ve üzerini önermiyoruz dedi bakalım artık

Kuzu gittim sabah sağda 17 solda 20mm iki yumurta var, bu akşam 11,de iğneyi olcak pazartesi sabah aşılama dedi.
Sen ne yaptın canım
Maşallah çok güzel büyümüşler dün aşılama oldum okadar aksilik olduki bekledik sonra eşimin değerleri kötü oldu. Sanki olmıycak birseyi zorluyormus gibi hissettim gerisi allahdan artik

Benim iki aşılamam da olumsuz oldu. Zaten de ümitsiz yaptırdım ikisini de pek beklentiye girmedim. Tüp bebek için 2. Randevuya gitmeden hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.. ama ilk aşılamada hamile kalan da çok fazla var. Rabbim herkesün gönlüne göre versi. Aratmasın allahım.. çok çok zor

Maşallah çok güzel büyümüşler dün aşılama oldum okadar aksilik olduki bekledik sonra eşimin değerleri kötü oldu. Sanki olmıycak birseyi zorluyormus gibi hissettim gerisi allahdan artik
Hayırlısı kuzum hiç oyke düşünme, 1milyon ile tutan okudum.vir sperm yeterli iyi düşün inşallah Rabbim nasip etsin bu ay

Maşallah ne güzel ya

Pazartesi kontrole gideceğim başka yumurta var mı diye, hemde gelişen yumurtaya bakacaklar kaç mm diye. İnşallah üçüncü yumurta ortaya çıkmaz iptal olmasın ya ben bu tedaviyi çok bekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…