- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
İnşallah canım güzel haberler verirsin inşallahBenim de bir hafta sonra aşılamam var. Bende çok heyecanlıyım. Bebişim odası var bomboş kullanmıyoruz bekliyor öylebiran önce gelse de içini dizsem artık
Tabiki devlette de var ben 9 bin alıyormuş devlet tüp bebek ücreti diye duymuştum hatta denemeye değer bence imkanı çok zorlamadan . Yok canım olmaz öyle bişey kaç kere kontrol ediyorlar her kullandıkları şeyde barkot yapıştırıyorlar ve her aşamada kontrol ediyorlar ama şöyle dusun. Gidiyorsun labaratuvara senden önce sperm verenlerde var hepsinin ki yikaniyo karisma ihtimali varsa bu özel devlet arasında bı ayrim farkı değil benceİşte kuzum bakalım benim evlilik yıl tutuyor. Üç defa aşılama denedikten sonra tutmazsa rapor veriyorlar. Devlette tüp bebek var mı emin değilim amaAşılamaha gözüm kapalı giriyorum basit bir işlem olduğu İçin sadece devlet özel fark etmiyor spermler ya karışırsa diye içimde tedirginlik var.
Aşılama sayisi 2 ye düştü biliyorum.İşte kuzum bakalım benim evlilik yıl tutuyor. Üç defa aşılama denedikten sonra tutmazsa rapor veriyorlar. Devlette tüp bebek var mı emin değilim amaAşılamaha gözüm kapalı giriyorum basit bir işlem olduğu İçin sadece devlet özel fark etmiyor spermler ya karışırsa diye içimde tedirginlik var.
Canım bende ıcımden senı gecırdım ,sende bana yazmıssın ay cok sevındımmmm hadi inşallaahh hayırlısı olsun pozitif olsun sonucun.@papatyamve bugün kontrole gittim kendiliğinden çatlamış yumurta yarin aşılama olcak sen naptin gittin mi kontrole canim
Yogunluktan anca yazabildim bende Insallah canım kendiliğinden çatlayınca yumurta yoktu tüplere girmiş dedi oyuzden tutar mi tutmaz mi bilmiyorum açıkçası hayirlisi bakalim. Pazartesi gününe kadar buyur pazartesi olur senin Aşılamada. Havuç ye mis gibi şifa olsunCanım bende ıcımden senı gecırdım ,sende bana yazmıssın ay cok sevındımmmm hadi inşallaahh hayırlısı olsun pozitif olsun sonucun.
bende bugun gittim 15mm ıkı tane yymurta vardı bırde 14 sanırım. cumartesı 9da tekrar bakıcaklar tam ıstenılen boyuta gelmemiş kuzum. bnımkı bu haftasonu kaldı
Haklısın insan yoruluyor ya,Yogunluktan anca yazabildim bende Insallah canım kendiliğinden çatlayınca yumurta yoktu tüplere girmiş dedi oyuzden tutar mi tutmaz mi bilmiyorum açıkçası hayirlisi bakalim. Pazartesi gününe kadar buyur pazartesi olur senin Aşılamada. Havuç ye mis gibi şifa olsun
Bugün reglemin 9.günü gelişmekte olan bir tane yumurta göründü 12 mm. Bir az değil mi ya doktor en faZla iki yumurta olursa aşılama yaparım derim. Üç yumurta okursa aşılama iptal olacakmışÇok heyecanlıyım ilk aşılamamı olacağım. Yarın ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım yumurtamı takip edecekler ve uygun gün de Aralık ayı içinde aşılamamı oluyor olacağımDoktorlar ikinizdede sorun yok dedi hatta yumurta rezervim yüksek çıktı eşimde de sorun yok. Bir yanım umıt bir yanım korku. Var araşılkta aşılama olacak. Heyecan var mı. İlk aşılama genel olarak hep başarısız mı oluyormuş böyle bir şey duydum. Var mı ihtimali. Sizde durumlar nasıl.
Canım ben de geçen ay tek yumurtayla aşılamaya girdim o da tutmadı.iki yumurta olunca ikiz ihtimali yüzde 5 den az dedi doktor bana.internette okuduğuma göre de yumurta sayısı çok olursa aşılama iptal oluyormuş ya da tüp bebekle devam ediliyormuş sanırım çoklu gebelik olmaması için.bende bu ay ikinci aşılamaya başlıcam inşallah tutar tutmazsa tüp bebeğe geçicem.doktor aşılamada 2 kere deniyoruz 3 ve üzerini önermiyoruz dedi bakalım artıkBugün reglemin 9.günü gelişmekte olan bir tane yumurta göründü 12 mm. Bir az değil mi ya doktor en faZla iki yumurta olursa aşılama yaparım derim. Üç yumurta okursa aşılama iptal olacakmış
Canimm naptin gittin mi doktora bugünHaklısın insan yoruluyor ya,
Tutar inşallah canım belkide daha iyidir böylesi.
Aynen ya incirle havuc yiyim ben
Kuzu gittim sabah sağda 17 solda 20mm iki yumurta var, bu akşam 11,de iğneyi olcak pazartesi sabah aşılama dedi.Canimm naptin gittin mi doktora bugün
Maşallah çok güzel büyümüşlerKuzu gittim sabah sağda 17 solda 20mm iki yumurta var, bu akşam 11,de iğneyi olcak pazartesi sabah aşılama dedi.
Sen ne yaptın canım
Benim iki aşılamam da olumsuz oldu. Zaten de ümitsiz yaptırdım ikisini de pek beklentiye girmedim. Tüp bebek için 2. Randevuya gitmeden hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.. ama ilk aşılamada hamile kalan da çok fazla var. Rabbim herkesün gönlüne göre versi. Aratmasın allahım.. çok çok zorÇok heyecanlıyım ilk aşılamamı olacağım. Yarın ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım yumurtamı takip edecekler ve uygun gün de Aralık ayı içinde aşılamamı oluyor olacağımDoktorlar ikinizdede sorun yok dedi hatta yumurta rezervim yüksek çıktı eşimde de sorun yok. Bir yanım umıt bir yanım korku. Var araşılkta aşılama olacak. Heyecan var mı. İlk aşılama genel olarak hep başarısız mı oluyormuş böyle bir şey duydum. Var mı ihtimali. Sizde durumlar nasıl.
Hayırlısı kuzum hiç oyke düşünme, 1milyon ile tutan okudum.vir sperm yeterli iyi düşün inşallah Rabbim nasip etsin bu ayMaşallah çok güzel büyümüşlerdün aşılama oldum okadar aksilik olduki bekledik sonra eşimin değerleri kötü oldu. Sanki olmıycak birseyi zorluyormus gibi hissettim gerisi allahdan artik
Maşallah ne güzel yaBenim iki aşılamam da olumsuz oldu. Zaten de ümitsiz yaptırdım ikisini de pek beklentiye girmedim. Tüp bebek için 2. Randevuya gitmeden hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.. ama ilk aşılamada hamile kalan da çok fazla var. Rabbim herkesün gönlüne göre versi. Aratmasın allahım.. çok çok zor
En iyi spermler 6 milyondu doktorda öyle söyledi 1 sperm yeterli . Bu arada gecen aydan farkli protestan verdi fitil ona başladımHayırlısı kuzum hiç oyke düşünme, 1milyon ile tutan okudum.vir sperm yeterli iyi düşün inşallah Rabbim nasip etsin bu ay
Evet aynen kuzum çok düşük degilmisEn iyi spermler 6 milyondu doktorda öyle söyledi 1 sperm yeterli . Bu arada gecen aydan farkli protestan verdi fitil ona başladım
Hayırlı haberler verelim artik güzelce. Bu ay olmazsa tuo bebek yolları görünüyor banaEvet aynen kuzum çok düşük degilmis
Bende kullanmıştım geçen ay fıtık hatta bir kutu da duruyo
Pazartesi kontrole gideceğim başka yumurta var mı diye, hemde gelişen yumurtaya bakacaklar kaç mm diye. İnşallah üçüncü yumurta ortaya çıkmaz iptal olmasın ya ben bu tedaviyi çok bekledim.Canım ben de geçen ay tek yumurtayla aşılamaya girdim o da tutmadı.iki yumurta olunca ikiz ihtimali yüzde 5 den az dedi doktor bana.internette okuduğuma göre de yumurta sayısı çok olursa aşılama iptal oluyormuş ya da tüp bebekle devam ediliyormuş sanırım çoklu gebelik olmaması için.bende bu ay ikinci aşılamaya başlıcam inşallah tutar tutmazsa tüp bebeğe geçicem.doktor aşılamada 2 kere deniyoruz 3 ve üzerini önermiyoruz dedi bakalım artık
İnsallahh canım hayırlısıyla olsunHayırlı haberler verelim artik güzelce. Bu ay olmazsa tuo bebek yolları görünüyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?