- 21 Kasım 2018
- 183
- 226
- 23
- 33
- Konu Sahibi Ebrubeyazit
-
Insallah hersey yolunda gider cnm..Ben dün gittim kontrole yumurtalık 2 tane 10 mm var. Bir tanede daha ufak ama yine gelişmede var. 4 gün daha kullan dedi yine gonalf yazdı bu sefer 450 lik yine 112,5 dozda kullanıp cumartesi kontrole gidicem. Sizde durumlar nedir.
Canım öncelikle inşallah hayırlı sonuçlar alirisinMerhabalar arkadaşlar. Bugün itibari ile 2. aşılama sürecime başladım.Adetimin 4. günündeym ve bugün doktorum gonalf 900 verdi hergün 112.5 kullanıp salı günü kontrole gidicem inşallah. Dualarım 2020ye hamile olarak girmek.Gonalfle beraber inciride yapmayı düşüyürum yarın sabah onada başlayacağım. Varsa benim gibi anne adayları burdan fikir alışverişi yapalım isterim :) Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Rabbi hebli minessalihin.
Aklınıza takılan birşey olursa aşağıda arkadaşlarımızın süreçlerine bakıp soru sorabilirsiniz :)
Ebrubeyazit gonal f kullanıyor:)
@BuddyninAnnesi 04.12 sonuç bekliyor(aralıkta olacak inşallah )
@teolog8579 11.12 sonuç bekliyor (inşallah pozitif olacak )
Pandus gonal f kullanıyor :)
Inşallah bu sefer olucak cnmbende bugun hastalandim ins. yarin dr gidecegim kist yoksa asilamaya start verecegiz ins.
ins. canim rabbim nasip edecek inaniyorumInşallah bu sefer olucak cnm
İnşsallah canım Allah razı olsun sen neiçin adet olmayı ekliosun aşılama olcakmısın oldunmuInsallah hersey yolunda gider cnm..
Ben adet olmayı bekliyorum
Allah razı olsun inşallah. Ben bi öncesinde 800 tl verdim canım aşılama için eşimin yıkama olayları falan hepsi içinde. Ve evet her aşılamadan yeniden veriyosun diye biliyorum. Daha doktorum bişey demedi ama ondan kaynaklı bişey olmadığı için veririm herhalde yani :)Canım öncelikle inşallah hayırlı sonuçlar alirisinÖzelde asilama fiyatı ne kadar?Bir de tutmayınca her bir aşılama için ayrı ücret mi aliyorlar?
İnşallah :) inanmak en önemlisi. İnşallah ocak sonunda yeni topik açarız hamilelik tavsiyeleri diye: )ins. canim rabbim nasip edecek inaniyorum
2. Ci aşılamaya baslicaz cnm 4 5 gun kaldı olmama@
İnşsallah canım Allah razı olsun sen neiçin adet olmayı ekliosun aşılama olcakmısın oldunmu
Hakkinda hayırlısı olsun cnm..Merhaba hanımlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım çocuğum yok nereye gittiysek
sebebsiz kısırlık denildi Ankara Çukurambar da Novart tup merkezine gittik son çaremiz aşılama bugun adetimin 3. Günü gonal f 125ml e başlıyacağım bu akşam saat 7 de bir hafta sonra da kontrol için gün aldık çok ama çok heyecanliyim. Kendimi o kadar tuttum ki internete girip yorumlari okuyup okumamak için içim içimi yiyor kimileri bi faydasını görmemiş kimileri ilk kullanımda hamile kalmış ne yapacagimi bilemedim yazayim dedim benim gibi olan birileri mutlaka cikar diye. Bi baktım ne çok kader ortağım varmış hakkimizda hayırlısı inşallah
Ay hadi hayırlısı olsun canım ya haber ver burayada olurmu2. Ci aşılamaya baslicaz cnm 4 5 gun kaldı olmama
Hayırlısı olsun canım inşallah benimde sebepsiz infertilite. Umudunu yitirme sakın canım inşallah olucak. Moral çok önemli hep yüksek tut. Hormon ilaçlarıyla bi dengen şaşıyor herşeye sinirlenir kafana takar oluyosun ama yapmamaya çalışMerhaba hanımlar 2,5 yıllık evliyim 23 yaşındayım çocuğum yok nereye gittiysek
sebebsiz kısırlık denildi Ankara Çukurambar da Novart tup merkezine gittik son çaremiz aşılama bugun adetimin 3. Günü gonal f 125ml e başlıyacağım bu akşam saat 7 de bir hafta sonra da kontrol için gün aldık çok ama çok heyecanliyim. Kendimi o kadar tuttum ki internete girip yorumlari okuyup okumamak için içim içimi yiyor kimileri bi faydasını görmemiş kimileri ilk kullanımda hamile kalmış ne yapacagimi bilemedim yazayim dedim benim gibi olan birileri mutlaka cikar diye. Bi baktım ne çok kader ortağım varmış hakkimizda hayırlısı inşallah
Paylaşırım cnm..bu stresli zamanlarda destek olalim insallah birbirimizeAy hadi hayırlısı olsun canım ya haber ver burayada olurmu
merhaba hanımlar öncelikle aralık ayının bizlere sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum
4 yıllık evliyiz 3 yıldır bebek istiyoruz benim yaşım 26 eşimin 34
ocakta kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim ardından tahliller hormonlar herşey normal çıkıyordu
doktor aşılama yapalım dedi fakat rahim filminin ilkinde tüplerimin ikisi kapalı göründü
doktor görüntünün yanıltıcı olabileceğini laparoskopi ameliyatı yapılacağını söyledi ameliyata 3 gün kala rize araştırma hastanesinden arayıp ameliyat cihazı bozulduğunu söylediler 2 ay yapılmasını bekledik 3. aya geldiğimizde trabzon farabi araştırmada aynı cihazdan olduğunu oraya gitmemi tavsiye ettiler
trabzon farabide geçen ay rahim filmi tekrarlandı ve tüplerimin açık çıktı sonraki adette gel aşılama yapılabilir dediler
ameliyat olmama gerek kalmadığına inanılmaz sevindik şimdi de bir heyecan kapladı içimi aşılamanın uğurlu geleceğini hissediyorum adetim bu ayın 20 si gibi daha şimdiden günler geçmiyor
bende kendimi yalnız bilirdim etrafımdaki kimse böyle bi durum yaşamamış ve incitmemek için rahatça halimi sorup konuşamıyorlar bile
Yaaa rizeli misin bende rizeliyim cnm..merhaba hanımlar öncelikle aralık ayının bizlere sağlıklı bebişler getirmesini diliyorum
4 yıllık evliyiz 3 yıldır bebek istiyoruz benim yaşım 26 eşimin 34
ocakta kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim ardından tahliller hormonlar herşey normal çıkıyordu
doktor aşılama yapalım dedi fakat rahim filminin ilkinde tüplerimin ikisi kapalı göründü
doktor görüntünün yanıltıcı olabileceğini laparoskopi ameliyatı yapılacağını söyledi ameliyata 3 gün kala rize araştırma hastanesinden arayıp ameliyat cihazı bozulduğunu söylediler 2 ay yapılmasını bekledik 3. aya geldiğimizde trabzon farabi araştırmada aynı cihazdan olduğunu oraya gitmemi tavsiye ettiler
trabzon farabide geçen ay rahim filmi tekrarlandı ve tüplerimin açık çıktı sonraki adette gel aşılama yapılabilir dediler
ameliyat olmama gerek kalmadığına inanılmaz sevindik şimdi de bir heyecan kapladı içimi aşılamanın uğurlu geleceğini hissediyorum adetim bu ayın 20 si gibi daha şimdiden günler geçmiyor
bende kendimi yalnız bilirdim etrafımdaki kimse böyle bi durum yaşamamış ve incitmemek için rahatça halimi sorup konuşamıyorlar bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?