- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Benimde amh dusuk 0.91 sizin kac bu arada yasim 24Canım benim amh düşük tüplerde sıkıntı spermde sıkıntı yok yumurtalık rez az Benim de nasip olursa ilk bebeğim olacak inşallah istanbuldayımm bu arada
Kartal lütfi kırdara gidiyorum ben daha yakın diyeSiz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz
Ben de nisa hastanesine gidiyorum bahcelievlerdeKartal lütfi kırdara gidiyorum ben daha yakın diye
Ben eğer asılama olmazsa rapor çıkarıp bahçelievler medicalpark da bir doktor var ona tüp bebek icin gitmek istiyorum inşallah hiç birine gerek kalmaz da meleklerimiz gelirBen de nisa hastanesine gidiyorum bahcelievlerde
Insallah yaBen eğer asılama olmazsa rapor çıkarıp bahçelievler medicalpark da bir doktor var ona tüp bebek icin gitmek istiyorum inşallah hiç birine gerek kalmaz da meleklerimiz gelir
Benimde ikinci olucak geçen sene denedik ilk tutmadı sonra ara verdim tekrar asılama dedi doktor hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaInsallah yabenimde 2. Asilamam bu da tutmazsa artik tupe gecicem
Amiiinn insalllahhhh ya 1 tanecik saglikli evladim olsun yeterBenimde ikinci olucak geçen sene denedik ilk tutmadı sonra ara verdim tekrar asılama dedi doktor hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Amin inşallah canım 12 aralığı bekliyorum ben tedaviye başlamak için zaman geçmez şimdi sen napıyorsunAmiiinn insalllahhhh ya 1 tanecik saglikli evladim olsun yeter
Rabbim hakkimzda en hayirlisi bizden iyi bilirAmin inşallah canım 12 aralığı bekliyorum ben tedaviye başlamak için zaman geçmez şimdi sen napıyorsun
Bende istanbuldayım devlete mi gidiyorsunuz
Ya benim de öyleRabbim hakkimzda en hayirlisi bizden iyi bilirben de iste gecen hafta carsamba oldum asilama haftaya persembe test gunum insallahhh
Ya benim de öylegerçi ben perşembeye kadar bi deneme testi yaparim sanki, duramam
Ben dururum yaYa benim de öylegerçi ben perşembeye kadar bi deneme testi yaparim sanki, duramam
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım :)Rabbim hakkimzda en hayirlisi bizden iyi bilirben de iste gecen hafta carsamba oldum asilama haftaya persembe test gunum insallahhh
Ben geçen ilk asilamamda erkenden yaptim kan falan da verdim hatta. Dediğin gibi negatifi de gördüm, oturdum triplere girdim falanBen dururum yagecen sefer durmadim negetifi gordum oturdum
beni yaz beni, olmayacak, hissediyorumArkadaşlar varsa kesin tarihi belli olan söylesin liste yapalım isterseniz. Birbirimizi takip etmemiz daha kolay olur böylelikle.
AhahahBen geçen ilk asilamamda erkenden yaptim kan falan da verdim hatta. Dediğin gibi negatifi de gördüm, oturdum triplere girdim falanama hala akillanmadim, yapcam
Ben de bu aşılamada test yapmayacağım. Belirti bile kovalamayacağımBen geçen ilk asilamamda erkenden yaptim kan falan da verdim hatta. Dediğin gibi negatifi de gördüm, oturdum triplere girdim falanama hala akillanmadim, yapcam
Valla şuan için bende öyle düşünüyorum ama bakalım .Aşılama oldu dimi senin sonuç bekliyorsun ?Ben de bu aşılamada test yapmayacağım. Belirti bile kovalamayacağım11 aralık kan verme günüm.
Çok var ama nasıl geçecek o günler 11 Aralık'a kadar :) ben çalışan bi insanım, bütün gün aklım fikrim bu konularda, kaç gündür kadınlar kulübünden çıkmıyorum:))Ben de bu aşılamada test yapmayacağım. Belirti bile kovalamayacağım11 aralık kan verme günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?