Aşılama Aralık Ayında Aşılama Yaptıracaklar.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben dün gittim kontrole yumurtalık 2 tane 10 mm var. Bir tanede daha ufak ama yine gelişmede var. 4 gün daha kullan dedi yine gonalf yazdı bu sefer 450 lik yine 112,5 dozda kullanıp cumartesi kontrole gidicem. Sizde durumlar nedir.

Insallah hersey yolunda gider cnm..
Ben adet olmayı bekliyorum

Canım öncelikle inşallah hayırlı sonuçlar alirisinÖzelde asilama fiyatı ne kadar?Bir de tutmayınca her bir aşılama için ayrı ücret mi aliyorlar?

Canım öncelikle inşallah hayırlı sonuçlar alirisinÖzelde asilama fiyatı ne kadar?Bir de tutmayınca her bir aşılama için ayrı ücret mi aliyorlar?
Allah razı olsun inşallah. Ben bi öncesinde 800 tl verdim canım aşılama için eşimin yıkama olayları falan hepsi içinde. Ve evet her aşılamadan yeniden veriyosun diye biliyorum. Daha doktorum bişey demedi ama ondan kaynaklı bişey olmadığı için veririm herhalde yani :)

Merhaba hanımlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım çocuğum yok nereye gittiysek
sebebsiz kısırlık denildi Ankara Çukurambar da Novart tup merkezine gittik son çaremiz aşılama bugun adetimin 3. Günü gonal f 125ml e başlıyacağım bu akşam saat 7 de bir hafta sonra da kontrol için gün aldık çok ama çok heyecanliyim. Kendimi o kadar tuttum ki internete girip yorumlari okuyup okumamak için içim içimi yiyor kimileri bi faydasını görmemiş kimileri ilk kullanımda hamile kalmış ne yapacagimi bilemedim yazayim dedim benim gibi olan birileri mutlaka cikar diye. Bi baktım ne çok kader ortağım varmış hakkimizda hayırlısı inşallah

Hakkinda hayırlısı olsun cnm..
Masallah yasin cok genc..
Moralini yüksek tut..
Ümitsiz hic olma ama çokta ümit bağlama..
Nasipte varsa bisey vesile olup olucaktir..
O kadar yaygın ki sebepsiz..
Illaki bi sebep vardir onuda bulamıyorlar..
Cunku sebepsiz hiçbirşeyin olmadığını düşünüyorum..

Burda birbirimize destek için varız..
Günleri beraber geçiriyoruz..
Senin icinde hepimiz içinde hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun canım inşallah benimde sebepsiz infertilite. Umudunu yitirme sakın canım inşallah olucak. Moral çok önemli hep yüksek tut. Hormon ilaçlarıyla bi dengen şaşıyor herşeye sinirlenir kafana takar oluyosun ama yapmamaya çalış

merhaba hanımlar öncelikle aralık ayının bizlere sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum

4 yıllık evliyiz 3 yıldır bebek istiyoruz benim yaşım 26 eşimin 34
ocakta kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim ardından tahliller hormonlar herşey normal çıkıyordu
doktor aşılama yapalım dedi fakat rahim filminin ilkinde tüplerimin ikisi kapalı göründü
doktor görüntünün yanıltıcı olabileceğini laparoskopi ameliyatı yapılacağını söyledi ameliyata 3 gün kala rize araştırma hastanesinden arayıp ameliyat cihazı bozulduğunu söylediler 2 ay yapılmasını bekledik 3. aya geldiğimizde trabzon farabi araştırmada aynı cihazdan olduğunu oraya gitmemi tavsiye ettiler
trabzon farabide geçen ay rahim filmi tekrarlandı ve tüplerimin açık çıktı sonraki adette gel aşılama yapılabilir dediler

ameliyat olmama gerek kalmadığına inanılmaz sevindik şimdi de bir heyecan kapladı içimi aşılamanın uğurlu geleceğini hissediyorum adetim bu ayın 20 si gibi daha şimdiden günler geçmiyor

bende kendimi yalnız bilirdim etrafımdaki kimse böyle bi durum yaşamamış ve incitmemek için rahatça halimi sorup konuşamıyorlar bile

Bende ilk buraya girdiğimde öyleydim doktora bile utanıp soramıyordum hiç bişey sonra burayı keşvedince ay dedim ne kadar çok kişi varmış benim gibi aklıma takılan ne varsa sordum öğrendim ve çok rahat hissetim kendimi. Sende aklına takılan en olursa sor canım destek olalım birbirimize inşallah 2020 biim için uğurlu ve bereketli olucak :)

Yaaa rizeli misin bende rizeliyim cnm..
cok ayri sevindim hemşehirli olmamıza..
Insallah süreç hızlı ve olumlu ilerler..
Bende senin gibi adeti bekliyorum..

Allah razı olsun aynen birbirimizi gelişmelerden haberdar edelim belki faydamız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…