- 29 Aralık 2009
- 165
- 1
- 118
- 40
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #4.041
selammm!!! sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin Allah.biz 33.haftaya girdik bakalım.16sında gitmiştim doktora normal görünüyordu herşey bakalım haftaya tekrar gidecem.hareketler iyice arttı oğluşumun.odası arabası beşiği vs hazırlanıyor.hastane çantasını da hazırladım heran süpriz yapabilir diye.Allah tüm isteyenlere versin daha kucağımıza almadan mutluyuz inşallah aldıktan sonra katlanacak mutluluğumuz
aramızda 3-4 hafta vardı sana yetişmişim bende bugün 33 e giriyorum.bizimki 2 hafta öne geçti gene.dr iri yapılı olcak dedı. birde benimki 1 ayı geçti galiba ters duruyor doğum şeklimiz ona bağlı inşallah döner diye dua edıyorum.bende herşeyı hazırladım ağrılar başladı hafif bende.oturup kalkrken yatakda dönerken falan hissedeıyorum baya.kötü kötü rüyalar görüyorum hep kızımla ilgili doğumla ilgili.sağlıklı bır şekılde kucağımıza alırız inşallah.
nbr fesleğen uzun zaman olmuş görüşmeyeli.sayılı günler kaldı artık bekliyoruz babasıyla oğlumuzu şuan herşey normal yolunda gidiyor.normal doğum istiyorum son anda aksilik çıkmazsa.3ünden sonra bekleyin dedi doktorum odası eşyaları vs hemen hemen hazır bakalım sizin kızınız nasıl annesi sen nasılsın?
slm oğlumuz doğdu cuma günü sezeryen olduğumdan biraz ağrılarım var ama ikimiz de sağlıklıyız çok şükür.darısı fesleğen ve diğer arkadaşlarımıza
merhaba topigii başından okudumm.ikinizziide tebrikk ederim kardelern ve feslegen :)gözün aydın kardelen anneli babalı büyüsün insaallah bebişin.nazarlardan korusun.
feslegen sende insaallah saglıkla dogum yaparsın.Allah ikinizide sag selim kurtarsın.lütfen banada dua edermisin dogum sırasında edilen dualarkabul olurmuş
aramızda 3-4 hafta vardı sana yetişmişim bende bugün 33 e giriyorum.bizimki 2 hafta öne geçti gene.dr iri yapılı olcak dedı. birde benimki 1 ayı geçti galiba ters duruyor doğum şeklimiz ona bağlı inşallah döner diye dua edıyorum.bende herşeyı hazırladım ağrılar başladı hafif bende.oturup kalkrken yatakda dönerken falan hissedeıyorum baya.kötü kötü rüyalar görüyorum hep kızımla ilgili doğumla ilgili.sağlıklı bır şekılde kucağımıza alırız inşallah.
6 ekim öğleden sonra kızımı kucağıma alıcam. tombiş olduğumuz için sezeryen olcaz mecburen.
kardelen ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın bebişin nasıl?benım kız 3.5 aylık oldu herşey yolunda gidiyor. kızımla hayat daha bır güzelleşti.
başka hamile kalanlar da vardı bu topicten doğum yapmışlardır bilgilendirsinler bizi de....
fesleğen nasıl masalın gece uykusu vs?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?