Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aramızda 3-4 hafta vardı sana yetişmişim bende bugün 33 e giriyorum.bizimki 2 hafta öne geçti gene.dr iri yapılı olcak dedı. birde benimki 1 ayı geçti galiba ters duruyor doğum şeklimiz ona bağlı inşallah döner diye dua edıyorum.bende herşeyı hazırladım ağrılar başladı hafif bende.oturup kalkrken yatakda dönerken falan hissedeıyorum baya.kötü kötü rüyalar görüyorum hep kızımla ilgili doğumla ilgili.sağlıklı bır şekılde kucağımıza alırız inşallah.

nbr fesleğen uzun zaman olmuş görüşmeyeli.sayılı günler kaldı artık bekliyoruz babasıyla oğlumuzu şuan herşey normal yolunda gidiyor.normal doğum istiyorum son anda aksilik çıkmazsa.3ünden sonra bekleyin dedi doktorum odası eşyaları vs hemen hemen hazır bakalım sizin kızınız nasıl annesi sen nasılsın?

bizde iyiyiz .benım kız yaramaz şimdiden yerınde durmuyor. kontrole gittiğimizde dr normal duruyor dönmüş demişti. 2 aydır falan tersti. kontrolden sonra 3 gün hiç hareket tekme falan yoktu.korktuk tekrar gittik hanımefendi yıne ters dönmüş. onun için oynadığını hissetmemişim. son 3 gündür gene aşırı hareketlı normale döndü galiba. yarın kontrolümüz var. benim doğumda eylülün son haftası yada ekımın ılk haftası falan tabiii normal doğum olursa.ters durusa gene sezaryen olcak.bide benimki baya tombiş iri yapılı olcak 4 kiloyuda geçerse sezaryen. artık zaman yaklaştıkca daha bir heyecan kaplıyor insanı . benımde herşey hazırda bır tek hasta bezim eksik.hangi boyunu hangi çeşidini alcam karar veemedım.sen aldınmı.?kokusunu sen daha önce çekiceksın içine ne güzel. bir avazda sağlıklı bir şekılde gelir inşallah oğluşun.

slm oğlumuz doğdu cuma günü sezeryen olduğumdan biraz ağrılarım var ama ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.darısı fesleğen ve diğer arkadaşlarımıza

slm oğlumuz doğdu cuma günü sezeryen olduğumdan biraz ağrılarım var ama ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.darısı fesleğen ve diğer arkadaşlarımıza

allah analı babalı büyütsün inşallah.çok sevindim. normal doğum olucak sanıyodum. bir trslıkmı oldu sezeryen oldun?sanada çok geçmiş olsun canım.oğluşunla ilgili haberleri duygularını gene burdan paylaşmanı isterim. bende kızımın doğmasını istiyorum artık. 3 yada 4 haftam kaldı.kilosu falan nasıl ?

merhaba topigii başından okudumm.ikinizziide tebrikk ederim kardelern ve feslegen :)gözün aydın kardelen anneli babalı büyüsün insaallah bebişin.nazarlardan korusun.
feslegen sende insaallah saglıkla dogum yaparsın.Allah ikinizide sag selim kurtarsın.lütfen banada dua edermisin dogum sırasında edilen dualarkabul olurmuş

teşekkür ederim duan için.ayrıca doğumda edılen duaya ben de çok inanıyorum. halamın kızı sancısı başladığında eline adımı yazdı bebek doğana kadar allahım onada ver diye dua ettı. 2 ay sonra hamıle olduğumu öğrendim.adınıda söyle ederim niye etmiyim.:Saruboceq:

aayy canımm çokk duygulandım şimdii.Allah razı olsun senden nazan gür çok tşklerler cnm.Allahh senide insaaallah yavrunuda bir nefeste kurtarsın.Allah yavruna uzun saglıklı ömür versin insaallah

ne kadar güzel inşallah bizde yaşarız bu duyguları.

6 ekim öğleden sonra kızımı kucağıma alıcam. tombiş olduğumuz için sezeryen olcaz mecburen.

canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun.biz 19.gündeyiz genelde uslu bir bebeğim var ama bazen nedensiz ağlayabiliyor ve saatlerce sürüyor.e bunlar da hiç gözümde büyümüyor çünkü bebeğimizi kucağımıza almak için ne kadar mücadele ettik o kadar da olacak.
3500 gr 51 cm doğdu bizimki.dün tartıldı 3800 grdı.çok şükür gelişimi iyi anne sütü alıyor yanlız gündüzleri uyuyor geceleri saat başı uyanıyor ben de o yüzden gündüzleri fırsat buldukça uyuyorum hem artık gelen giden de azaldı bugün ilk kez başbaşa kaldık oğlumla şuan uyuyor o da bu ve diğer topicden gelecek arkadaşlarını bekliyor.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin tatlım bol bol dinlen ve uyu:)

ayın 28 inde salı günü nst çekımıne gittik.kızımın kalp atışları düzensizdi. acil sezeryenle 17.33 de masalımı kucağıma aldım.ertesı gün eve çıktık. şu an ikimizde çok iyiyiz.3.660 gr 52 cm doğdu.yaramaz kızımız kordonunu boynuna dolamış.

kardelen ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın bebişin nasıl?benım kız 3.5 aylık oldu herşey yolunda gidiyor. kızımla hayat daha bır güzelleşti.

kardelen ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın bebişin nasıl?benım kız 3.5 aylık oldu herşey yolunda gidiyor. kızımla hayat daha bır güzelleşti.

canım benim ewvet çok baktım msj atmış mısın diye şimdi profilinden baktım msjlarına bizimki 4.5 aylık oldu.tam bi küçük adam çok sevimliler yaa keşke hiç büyümeseler.gaz sancısı çok çektik yediklrime de dikkat ettim o kadar ama anlatamam.bu sırada kucağa da alışmıştı kollarım tutmuyordu.şimdi dahi iyi.bizimki tam 4 aylıkken 7200dü kilosu maşallah senin süt baya yaramış masala.ben becerebilirsem fotosunu koyacam mustinin bakalım:)

bende ara sıra bakıyorum kımse yazmıyor . bizde çok cektık gazdan .nurse harveys kullanıyoruz. onu vermesek gaz devam edıyor kızımda.şimdi 4 aylık 7.800 olmuş

başka hamile kalanlar da vardı bu topicten doğum yapmışlardır bilgilendirsinler bizi de....
fesleğen nasıl masalın gece uykusu vs?

1 ay önce hiç uyanmıyordu sabaha kadar uyuyordu. şimdi değişti en fazla 2 kere uyanıyor emziriyorum hemen uyuyor. 11-12 de uyuyor sabah en geç 9.30 da uyanıyor. yalnız 1 hafta öncesıne kadar gündüz uyumuyordu uyku gelıyordu 5-10 dk içinde uyanıyordu.şimdi 3 saatte bir falan uykusu gelıyor her yattığında 30-40 dk uyuyor. süreklı konuşalım onunla sohbetedelım istıyor biz çok konuşuyoruz onunla alıştı. 1.5 ay önce falandı galiba anne dedı şimdiş süreklı söylüyor 10-15 gün öncede baba dedı tam söyleyemesede .hatta dr a söyledım şaşırdı inanmadı ama gerçekten söylüyor. süreklı konuşyrum ama onla dışarı çıktığımızda anlasın anlamsın çevreyı anlatıyrum denızi ağaçları kuşları falan süreklı ama böyleyız.ek gıdaya ne zaman başlanıyor diye dra sordum . size gerek yok dedı sakın başlama dedı. kılosu önde gidiyor kızımın masallah. ay bunları birine anlattığımda falan nazar deger kımseye söyleme diyor ama elımde değil kızımın her yaptığı heyecanlandırıyor onu anlatırken içim içime sığmıyor. sende öylesındır eminim. kızımın bende resmını koycaktım ama yapamadım. oğlunu gördüm maşallah çok tatlı. allahım nazarlardan korusun.

ben de canım ilk başta baba der diye bekliyordum anne dedi.şimdi söylüyor ama ben söyletmeye çalıştığımda söylemiyor gülüyor.valla ben dışarı çıkaramıyorum durmuyor ağlıyor.arabada arkada oto koltuğunda çıldırıyor avaz avaz bağırıyor.evdeyiz hep ikinci dönem işe başladğımda nasıl olacak bilmiyorum bakalım artık.ben ek gıdaya başladım 1 ay oldu.muhallebi,kaşık mamaları meyve suları vs.yarın çorba verecem ilk kez tadını alsın istiyorum herşeyin.ben çok yemek seciyorum o benim gibi olsun istemiyorum.felak nas oku bol bol bişe olmaz inşallah.ben de bol bol konuşuyorum bizimki de aynen odadan çıktığımda ağlıyor.odaya girdiğimde susuyor hemen.cin gibiler ya inanılmaz akıllı bu bebekler valla:)benimki de 11 de uyuyor sabah 5 e kadar.emziriyorum geri uyuyorsonra 7 de kalktı mı keyfi ne zaman isterse öyle uyuyor beyfendi:)

bizim dişler çıktı çok huysuzduk 20 gündür falan nedenı buymuş. alltta 2 tane çıkıyor bitanesı çıktı diğerı çıkmak için çabalıyor hala.meme emmek istemiyodu masal bende neden diyordum bundanmış.5 aylık olmak üzereyız. biraz erken çıktı gibi. anneliğin ne demek nasıl bir şey olduğunu daha yenı algılıyorum inanırmısın.allah hekese yaşatsın eşi benzeri olmayan bır şey. hergün kızım uyanınca kocaman gülümseyince bütüün sıkıntıymış dertmiş hiç bişey kalmıyor.valla onu ısırmamak için kendimi zor tutuyorum:) allah sağlık sıhhat versın yavrularımıza.hayatın anlamı onlar valla.kızımdan önce ne kadar yalnız ve mutsuzmuşuz onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…