• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben foruma bugün üye oldum sürekli takip ediyorum 31 aralıkta 2.aşılamamı olmuştum sonuç pozitif hiç kimse umudunu yitirmesin...

merhaba enerjik Allah sana saglıklı bir şekilde bebişini kucagına almayı nasip etsin bende tanı konulamayan infertilite hastasıyım 4 yıllık evliyim ve ilk günden beri bebiş istiyoruz bende etlik zübeyde hanım hastanesinde 2 kez aşılama yaptırdım ama olmadı bu ay ara verdim çünkü tekrar aynı yere gitmek istemedim bilmiyorum bu ayda beklemelimiyim arkadaşım numune hastanesi klinik şefi ömer ferit saraçogluna gidelim diyor ama kararsızım senin doktorunun özel muayenesi varmı acaba a.s.

bizim doktorumuzun özel muayenehanesi yok ama ilk muayenede öğretim görevlisi farkı yatırıyosunuz sonra herşeyiniz tüp bebek merkezinden takip ediliyo.aşılama yapıldığı gün de aynı ücreti yatırıyosunuz.

kardelencim hastaneye gittinmi?merak edıyorum bebişi gördünmü.gelır gelmez cevap yaz lütfen

canım doktora gittim yeni geldik eve.evet bebeği gördük ultrasounda göz kırpması gibi kalp atışları bi görünüyor bi kayboluyor.yanlız doktor biraz ürkütücü konuştu ilaçlar verdi düşük tehliken var dedi bisürü yasaklar koydu.tedirgin oldum ben de rahat bi insanım normalde ama ne bilim işte.neyse sen nasılsın canımmm

canım doktora gittim yeni geldik eve.evet bebeği gördük ultrasounda göz kırpması gibi kalp atışları bi görünüyor bi kayboluyor.yanlız doktor biraz ürkütücü konuştu ilaçlar verdi düşük tehliken var dedi bisürü yasaklar koydu.tedirgin oldum ben de rahat bi insanım normalde ama ne bilim işte.neyse sen nasılsın canımmm

canım içini ferah tut.benımde ilkınde böyle olmuştu hafif lekelenmeler vardı ben süreklı bu bebek yaşamıycak eninde sonunda kesın düşcek dydm.dr kızıyodu neyı aklına takarsan etkıloenıp düşük olmayacaksada düşürürsün dyodu.kafana takma dyodu. sende kafana takma bişey olcak deyıpte. ama çok dikkat et.ilişkıyı zaten yasaklamıştır heralde.iznemı ayrılcaksın şimdi napmayı düşünüyosun. bu arada ikiz değil anladığım kadarıyla.:teselli:

birde bişey sorcam.bu senın ılk hamıleliğinmi.yoksa benım gibi daha önce kaybın oldumu.

canım içini ferah tut.benımde ilkınde böyle olmuştu hafif lekelenmeler vardı ben süreklı bu bebek yaşamıycak eninde sonunda kesın düşcek dydm.dr kızıyodu neyı aklına takarsan etkıloenıp düşük olmayacaksada düşürürsün dyodu.kafana takma dyodu. sende kafana takma bişey olcak deyıpte. ama çok dikkat et.ilişkıyı zaten yasaklamıştır heralde.iznemı ayrılcaksın şimdi napmayı düşünüyosun. bu arada ikiz değil anladığım kadarıyla.:teselli:

canım yarın 15 tatile giriyoruz biraz dinlenirim bu arada.evet ya ilişkiyi yasakladı iki ay.sonra progesteron,folik asit bi de bi vitamin verdi bana.hamurişi yasak turşu,şalgam yasak,aşılama ile hamile kaldık diye mi bu kadar yasak anlamadım ki

kardelen bende aşılamanın yapıldığı günden beri progestan kullanıyorum doktor ilk muayeneye kadar kullan dedi acaba aşılamadan dolayımı kullanılıyo normal hamilelerde pek verilmiyo galiba...

canım yarın 15 tatile giriyoruz biraz dinlenirim bu arada.evet ya ilişkiyi yasakladı iki ay.sonra progesteron,folik asit bi de bi vitamin verdi bana.hamurişi yasak turşu,şalgam yasak,aşılama ile hamile kaldık diye mi bu kadar yasak anlamadım ki

valla progesteronu duymuştum ama hamur işi turşu falan nasıl bı etkısı var acaba. hiç duymamıştım.bende maydonozu duymuştum.düşük yapıyo dıye arkadaşım söylemişti. sağlıklı bı şekılde ilerlesınde hamileliğin onlarıda bır süre yemezsın nolcak canım.yalnız ben hamıleyken de hep canım turşu cekıyo senın de su an cekıyosa biraz zor olcak tabıı.
valla hayırlısıyla bi hamıle kalıyımda 9 ay yatmaya razıyım.senın bebişe bşy olmuycak. hayırlısıyla kucağınada alıcaksın.bizde burdan resimlerine bakıcaz inş.ama kendine çok dikkat et.:nazar::oklava:

valla progesteronu duymuştum ama hamur işi turşu falan nasıl bı etkısı var acaba. hiç duymamıştım.bende maydonozu duymuştum.düşük yapıyo dıye arkadaşım söylemişti. sağlıklı bı şekılde ilerlesınde hamileliğin onlarıda bır süre yemezsın nolcak canım.yalnız ben hamıleyken de hep canım turşu cekıyo senın de su an cekıyosa biraz zor olcak tabıı.
valla hayırlısıyla bi hamıle kalıyımda 9 ay yatmaya razıyım.senın bebişe bşy olmuycak. hayırlısıyla kucağınada alıcaksın.bizde burdan resimlerine bakıcaz inş.ama kendine çok dikkat et.:nazar::oklava:

saol canım aynı iyi dilekleri de senin için diliyorum hayırlısı.bizim için kolay olmayacak gebe kalana kadar bi dert gebelikte dert haha hayırlısı şaka yapıyorum..canım bütün yasakları çekiyor psikolojik olarak ben de ultrason görüntüsünü koydum karşıma baktıkça istemiyor canım bişey

kızlar ya, çatlatma iğnesi ovitrelle'den sonra 11. günde kan değerim 5.72 çıktı?

ne demektir bu :(

kızlar ya, çatlatma iğnesi ovitrelle'den sonra 11. günde kan değerim 5.72 çıktı?

ne demektir bu :(

çatlatma iğnesi yumurtlama günü yapılıyosa ben yumurtlama gününü 10 gün geçe test yaptırdım ve negatif çıktı. 2 den düşük çıktı. sonra adetim 2 gün geçti ben gelir diye bi daha test yapmadım. sonra doktorumla konuştuk nöbetçiymiş gelin yapalım dedi bi test yaptık 267 çıktı hcg ve şimdi 3 buçuk aylık hamileyim. erken testlerle ümitsizliğe kapılmayın adet gününe bikaç gün kalaya kadar kan testi bile doğru sonuç vermiyor. bu sayfaya tesadüfen girdim ama görünce yazmak istedim.Bu arada maşallah deyin nazar değmesinn.

Pikecim aşılama mı yaptırdın bu ay? İnşallah hamilesindir cnm ama biraz değer düşük gibi.

canım benim aşılama değil, normal yoldandı bu ay. ama doktor gonal f ve ovitrelle verdi yine.

eşimin değerleri normal diye aşılamaya gerek görmedi.

değer biraz düşük diye heveslenmemeye çalışıyoruz biz de, bugün tekrar verdim kan, bir saat sonra sonucunu alacağız bakalım.. hayırlısı.

çatlatma iğnesi yumurtlama günü yapılıyosa ben yumurtlama gününü 10 gün geçe test yaptırdım ve negatif çıktı. 2 den düşük çıktı. sonra adetim 2 gün geçti ben gelir diye bi daha test yapmadım. sonra doktorumla konuştuk nöbetçiymiş gelin yapalım dedi bi test yaptık 267 çıktı hcg ve şimdi 3 buçuk aylık hamileyim. erken testlerle ümitsizliğe kapılmayın adet gününe bikaç gün kalaya kadar kan testi bile doğru sonuç vermiyor. bu sayfaya tesadüfen girdim ama görünce yazmak istedim.Bu arada maşallah deyin nazar değmesinn.

ya iyi ki tesadüfen girmişsin :)
ben de hiç değilse hala bir umut içerisine girdim :)

bakalım inşallah senin gibi güzel bir sonuç alırız biz de, allah analı babalı büyütsün inşallah :)

arkadaslar cok acil cevap almam lazim.pazartesi aşılama yaptiricaz az önce çatlatma iğnesini oldum.bu gün doktora gittiğimde 20mm ve 18mm iki tane yumurtam olduğunu söledi.sanırım yumurtalrın biri yada ikiside çatladı ve galiba pazartesi bizim için geç olacak.bu akşam ilişkiye girsek pazartesi için eşimin perhiz süresi kısamı olur bilgisi olan varmı.

arkadaslar cok acil cevap almam lazim.pazartesi aşılama yaptiricaz az önce çatlatma iğnesini oldum.bu gün doktora gittiğimde 20mm ve 18mm iki tane yumurtam olduğunu söledi.sanırım yumurtalrın biri yada ikiside çatladı ve galiba pazartesi bizim için geç olacak.bu akşam ilişkiye girsek pazartesi için eşimin perhiz süresi kısamı olur bilgisi olan varmı.

bence kısa olur canım doktoruna güven bence dua et bol bol.zaten sen o psikolojiyle ilşkiye girsen tutma olasılığı çok düşük biliyorsun biz bayanların beyninde ne yazıkki olay

Back
X