mrb arkadaşlar....hepinize öncelikle bu zorlu yolda sabır ve şans diliyorum allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.....bu başlığı açtım çünkü bu heyecanlaı süreci gelişmeleri birlikte yaşayalım istedim...hayırlı olur inşallah....
ben hikayemi anlatayım....ben pco hastasıyım ve 14 aya kadar kendi denemelrime rağmen hamile kalamadım ancak 14. ayda ilk aşılamamla üçüzlerime hamile kaldım....ancak maaalesef sonu çooooook kötü bitti....
10.haftamda çok fazla kanamam oldu 10 gün sürdü ama bebişlerimin hepsi iyiydi daha sonra doktor çok riskli olduğunu ve azaltma yaptırmamız gerektiğini söledi 11 haftalıkken azaltma yapıldı ve ikizlrimle kaldım herşey yolundaydı ki....13. haftamda ikizlerimden birisini düşük yaptım ve doktorum büyük ihtimalle sonuncu da düşer dedi....1 hafta hastanede yattım ve düşük olmasın diye dikiş atıldı 1 hafta sonra taburcu oldum son meleğim mucizevi bi şekilde 25. haftaya kadar dayandı kilosu gelişimi herşeyi süperdi.....ama 25. haftamda aniden suyum geldi ve doğum yaptım bebeğim 3 gün küvezde kaldı 1 kere görebildim 900 gram doğmuştu...maalesef 3. gün sabah 5 te doktor o kulaklarımdan hiç silinmeyen sesiyle bebeğinizi kaybettik dedi...çok zor tutmuştum onu nelere katlanmıştım aylarca sadece yatmıştım...ama olmadı....
neyse bir süre dünyam kapkaraydı herşey boştu dünyam yıklımıştı psikolojim bozuktu herşeyden nefret ediyodum üstelik sezeryan olmuştum ve o ağrıyla her an o anı yaşıyodum...
ama şimdiiiiiiiii yepyeni umutlarla doluyum üzerinden henüz 3 ay geçti ama ben bütün riskleri göze aldım ve tekrar aşılama yoluna koyuldum....dün adet söktürücüye başladım haftaya iğnelerime başlıcam puregonla yola başlıyoz....bakalım sonuç ne olacak çok heyecanlıyım.....inşallah tekrar o güzel günleri yaşarım....ama inşallah sonu mutlu biter....sizlere de allah yardım etsin kızlar hadi bana katılın sonuçları birlikte bekleyelim...heyecanı birlikte yaşayalım...sevgiler...
a.s.